Czesc kochane nie odzywalam sie caly tydzien. Marshia jeszcze raz dziekuje za odstapienie wizyty u Pasnika :*
Mam juz wynik ostatniego badania jakie zlecil mi Pasnik imk. Dla mnie na moj rozumek nie jest one az tak strasznie odchylone od normy ale to tylko moje zdanie. Pasnik zaproponowal leki immunosupresyjne hmm ktorych powiem szczerze troszke sie boje
Chcial zebym wziela je juz przed transferem w trakcie stymulacji ale dopytalam czy nie maja wplywu na jakosc komorek i niestety moga miec. Wiec moja decyzja ze stymuluje sie pobieram komorki zapladniam i zamrazam zarodki. Choc tego tez sie obawiam bo nigdy przy poprzednich procedurach nie mielismy nic nadprogramowego. Choc fakt moja poprzednia klinika nie za bardzo przykladala sie do tego zeby pomoc standardowo szablonowo robili icis lub imis bez rzadnych wspomagaczy. Teraz mamy miec Famsi plus magnetyczna separacje plus embrio gen jakies tam super podloze do lepszego wzrostu no i pol na pol z dawca wiec mysle ze te wszystkie dodatki zdzialaja jakies cuda.
Nurtuje mnie jeszcze jedna rzecz czy na tak male odchylenie w wyniku nie wystarczy tylko steryd. Bo slowa Pasnika przydaloby sie wziasc immunosupresanty to nie to samo co trzeba wziasc bo bez tego ani rusz. Kochane a co wy na to czy jest sens rozmawiac wogole jeszcze z Pasnikiem na ten temat
Wrzucam swoj wynik imk