reklama
dżoasia
Fanka BB :)
CZADERSKA!Moja beta: 11.12.(12dpo-28dc)-29,9, 13.12(14dpo-30dc)-65, 15.12(16dpo-32dc)-193,8. Co myślicie?
U mnie też tak w Asiowym cyklu wyglądalo tzn nic nie bylo ani cialka ani plynu, ale nie mialam pelnego monitoringo. Progesteron 7dpo byl 18.@edloteh , brak chyba było ciałka żółtego czy jakiegoś płynu? Wyglądało tak jakby żaden pęcherzyk nie pękł.
@Destino, zazdroszcze stanu!!! Pamietasz jak marzylas zeby dotrwać do tak wysokich tygodni?:*
@burczuś beta swietna przeciez wiesz
@Liluli wkrotce jak sie ogarniemy. Mala ma 11dni i katar wiec staje na rzesach aby bylo ok noc w strachu i glowa w dzien ze zmeczenia peka.
@Ilis91juz wszystko ustalo?? Mam nadzieje ze jest ok z dzidkiem.
@magda82 , @magda1208jaki plan teraz masz starasz sie czy wyczekujesz momentu dobrego/ lepszego?
Czy szukasz wymowek jak @anetkruczek heh anetka ty sie przyznaj ze na brzuch @Funia90 polujesz. Sama na taki zgrabny rzucilabym sie.
@bertha jak przygotowania do podejscia do ivf ogarniete masz badania??
@marshia a Ty obijasz sie czy czekasz na jakis mecz?? Bo wiesz jak to z nasza reprezentacja i ich golami moze strzel sobie samobója
@Liluli wkrotce jak sie ogarniemy. Mala ma 11dni i katar wiec staje na rzesach aby bylo ok noc w strachu i glowa w dzien ze zmeczenia peka.
@Ilis91juz wszystko ustalo?? Mam nadzieje ze jest ok z dzidkiem.
@magda82 , @magda1208jaki plan teraz masz starasz sie czy wyczekujesz momentu dobrego/ lepszego?
Czy szukasz wymowek jak @anetkruczek heh anetka ty sie przyznaj ze na brzuch @Funia90 polujesz. Sama na taki zgrabny rzucilabym sie.
@bertha jak przygotowania do podejscia do ivf ogarniete masz badania??
@marshia a Ty obijasz sie czy czekasz na jakis mecz?? Bo wiesz jak to z nasza reprezentacja i ich golami moze strzel sobie samobója
edloteh
Fanka BB :)
reklama
Podziel się: