dżoasia
Fanka BB :)
Dobra ja wlasnie przyszlam, ktora to ty?Hahaha no być może ale nic to będziesz ja budzić wyperfumuj się ładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra ja wlasnie przyszlam, ktora to ty?Hahaha no być może ale nic to będziesz ja budzić wyperfumuj się ładnie
Paśnik stosuje accofil. Znajoma z innego forum dostała od niego accofil.@Auri_a Anetka czemu jesteś przeciwna accofilowi? Ten mój gin z Invimedu mówił, ze oni to syosują ostatnio z powodzeniem i mógłby mi to zaproponować. Mój gin przystojniak nawrt o accofilu nie słyszał. Wiec muszę znac za i przeciw. A paśnik chyba go nie stosuje, wiec jego nawrt nie ma co pytać.
@iveo dzięki za rady. Wiem, ze pai i vr2 są typowo zakrzepowe i one są właśnie wskazaniem do heparyny, dużo bardziej niż mthfr. Na razie zrobię ten test IMK i zobaczę co powie Paśnik na wszystko.
@bertha calkiem sprawnie wyliczyłas mi chyba owulke na jutro. Dziś mnie zakłuł lekko prawy jajnik, a tam te 2 pecherzyki. Mize coś się klaruje, ale mnie tchórz obleciał i bzykanka nie będzie na wszelki wypadek.
Jak byłam 3 razy chrzestna to nic od księdza/parafi gdzie był chrzest nie dostałam, miałam tylko załatwić zaświadczenie w swojej parafi ze mogę być chrzestna. Trzeba pojsc do księdza i poprosić o takie zaświadczenie. Ksiądz patrzy w księgi czy księdza na kolende się przyjmuje itp i wypisuje zawsze musiałam kombinować żeby zaświadczenie dostać ale udało się@kas90 ty masz chrzest teraz prawda? Powiedz mi czy ksiądz daję jakieś karteczki do spowiedzi dla chrzestnych bo mój jest z Warszawy i nie wiem jak to techniczne ewentualnie załatwić bo wiem że na nauki nie musi iść jak mieszka daleko bynajmniej u nas w parafii bo pewnie różnie bywa.
Cuuuuuuudo!!Dziewczynki wymieniajcie poglady a na rozproszenie wrzuce wam brzuszek 35tc
Zobacz załącznik 832321
Oczywiscie ze sie chwale [emoji39]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo, właśnie, brzuch Funi niedługo do przejęcia! A czy to znaczy ze gdybym przejęła to magicznie schudnę 15kg żeby wyglądać jak Funia??@magda82 , @magda1208jaki plan teraz masz starasz sie czy wyczekujesz momentu dobrego/ lepszego?
Czy szukasz wymowek jak @anetkruczek heh anetka ty sie przyznaj ze na brzuch @Funia90 polujesz. Sama na taki zgrabny rzucilabym sie.
@bertha jak przygotowania do podejscia do ivf ogarniete masz badania??
@burczuś beta swietna przeciez wiesz
@Liluli wkrotce jak sie ogarniemy. Mala ma 11dni i katar wiec staje na rzesach aby bylo ok noc w strachu i glowa w dzien ze zmeczenia peka.
@Ilis91juz wszystko ustalo?? Mam nadzieje ze jest ok z dzidkiem.
@magda82 , @magda1208jaki plan teraz masz starasz sie czy wyczekujesz momentu dobrego/ lepszego?
Czy szukasz wymowek jak @anetkruczek heh anetka ty sie przyznaj ze na brzuch @Funia90 polujesz. Sama na taki zgrabny rzucilabym sie.
@bertha jak przygotowania do podejscia do ivf ogarniete masz badania??
@marshia a Ty obijasz sie czy czekasz na jakis mecz?? Bo wiesz jak to z nasza reprezentacja i ich golami moze strzel sobie samobója