reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mickey* czy na pewno dobrze zrozumiałaś dr odnośnie intralipidu i NK? Bo wiesz, może jemu chodziło o bezpośrednie działanie samego leku... Weź pod uwagę, że NK produkują i wydzielają różne cytokiny...[emoji41]
Nieźle musiałaś go zagadywać skoro patrzył na zegarek [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
@edloteh no właśnie to mnie zaskoczyło bo ja cały czas mysłałam że intralipid działa modelująco na cytokiny i doc dwa razy dopytałam zaraz wstawie wynik bo byłam na hot czacie:D:D:D:Da on stwierdził że intralipid nie spowodował że mam niskie interferon i TNF

to zobaczysz mój interferon i TNF alfa i ja mówie a to ten wynik przez to ze brałam intralipid a on: nie .intralipid działa na obniżenie nk a ja : ale mi wzrósł, a on : no rzadko się tak zdarza:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cytokiny11.png
cytokiny11.png

Załączniki

• cytokiny11.png
    cytokiny11.png
    56,3 KB · Wyświetleń: 420
powiedział ze gdybym miała te wyniki i interleukine 10- 2000 to by było spoko
tak słonko ide w kierunku wlewów o których myslałam już od półtora roku tylko że mam jeden problem-najpeirw musze zajść
@dżoasia ale dalej chcesz wlewy?
przepraszam za posty pod postem ale nie umiem wstawić inaczej:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@mickey* ja bym się przyczepiła [emoji87] tak jak doktorek, do meeega niskiej interleukiny 10, i dorzucilabym za wysoką 2. Ale tak, ten „dziwny” test nie jest zły. Nie masz w nim norm wiec też mi trudno ocenić [emoji6] czyli przed tobą zadanie [emoji41] dzwon laska i umów się na tę drożność może [emoji51]

reklama
Do góry