reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino brzusio piekny[emoji7]

@bea25ta haha humorek dopisuje widze[emoji4]
Co masz na katarek?
Ja kupilam ten do odkurzacza,podobno super ,moze tez sie skuisz?albo chociaz na ten do ust.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Destino sweet brzunio :)
@Ilis91 no to ten szpital to jakas porazka. Obys Kochana wyszla w poniedzialek i juz bez takich stresiorow bylo ❤
@marshia u nas ciazowa nuda z czego sie ciesze ale oczywiscie od czasu do czasu wariatka sie we mnie odzywa i mysle kiedy cos sie spier... taka glowa do naprawy nic z tym chyba nie da sie zrobic ;) 21-go grudnia planowana wizyta u gina a w poniedzialek endokrynolog (niestety nadal nadczynnosc ale troche t3 i t4 odbilo po thyrozlu choc tsh nadal niziutko) no i hematolog w poniedzialek. Z tym progesteronem to nie pomoge bo ja go nie badalam ufalam monitoringowi owu.

reklama
Do góry