D
reklama
Funia90
Fanka BB :)
marshia
Laski czy jak zrobię progesteron w 24 dc to wynik wiarygodnie pokaże czy była owulacja czy nie? 21-23 dc to akurat wigilia/święta. Boję się, ze testy się nie sprawdzą. A za cholerę nie wiem kiedy może być owu w tym rozjechanym cyklu
@porzeczka super obie te huśtawki
@Funia90 u Ciebie czuć żyłkę handlowca Taniej kupić, drożej sprzedać. Mój M ze wszystkim tak robie
@Maciejka78 co tam u Was?
@Kwiatuszekk23 super wieści od gina. Tak trzymać do końca
@Ilis91 silny jest Twój okruszek Cały czas trzyma się dzielnie i na pewno przetrwanie ten trudny czas. Zapytaj swojej gin, jak będziesz mogła czy PAI1 ma Jakues szczególne znaczenie w tworzeniu krwiaków? @Funia90 miaka, Ty masz. Czy to po prostu przez heparynę i acard?
@porzeczka super obie te huśtawki
@Funia90 u Ciebie czuć żyłkę handlowca Taniej kupić, drożej sprzedać. Mój M ze wszystkim tak robie
@Maciejka78 co tam u Was?
@Kwiatuszekk23 super wieści od gina. Tak trzymać do końca
@Ilis91 silny jest Twój okruszek Cały czas trzyma się dzielnie i na pewno przetrwanie ten trudny czas. Zapytaj swojej gin, jak będziesz mogła czy PAI1 ma Jakues szczególne znaczenie w tworzeniu krwiaków? @Funia90 miaka, Ty masz. Czy to po prostu przez heparynę i acard?
Funia90
@marshia ja mysle ,ze mozesz badac spokojnie[emoji4]
No ciekawe z tym pai-1
Haha zebys wiedziala,chyba mam to po moim M ,ten to potrafi interesy robic[emoji16]
Nie no ale serio ten bujaczek uzywany w pl mozna kupic za jakies 450 zl wiec jestem do przodu[emoji14]ale mam nadzieje ,ze nam sie sprawdzi.
Mam tez ta hustawke ale duzo dzieci taka hustawka „parzy „ w dupke
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No ciekawe z tym pai-1
Haha zebys wiedziala,chyba mam to po moim M ,ten to potrafi interesy robic[emoji16]
Nie no ale serio ten bujaczek uzywany w pl mozna kupic za jakies 450 zl wiec jestem do przodu[emoji14]ale mam nadzieje ,ze nam sie sprawdzi.
Mam tez ta hustawke ale duzo dzieci taka hustawka „parzy „ w dupke
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: