reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mickey* i co ty na tę jego propozycję leczenia? Mam wrażenie, że chyba średnio podoba ci się ten pomysł... a co z twoim wysokim poziomem NK? Zadziała ten lek też na to?
Powtórzyć ANA nie zawadzi, zwłaszcza że wyniki się zmieniają.
Nerwobóle? Masz na myśli gdzieś konkretnie?
niedawno miałam nerwobóle międzyżebrowe a od dziś mam takie mocne w lewej piersi( na poczatku myślałam ze to serce ale jednak nie) tylko mnie łapią dość mocne nerwobóle i nie wiem czy to moze mieć z czymś związek
@kas90 ta homocysteina troszkę wysoka, pasowało by ją zbić,
mi się wydaje że jeśli organizm radzi sobie dobrze z metylacją (pomimo mutacji) to homocysteina jest ok( ja miałam około 6) i widzisz ja brałam metylowane formy( b6, b12, b9) i miałam wyniki mocno zawyżowne!!!
bo tak naprawde mój organizm tego nie potrzebował,
a jesli masz homocysteine 10 teraz, to znak że orgaznim sobie zbytnio dobrze nie radzi i w związku z mutacjami musisz się wspomagać suplemetami

reklama
@mickey* a poziom magnezu sprawdzałaś? Witaminy z grupy B? Nie masz niedoczynności tarczycy? No i czy ty uprawiasz jakieś sporty, oprócz seksu [emoji23] ? Byłaś z tym u lekarza? Próbowałaś akupunktury na te dolegliwości?

Ostatnia edycja:
przed ciaza z Asia i przed braniem metyli miałam 8, potem nie badałam. Teraz moge byc troche wyjałowiona po porodzie i karmieniu. mam w domku zapas metyli z ciazy, to zaraz sobie łykne zestaw ;p
@mickey, dlatego zbadałam homocysteine a nie poszczegolne witaminy. Bo to dla mnie wyznacznik czy i ile metyli brac. to troche jak z zelazem. miałam super poziom we krwi a hemoglobina spadała. zaczełam łykac zelazo mimo wysokiego poziomu, hemoglobina skoczyła.

@mickey* zerknij jeszcze raz na moj post bo zrobiłam dopiskę [emoji6]
akupunktury się boję, a mój lekarz rodzinny to nie bardzo dobry dr,
@kas90 a badałaś poziom ferrytyny?od samego zelaza jest ważniejszy poziom ferrytyny, bo poziom zelaza pokazuje tylko ile go masz "krążącego" we krwi a ferrytyna pokazuje ile go masz zmagazynowanego w orgaznizmie
faktycznie zrobie sobie magnez bo moja mama tez ma zawsze skurcze itp i bierze duże dawki magnezu moze ja po mamusi odziedziczyłam wiecej tych problemowych cecho_O

@mickey* dziewczyno nie wiesz co tracisz [emoji41] akupunktura dobrze zrobiona działa świetnie na ciało. Polecam gorąco. Myślę, że pomogłaby ci uporać się z tymi bólami [emoji848] I powiem ci, że też się bałam a nie taki diabeł straszny jest [emoji87]

@mickey* dziewczyno nie wiesz co tracisz [emoji41] akupunktura dobrze zrobiona działa świetnie na ciało. Polecam gorąco. Myślę, że pomogłaby ci uporać się z tymi bólami [emoji848] I powiem ci, że też się bałam a nie taki diabeł straszny jest [emoji87]
ja jestem wyjątkowo strachliwa:-Da poza tym ja tylko z polecenia mogłabym się udać do takiego gabinetu a do Twoich stron mam za daleko, sama wiesz:p

@mickey* znając ciebie to znajdziesz i w swojej okolicy odpowiedni gabinet [emoji41] na drożność też nie chciałaś a niebawem będziesz mieć to już za sobą. Wiec myślę, że to kwestia czasu nim oznajmisz mi, że akupunktura jest spoko [emoji5] także wiesz uruchom google [emoji8] uwierz mi, dobrze ci to zrobi. Szczerze.

reklama
Do góry