reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino no wlasnie dla mnie kazde jakies spotkanoe wieksze jest katorga bo wiem ze zaraz mi ktos bedzie wiercil dziure w zoladku a ja tego nie potrzebuje smutku itp. Kiedys zachowywalam sie podobnie do nich odkad jestem po przejsciach wiem ze czasmi milczenie jest lepsza pomoca ;)

reklama
@burczuś nie uwazam ze W nas jest problem, we mnie skoro mowie komus ze nie chce o tym rozmawiac to powinien to uszanowac jesli bede chciala to sama porusze ten temat z nimi.

@Destino no wlansnie ,Ty wiesz co czuje:/ ten strach jest okropny.
Po porodzie pewnie lepiej nie bedzie bo tez sie bede bala czy oddycha i tak dalej ale juz na prawde chcialabym zeby tem czas uplynal szybciej[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Laski czy jak zrobię progesteron w 24 dc to wynik wiarygodnie pokaże czy była owulacja czy nie? 21-23 dc to akurat wigilia/święta. Boję się, ze testy się nie sprawdzą. A za cholerę nie wiem kiedy może być owu w tym rozjechanym cyklu :(

@porzeczka super obie te huśtawki :)

@Funia90 u Ciebie czuć żyłkę handlowca ;) Taniej kupić, drożej sprzedać. Mój M ze wszystkim tak robie :)

@Maciejka78 co tam u Was?

@Kwiatuszekk23 super wieści od gina. Tak trzymać do końca :)

@Ilis91 silny jest Twój okruszek :) Cały czas trzyma się dzielnie i na pewno przetrwanie ten trudny czas. Zapytaj swojej gin, jak będziesz mogła czy PAI1 ma Jakues szczególne znaczenie w tworzeniu krwiaków? @Funia90 miaka, Ty masz. Czy to po prostu przez heparynę i acard?

@marshia ja mysle ,ze mozesz badac spokojnie[emoji4]
No ciekawe z tym pai-1
Haha zebys wiedziala,chyba mam to po moim M ,ten to potrafi interesy robic[emoji16]
Nie no ale serio ten bujaczek uzywany w pl mozna kupic za jakies 450 zl wiec jestem do przodu[emoji14]ale mam nadzieje ,ze nam sie sprawdzi.
Mam tez ta hustawke ale duzo dzieci taka hustawka „parzy „ w dupke

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry