reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@olaa90 nie denerwuj się , w tym przypadku nic Ci to nie da kochana ;* Aniołek na zawsze będzie w Twoim sercu niezależnie od płci ;* no ja bym się rejestrowała na kolejną :)
@mała79 daj Boże ... bardzo bym chciała... i żeby dziewczyny tutaj tez mi towarzyszyły ;* niech zacznie być kolorowo na forum , bo przestój , a jak u Ciebie co tam słychać ?

Ja w stresie obgryzam paznokcie , czekam na wieści od Funi kochanej ... dzisiaj w nocy śniłam , że urodziła a ja pogratulowałam im , że w końcu maja małą :) ucałowałam jedną i drugą w czółko i się obudziłam , napisałam jej , że coś czuje , że dzisiaj urodzi i chyba wyśniłam , bo nie mam z nią kontaktu od dobrych kilku godzin ... przezywam bardzo , bo tak jak któraś mi kiedyś pisała , każda tutaj jest z którąś bardziej związana , mimo , że kibicujemy wszystkim :)

@olaa90 nie denerwuj się , w tym przypadku nic Ci to nie da kochana ;* Aniołek na zawsze będzie w Twoim sercu niezależnie od płci ;* no ja bym się rejestrowała na kolejną :)
@mała79 daj Boże ... bardzo bym chciała... i żeby dziewczyny tutaj tez mi towarzyszyły ;* niech zacznie być kolorowo na forum , bo przestój , a jak u Ciebie co tam słychać ?

Ja w stresie obgryzam paznokcie , czekam na wieści od Funi kochanej ... dzisiaj w nocy śniłam , że urodziła a ja pogratulowałam im , że w końcu maja małą :) ucałowałam jedną i drugą w czółko i się obudziłam , napisałam jej , że coś czuje , że dzisiaj urodzi i chyba wyśniłam , bo nie mam z nią kontaktu od dobrych kilku godzin ... przezywam bardzo , bo tak jak któraś mi kiedyś pisała , każda tutaj jest z którąś bardziej związana , mimo , że kibicujemy wszystkim :)
Roxie ja też paznokcie i gryzą i cały czas sprawdzam czy nie ma wieści w sprawie naszej Funiu i Asi. Ale obstawiam że się rodzą :-D

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja tez już tak obstawiam [emoji23] chociaż wczoraj czy przed wczoraj tez tak bylo ale dziś to wyjątkowo no i poszła na oxy więc pewnie Asia będzie jeszcze styczniowa [emoji4]

@olaa90 napisz jak poznasz wynik i czekam na info po wizycie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
I bardzo dobrze. Niech będzie styczniowka bo Funia już się nacierpiala dość tych boli od czwartku [emoji33]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 czekamy.... Czuję że to już.....

Dziewczynki czy ktoras z was słyszała o kalendarzu chińskim plci... Czy któreś się sprawdziło?

Załączniki

• chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka (1).pdf
    273,2 KB · Wyświetleń: 52
@Funia90 :* mam nadzieję, że ta cisza na morzu (czyt na wątku) oznacza u Was kulminacyjne wydarzenie :) Niech wszystko pójdzie sprawnie i szczęśliwie się zakończy

@mickey* u mnie hmm... dół jak nie wiem, ale leczę się już od dzisiaj pracą. Szefowa zgodziła się, żebym sobie skróciła urlop (miałam do piątku, a potem miałam mieć l4 ciążowe :( ) Zaczęłam krwawić, mam nadzieję, że sama dam radę

@smerfik88 och... jeszcze 6 lat temu bym może czytała o planowaniu płci, teraz została tylko modlitwa o donoszenie, nie ważne jaka płeć, ważne by urodzić i by maleństwo było zdrowe...

reklama
@dżoasia Skoro krwawisz to raczej pojdzie samo, trzymam kciuki żebyś się dobrze oczyściła.
Wiadomo, że dół nas dopada.. ale pomyśl, że te chwile miną i zaraz będzie nowy plan i nowe działania. Życze Ci kochanie aby to byl ten złoty strzał i udany transfer :) Masz już jakieś konkretne plany?

Do góry