@ Porzeczka1234 - tak na szybko odnosnie hustawki. Lepiej kup taka do 13kg a nie do 9. Nim sie obejrzysz bedzie te 9kg i pomijajac bezpieczenstwo to poprostu nie bedzie bujac ciezszego dziecka bo nie wydoli. Ja polecam taka babyonline.pl/kinderkraft-lezaczek-bujaczek-hustawka-teddy-bear,katalog-produktow-pro
wiecej miejsca zajmuje ale jest super. Popatrz na uzywane na olx. Ja kupilam od kolezanki ale po 9 mcach moj pudzianek mial 13kg wiec sprzedalam w stanie dalej bardzo dobrym za 250zl i to mislam kilku chetnych i dprzedalam w 2 dni. A kupilam idealna bez zadnych oznak uzytkowania tez za 250zl[emoji2] Moj synek ja uwielbial i przy problemie z brzuszkiem wieczorami tylko tam sie uspokajal i zasypial. Wtedy go odkladalam do lozeczka
reklama
edloteh
Fanka BB :)
Wtedy jest najwyższa wartość, ale żeby sprawdzić czy była owu wcale nie trzeba tyle czekać [emoji51]@marshia najlepiej progesteron badac 7 dni po domniemanej owulacji
@marshia jeżeli obserwujesz swoje cykle to rozumiem, że wiesz mniej więcej kiedy wypada ci owu. Sprawdzanie progesteronu więcej niż 10 dni po owu nie ma sensu, bo jego poziom już się będzie obniżał.
Ostatnia edycja:
marshia
edloteh
A co wyszło na usg? Cienkie endo?Oczywiście jak wyjdzie progesteron 1np. To wiadomo,że jej nie było,ale powyżej 8 nie da Ci stuprocentowej pewności. Ja co miesiąc sprawdzałam i tak się cieszyłam jak wyszło 12,a na usg rozczarowanie.
reklama
Podziel się: