reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ Porzeczka1234 - tak na szybko odnosnie hustawki. Lepiej kup taka do 13kg a nie do 9. Nim sie obejrzysz bedzie te 9kg i pomijajac bezpieczenstwo to poprostu nie bedzie bujac ciezszego dziecka bo nie wydoli. Ja polecam taka babyonline.pl/kinderkraft-lezaczek-bujaczek-hustawka-teddy-bear,katalog-produktow-pro
1513343994-5deb6c3712022eaf-aaaaaa.jpeg
wiecej miejsca zajmuje ale jest super. Popatrz na uzywane na olx. Ja kupilam od kolezanki ale po 9 mcach moj pudzianek mial 13kg wiec sprzedalam w stanie dalej bardzo dobrym za 250zl i to mislam kilku chetnych i dprzedalam w 2 dni. A kupilam idealna bez zadnych oznak uzytkowania tez za 250zl[emoji2] Moj synek ja uwielbial i przy problemie z brzuszkiem wieczorami tylko tam sie uspokajal i zasypial. Wtedy go odkladalam do lozeczka

reklama
@marshia najlepiej progesteron badac 7 dni po domniemanej owulacji
Wtedy jest najwyższa wartość, ale żeby sprawdzić czy była owu wcale nie trzeba tyle czekać [emoji51]
@marshia jeżeli obserwujesz swoje cykle to rozumiem, że wiesz mniej więcej kiedy wypada ci owu. Sprawdzanie progesteronu więcej niż 10 dni po owu nie ma sensu, bo jego poziom już się będzie obniżał.

Ostatnia edycja:
@llis91 ten szpital serio sobie jaja robi:/

@Kitki moja hustawka tez tylko do 9 kg:/
Oby grubaska mi sie nie trafila to pobuja sie dluzej[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ilis91 jak to :o progesteron 8 i brak owulki????
Hmmmmm :baffled: trochę mi się nie chce iść na monitoring. "Odkochałam" się :D i już mi jakoś nieśpieszno do doktorka. Wolałabym iść dopiero z ciąża, a nie latać jak opętana wczesniej. Może te testy jednak kupię :confused:

@Ilis91 faktycznie opieka w tym szpitalu jakaś masakryczna. Nie dziwię się że nie chcesz tam leżeć.. Oby wszystko było dobrze, to w poniedziałek wrócisz do domku :)

reklama
Do góry