reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino no wlasnie dla mnie kazde jakies spotkanoe wieksze jest katorga bo wiem ze zaraz mi ktos bedzie wiercil dziure w zoladku a ja tego nie potrzebuje smutku itp. Kiedys zachowywalam sie podobnie do nich odkad jestem po przejsciach wiem ze czasmi milczenie jest lepsza pomoca ;)

reklama
@burczuś nie uwazam ze W nas jest problem, we mnie skoro mowie komus ze nie chce o tym rozmawiac to powinien to uszanowac jesli bede chciala to sama porusze ten temat z nimi.

@Destino no wlansnie ,Ty wiesz co czuje:/ ten strach jest okropny.
Po porodzie pewnie lepiej nie bedzie bo tez sie bede bala czy oddycha i tak dalej ale juz na prawde chcialabym zeby tem czas uplynal szybciej[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Laski czy jak zrobię progesteron w 24 dc to wynik wiarygodnie pokaże czy była owulacja czy nie? 21-23 dc to akurat wigilia/święta. Boję się, ze testy się nie sprawdzą. A za cholerę nie wiem kiedy może być owu w tym rozjechanym cyklu :(

@porzeczka super obie te huśtawki :)

@Funia90 u Ciebie czuć żyłkę handlowca ;) Taniej kupić, drożej sprzedać. Mój M ze wszystkim tak robie :)

@Maciejka78 co tam u Was?

@Kwiatuszekk23 super wieści od gina. Tak trzymać do końca :)

@Ilis91 silny jest Twój okruszek :) Cały czas trzyma się dzielnie i na pewno przetrwanie ten trudny czas. Zapytaj swojej gin, jak będziesz mogła czy PAI1 ma Jakues szczególne znaczenie w tworzeniu krwiaków? @Funia90 miaka, Ty masz. Czy to po prostu przez heparynę i acard?

@marshia ja mysle ,ze mozesz badac spokojnie[emoji4]
No ciekawe z tym pai-1
Haha zebys wiedziala,chyba mam to po moim M ,ten to potrafi interesy robic[emoji16]
Nie no ale serio ten bujaczek uzywany w pl mozna kupic za jakies 450 zl wiec jestem do przodu[emoji14]ale mam nadzieje ,ze nam sie sprawdzi.
Mam tez ta hustawke ale duzo dzieci taka hustawka „parzy „ w dupke

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry