reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny a czy np takie uczucie pulsowania jajnika / bąbelki mogą świadczyć o policystycznych jajnikach ? Dodam, ze miesiąc przed zaciążeniem amh wyszło 4,3 ;/ owulacje zawsze mam tak ok 12 dnia przy cyklach 29-30 ;/

reklama
Dziewczynki wymieniajcie poglady a na rozproszenie wrzuce wam brzuszek 35tc
IMG_20171215_115415.jpg

Oczywiscie ze sie chwale [emoji39]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20171215_115415.jpg
    IMG_20171215_115415.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 517
@edloteh , brak chyba było ciałka żółtego czy jakiegoś płynu? Wyglądało tak jakby żaden pęcherzyk nie pękł.
U mnie też tak w Asiowym cyklu wyglądalo :D tzn nic nie bylo ani cialka ani plynu, ale nie mialam pelnego monitoringo. Progesteron 7dpo byl 18.

@Destino, zazdroszcze stanu!!! Pamietasz jak marzylas zeby dotrwać do tak wysokich tygodni?:*

@burczuś beta swietna przeciez wiesz

@Liluli wkrotce jak sie ogarniemy. Mala ma 11dni i katar wiec staje na rzesach aby bylo ok noc w strachu i glowa w dzien ze zmeczenia peka.

@Ilis91juz wszystko ustalo?? Mam nadzieje ze jest ok z dzidkiem.

@magda82 , @magda1208jaki plan teraz masz starasz sie czy wyczekujesz momentu dobrego/ lepszego?
Czy szukasz wymowek jak @anetkruczek heh anetka ty sie przyznaj ze na brzuch @Funia90 polujesz. Sama na taki zgrabny rzucilabym sie.

@bertha jak przygotowania do podejscia do ivf ogarniete masz badania??

@marshia a Ty obijasz sie czy czekasz na jakis mecz?? Bo wiesz jak to z nasza reprezentacja i ich golami moze strzel sobie samobója

@bea25ta hihi, uśmiałam się :D:D:D Boję się seksić :szok: Biję się z myślami czy iść na żywioł czy czekać na to co powie Paśnik w styczniu dopiero.
A właśnie takuego samobója się boję o_O Żeby znów nie było np. pusto:oo:

@Destino [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ no hoho ten brzuszek już [emoji7][emoji7][emoji7] idealny do przejęcia [emoji41]
@marshia nie wiem dlaczego poprzednim razem źle poszło, ale trzymam kciuki by teraz było już tylko lepiej.... do boju, do boju, do boju [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

reklama
Do góry