U
użytkownik m
Gość
@Funia90 oby Asieńka szybciutko wyskoczyła z brzuszka
@matylda23 masz cudniutki brzuszek
@dżoł , @dżoasia co u Was?
@matylda23 masz cudniutki brzuszek
@dżoł , @dżoasia co u Was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Roxie ja też paznokcie i gryzą i cały czas sprawdzam czy nie ma wieści w sprawie naszej Funiu i Asi. Ale obstawiam że się rodzą@olaa90 nie denerwuj się , w tym przypadku nic Ci to nie da kochana ;* Aniołek na zawsze będzie w Twoim sercu niezależnie od płci ;* no ja bym się rejestrowała na kolejną
@mała79 daj Boże ... bardzo bym chciała... i żeby dziewczyny tutaj tez mi towarzyszyły ;* niech zacznie być kolorowo na forum , bo przestój , a jak u Ciebie co tam słychać ?
Ja w stresie obgryzam paznokcie , czekam na wieści od Funi kochanej ... dzisiaj w nocy śniłam , że urodziła a ja pogratulowałam im , że w końcu maja małą ucałowałam jedną i drugą w czółko i się obudziłam , napisałam jej , że coś czuje , że dzisiaj urodzi i chyba wyśniłam , bo nie mam z nią kontaktu od dobrych kilku godzin ... przezywam bardzo , bo tak jak któraś mi kiedyś pisała , każda tutaj jest z którąś bardziej związana , mimo , że kibicujemy wszystkim