reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczus brakuje mi slow by cokolwiek ci napisac. Wiem, ze taki widok jak u ciebie to fifty/fifty. Albo bedzie wada i stracisz maluszka, albo podgoni i bedzie dobrze. Tylko czas to pokarze. Wole wierzyc w ta dobra opcje. Tak bardzo zaslugujesz na twojego maluszka.

@Porzeczka1234 jestem i zyje.

Kiedy przybylam na forum czekalam na poronienie. Teraz czekam na porod. Jestem teraz dosc emocjonalna i nie umiem juz nad tym panowac. A poza tym kursuje miedzy lekarzami, badaniami i szpitalem, bo juz mam u nich ktg i badania.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino jeśli podczytujesz ,a masz już się czym pochwalic to rob to:) wiem,że moją osoba przytłoczylam dzis forum,ale to nie oznacza,że zgarnęlam monopol dzis na forum:)
O! Jestes:) ale czekadz juz w szpitalu??

@magda1208 doc zaproponował mi cyklosporyne-silny lek immunosupresyjny, ale ogólnie zalecił mi krótką immunosupresje tzn
cykl przed staraniami 7 dni leki, cykl staraniowy 6 dni, pózniej miedzy 5 a 6 tc kolejnie cyklosporyne
@bea25ta jak Milenka się ma?
Ale oryginalna immunosupresja... ja mam tez krótka 7 dni od 1dc ale standardową: equoral, aziotopiryna, metypred. I ranigast.

Mogę się starać naturalnie od razu, iui mogę zrobić, ale ivf kazał 2 cykle odczekać.

Burczus, ja się tak ucieszyłam jak napisałaś ze zarodek jest i tętno, a te rozmiary zupełnie odsunęłam na bok bo nie sądziłam ze to takie ma znaczenie... przykro mi cholernie. Mam nadzieje jeszcze na cud i ze to jakieś błędne pomiary. Czekamy do środy na kolejne usg. :*

@mickey, tak, tak raczej niskawa tez byla ferrytyna.

Tylko o takie porownanie mi chodzilo. Bo wtedy mialam nadmiar witamin w krwi a homocysteina 8. Dlatego mowie ze badanie homocysteiny jest bardzo wazne :)

@burczuś, spałas?

@Destino, jak synuś bedzie juz na swiecie a ty na silach to koniecznie się pochwal:*
Pamiętaj, proszę nie wychodz z lozka sama do toalety po porodzie. Jest niezly helikoptet. Ja tez malej sie balam brac na stojąco przez pierwszą dobę. Tylko na lozku ją mialam i M mnie asekurowal przy chodzeniu

@kas90 to jeszcze troche potrwa. A do ubikacji to raczej sama bede chodzic bo m do pracy wrocil i nie bedzie mial wolnego by byc ze mna w szpitalu. No chyba ze bedzie weekend. Tak wiec trzeba bedzie sobie radzic. Jak bedzie zle, to zawsze basenik zostaje

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Destino spokojnie. Ja bedziesz zdana sama na siebie, gwarantuje Ci, ze dasz rade. Matki chodz by umieraly maja w soboe siłę, żeby zajac sie dzieckiem, albo je ratowac. To jest taka nasza siła :) ja M nie mialam, chociaz zwijalalm sie z bólu i pielegniarki same chcialu wziąść Adasia na noc do siebie nie zgodzilam sie. Dalam rade. Jak kazda z nas da rade.
Burczus Kochana trzymam za Was kciuki! Nie takie cuda sie zdarzaja. Z Beatki Milenki tez nic nie mialo byv a prosze jaka pannica! Trzeba wierzyc do konca. Bo kto ma wierzyc jak nie Ty?
Kas nie wiem, robilas sikanca??? :)
Auri czekam na wiesci jak tam.staranka :) podziwiam za wiedze. Ja to ciemna masa jestem :/

Do góry