Marthi
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 - byłam właśnie na wizycie i pytałam endokrynologa o ten kwas. On mi powiedział, że skoro mam to mthfr to żadne labolatorium nie jest mi w stanie zbadać prawdziwego poziomu kwasu foliowego i on by na moim miejscu ani jego, ani b12 nie badał póki co, bo ja nie przyswajam tego w normalnej postaci (np. z jedzenia) i mi to krąży jako toksyna we krwi.
Jak biore metyle to wg. niego ok i mam je brać nadal, a tym się nie przejmować.
Co do Medicover, chyba mam w pobliżu ten lab, ale mam też to: Link do: Pacjent - Laboratoria Synevo – Dodajemy wartość do diagnozy - mówisz o tym labie?
@Maciejka78 - wyniki mam z przyszpitalnego labu, to nie jest Diagnostyka. Hmm, przeczytaj proszę jeszcze wyżej, co powiedział mi teraz Endo.
@zosiak - ja wiem, że powinnam się więcej ruszać... jestem leniem. Kawę piję jak już to 1 dziennie, bardzo słabą i to głównie, tzw. mleczne desery - macchiato czy cappucino. Co do siniaków - mi wychodziły sińce po accardzie. Ale lekarze mi mówili, że to nic, że mam brać go dalej. Bierzesz go też?
@dżoasia trzymam kciuki!
Jak biore metyle to wg. niego ok i mam je brać nadal, a tym się nie przejmować.
Co do Medicover, chyba mam w pobliżu ten lab, ale mam też to: Link do: Pacjent - Laboratoria Synevo – Dodajemy wartość do diagnozy - mówisz o tym labie?
@Maciejka78 - wyniki mam z przyszpitalnego labu, to nie jest Diagnostyka. Hmm, przeczytaj proszę jeszcze wyżej, co powiedział mi teraz Endo.
@zosiak - ja wiem, że powinnam się więcej ruszać... jestem leniem. Kawę piję jak już to 1 dziennie, bardzo słabą i to głównie, tzw. mleczne desery - macchiato czy cappucino. Co do siniaków - mi wychodziły sińce po accardzie. Ale lekarze mi mówili, że to nic, że mam brać go dalej. Bierzesz go też?
@dżoasia trzymam kciuki!