reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 @agatush @Funia90 dziękuje, że pamietacie im pytacie :* powiedzmy, że nie będe zasmucać forum ale poprosze o modlitwe za mojego Karola

@agatush czy w twoich uprawnieniach cos sie zmieniło? pytam bo muszę Anie pogonić bo nie bedzie mnie przez jakis czas a nie jest to łatwe bo Ania tez ma dziecko w szpitalu

Oczywiście nie zegnam sie z wami :*
Kochanie co się dzieje? Jak będziesz miała siłę i ochotę to napisz. A w moich uprawnieniach nic się nie zmieniło :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marshia dziekuje ze pytasz. U mnie od rana spokoj, nic.nie boli, tylko plamie takimi resztkami... jestem w klinice, pobrali krew na bete i ok 12 wizyta jak beda wyniki :(

@zosiak a robiłaś ten pakiet zakrzepowy ?
Wiesz co homocysteine ciężko Ci będzie zbić bez suplementów tym bardziej ze jest dosc wysoka

@Maciejka78 wiesz jak to jest czekając na wynik ... samo z siebie tak wychodzi i nie mam wpływu na to :/ niby wiem , że to zadkość ale z moim pechem różnie bywa ... niby tak ale wiesz, że jednym się uda drugim nie... czekamy mam caly czas nadzieje [emoji4];*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak znasz podejście lekarzy do takich badań jak mutacje trombofilia itd chcesz Pani to rób... nie specjalnie zalecają bardziej jest to nasz wybór niz lekarza

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia kochanie trzymam za Ciebie mocne kciuki &♡

@roxie123 a to Tobie się nie dziwie jakoś ze wszystkich badań tylko tego nie zrobiłam , ale popatrz chociaż przykład @magdy1208 kariotypy prawidłowe a dwie ciążę z wadą :( a mimo to Malina stawia chyba na naturalne starania w dalszym ciągu. Także głowa do góry i na pewno będzie dobrze ! Doktorek Cię tak ustawi jak nasza Matylda i zaraz będziesz biegać z brzuszkiem bo wyniki masz naprawdę dobre ♡♡♡

reklama
Do góry