reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mickey* nie widziałam jeszcze takich zaleceń od doktorka [emoji848] chyba jesteś wyjątkowa [emoji6] z tym odstawieniem w 12dc to może trochę przesada, można pociągnąć ze 3 tygodnie dłużej [emoji51]

reklama
@burczuś to nie tak miało być [emoji26] Wiem, że to trudne, ale nie trać jeszcze nadziei. U mnie w pierwszej ciąży też były nieprawidlowości w wielkości pęcherzyka żółtkowego, ale były na tyle duże, że nie pozostawiały złudzeń [emoji17] czekamy razem z tobą na kolejne usg.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@mała79 popieram @edloteh dzwoń i umawiaj się to na prawdę szybki zabieg 3 dziurki można się starać w kolejnym cyklu ja po tygodniu już mogła góry przenosić. Kochana tyle zachodu jeżdżenia nie poddawaj się teraz daj sobie jeszcze jedną szansę

@mickey* trzymam kciuki aby ten lek zadziałał i przyniósł oczekiwany różowy efekt

@mickey* nie widziałam jeszcze takich zaleceń od doktorka [emoji848] chyba jesteś wyjątkowa [emoji6] z tym odstawieniem w 12dc to może trochę przesada, można pociągnąć ze 3 tygodnie dłużej [emoji51]
to chyba ze wzg na dodatnie ANA, bo doc mówił że haszi u mnie miesza,
a ja się boję że coś się ukrywa jeszcze u mnie i chyba powtórze sobie ANA2
dziewczyny czy miewacie nerwobóle?

@mickey* i co ty na tę jego propozycję leczenia? Mam wrażenie, że chyba średnio podoba ci się ten pomysł... a co z twoim wysokim poziomem NK? Zadziała ten lek też na to?
Powtórzyć ANA nie zawadzi, zwłaszcza że wyniki się zmieniają.
Nerwobóle? Masz na myśli gdzieś konkretnie?

@mickey, zaczynacie starania czy juz w trakcie?

u mnie tsh 1,5 bez leków. wit d3 30, ale homocysteina 10! (przy normie niby do 15)
Pytanie czy dołozyc jakies metyle biore prenatal, tam jest 400 kwasu 400metafoliny i niewiele metyl b12 i b6.

@mickey* i co ty na tę jego propozycję leczenia? Mam wrażenie, że chyba średnio podoba ci się ten pomysł... a co z twoim wysokim poziomem NK? Zadziała ten lek też na to?
;)słonko nie, pomysł doc bardzo mi się podoba,bo poczytałam o tym leku, i mam nadzieję że zadziała, tylko musze do doc napisać jeszcze po drozności wtedy wszytsko uzgodnimy, bo właśnie nie wiem co z nk?
bo mówi że poziom 18 % to wysoki:oa wiecie ile miałam wczesniej dla mnie to niski poziom:szok::szok::szok:
więc tu się z nim nie zgodzę,ale po drozności próbuje te zalecenia doc i chyba porwę się na wlewy z immunoglobuliny

@mickey, zaczynacie starania czy juz w trakcie?

u mnie tsh 1,5 bez leków. wit d3 30, ale homocysteina 10! (przy normie niby do 15)
Pytanie czy dołozyc jakies metyle biore prenatal, tam jest 400 kwasu 400metafoliny i niewiele metyl b12 i b6.
Kasiu niby tak do 15 ale ja miałam trochę powyżej i moja gin była przerażona :-/ a jak z białą homocysteine przed zajściem w ciążę z Asią.... Może warto coś dołożyć. Wiesz ze w okolicach 5-7 jest najlepsza

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mickey* widzę, że research zrobiłaś już porządny [emoji41] bravo. Co do NK to jak na ciebie [emoji6] to już niezły wynik. Oczywiście cel mamy większy, by go jeszcze obniżyć.. a aktywności NK nie kazał ci zrobić? No podoba mi się, że masz plan [emoji41]
@kas90 no w takich witaminach to mało jest dawek do zbicia homocyteiny... więc dorzucić coś trzeba. Wynik 10 za wysoki. Na mnie dobrze działał modulator homocyteiny, ale zauważyłam że niektóre z was biorą pojedyncze leki. W sumie bez znaczenia, grunt żeby działało [emoji51]

Do góry