reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 , mi acard zlecił hematolog i moja ginka. Jeszcze inny gin też. Przybycieniowi nie mówiłam nawet na początku,że biorę. Ja mam wysokie płytki krwi i bez ciąży też powinnam go brać.

@roxie123 , metypred 8 po potwierdzonej owulacji od 16dc, teraz biorę 4mg. Odstawiam w 20tc. Mi za bardzo dr P nie chciał dać na początku,ale stwierdził,że przy ednometriozie,którą u mnie widzi, lepiej dać.

@Destino myślisz żeby zacząć już po @ ?
@matylda23 ja się dowiem na monitoringu co mi zapisze , na razie lametta i ovitrelle :)

Wiecie co jak pomyślę , że niebawem mogę być w ciąży to mam ciarki ... przerwa mi pomogła... i jakieś takie nastawienie pozytywne , że się uda :) ... tyle , że już z większą świadomością , że może być rożnie , na to się nie da przygotować jesli coś pójdzie nie tak , ale wiem , że wcale nie będzie tak łatwo .

@bobasek1990 , byłam u lekarza (1raz u tej babki i w tej przychodni) i ona całą wizytę kaszlała :/ także mam nadzieję,że dodatkowo jakichś zarazków nie złapałam. Powiedziała,że się muszę męczyć,ale przepisała buderin (steryd do nosa) , tylko w ulotce jest napisane,że to na alergie i żeby nie stosować na infekcje wirusowe i bakteryjne dróg oddechowych( ja alergii nie mam poza dwoma grupami antybiotyków), a w ciąży tylko gdy korzyści dla mnie przewyższają ryzyko dla płodu, tak więc na razie nie wykupiłam i dalej się leczę domowymi sposobami. Najgorzej,że ciągle chce mi się kichać i nie zawsze powstrzymam, do tego chcę mi się kaszleć,a przez krwiaka to niewskazane. Z gardłem lepiej, zatoki bolą. Mam nadzieje,że będzie coraz lepiej i że Malutkiej to nie szkodzi. Wizyta dopiero 9.02.. pocieszam sie,że mnóstwo kobiet w ciąży choruje i dzieci są potem zdrowe,najważniejsze,żeby nie gorączkować, ale wiadomo...jakiś niepokój o Nią jest. Ja to w ogóle jeszcze nie czuję żadnych ruchów,bąbelków, puknięć..nic. czekam z utęsknieniem na znaki od Niej. Kiedy wizytujesz? Ty jesteś 2 tygodnie dalej ode mnie (15t3d),tak?
@marshia , przytulam :*

Wstawiam brzuszek :) zarażajcie się! :*

ja często walczyłam z zatokami i chyba przez miesiąc nie mogłam się przełamać do zastosowania butelki z irigasinem, ale teraz to jest moja najlepsza przyjaciółka, nawet dziecku płucze tym zatoki wszystko wymiata z zatok, polecam!!!

reklama
Do góry