reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@olaa90 znam to uczucie.. Do mnie dzwonili i powiedzieli ze za chwilę wyślą wynik płci mailem. To było straszne czekanie.. Przytulam Cię mocno i bądź silna :*
@matylda23 oby nie było gorączki już wyższej :)
@Lili81 badanie krzywych nie ma znaczenia w którym dc zrobisz. Wiem że nie każdy lab chce robić bez skierowania, ja skierowania akurat u siebie nie potrzebowałam. Co do ana też za wiele nie pomogę, bo mi wyszły inne. Ale polecam wybrać się do reumatologa, on powinien coś więcej powiedzieć :)

Dziewczyny biorące acard, powiedzcie mi czy w czasie @ też brałyscie czy odstawialyscie??

reklama
Auri_a dziękuję, że pytasz [emoji4][emoji11]u mnie nic nowego, po zabiegu wszystko dobrze ,dostałam okres tydzień temu i zobaczymy co będzie dalej, narazie napewno nic nie planuje

@Destino myślisz żeby zacząć już po @ ?
@matylda23 ja się dowiem na monitoringu co mi zapisze , na razie lametta i ovitrelle :)

Wiecie co jak pomyślę , że niebawem mogę być w ciąży to mam ciarki ... przerwa mi pomogła... i jakieś takie nastawienie pozytywne , że się uda :) ... tyle , że już z większą świadomością , że może być rożnie , na to się nie da przygotować jesli coś pójdzie nie tak , ale wiem , że wcale nie będzie tak łatwo .
Ja brałam acard kilka miesięcy przed ciąża a teraz biorę 150 więc jak Destino napisała 75 co drugi dzień nie zaszkodzi najwyżej odstawisz. Moje ciszę bez leków leciały a teraz zaraz usg polowkowe

@marshia kochana walcz o mame. Przytulam Cie mocno.

W piatek czeka mnie usg, lekarz podejrzewa kamice pecherzyka zolciowego. Za to cisnienie w normie. Ciezko mialam dzien w pracy. Ciagle nie moge wygrzebac sie z zaleglosci

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

@Asia2104 oczywiście , że jesteśmy mamami naszych Aniołków :) ale wierzę , że i tu na ziemi będę mogła utulic i wychować naszego bobasa :) i każdej z nas tego ,zyczę :)
@czarna_mala kiedy u Ciebie działania ?
@olaa90 coś wymyślę podzwonię :) do Kolbuszowej to też kawałek mam ;/ co do wizyty ja zawsze byłam pół h przed :) kochana Aniołek juz zawsze będzie Aniołkiem... powiem tak nadasz sobie imię dla niego będzie łatwiej się pożegnać ;* ja tak zrobiłam ... dałam imię z kalendarza i pierwszy został Szymuś mimo , że płci nie znałam ...
@Lili81 ja mam glukoze bardzo dobrą a insulina po 2h lekko nie wróciła do swojej wartosci i mam metformax :) ja potrzebowałam skierowanie w diagnostyce i kupiłam sobie glukoze cytrynową była dobra bo w labie mają zwykłą :)
@marzycielka81 duzo zdrówka ;**

@monia0208 co chwile odświeżam pocztę, zawału dostałam już z 18 razy... :( ale niestety nie wysłali nadal.... pewnie dzisiaj już nie wyślą...
@roki_1991 @roxie123 :*

P.s mam pytanie czy jak jutro wyjdę od lekarza to mam się od razu rejestrować np na polowe marca ? Bo pewnie tyle potrwają badania ? Czy się wstrzymać i potem na druga wizytę będzie już łatwiej ? Doradźcie mi proszę,bo z tego stresu nie jestem w stanie trzeźwo myśleć :( jutro od razu tez rejestruje się do prokocimia akurat ostatni dzień miesiąca to się może załapie na początek lutego gdzieś jak tam tylko 2 x miesiąc robią ...

Ostatnia edycja:
reklama
@bobasek1990 a ty nam się tu jeszcze brzuszkiem pochwal[emoji4]
@matulka @matylda23 wasze brzusie piękne[emoji4]
@Destino śliczny synuś[emoji173]
@funia czekamy na Asieńkę[emoji173]
@roxie123 coś mi się wydaje że z twoim planem przejmiesz brzuszek hmmm nie wiem który był pierwszy ..podpowiedzcie
@czarna_mala miałaś już to hsg?

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry