reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś jest bosko [emoji7] niech ten cud dalej się tak pięknie rozwija [emoji110]️[emoji110]️
@iveo wiadomo że jednorazowy wynik nie jest miarodajny, nie mniej jednak dobrze widzieć takie wartości. Kochana, rozumiem, że zostało ci jeszcze jedno szczepienie... co dalej planujecie? Będziesz powtarzać wyniki?

reklama
@burczus narazie rosnie bardzo dobrze. Czekamy na usg.

@Auri_a nie dostalam accofilu, bo kto mial mi go przypisac. Wspomnial mi Chrostowski o nim do procedury in vitro, ale nie zdazylismy podejsc, Sydor tez o nim mowil, ale bylam juz w ciazy u niego. A moja gin jest za jak najbardziej naturalna ciaza, choc wszystkie moje leki ktore bralam przyjela.

@Porzeczka1234 nie napisala a zapomnialam wywolac. Obejrzalam obie chustawki i trudno doradzic.

@Kwiatuszekk23 co u was

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Auri_a kochana a który byś wzieła bo ceną podobna a skladamy się z babciami i ciociami wyjdą grosze.

@kas90 ty masz chrzest teraz prawda? Powiedz mi czy ksiądz daję jakieś karteczki do spowiedzi dla chrzestnych bo mój jest z Warszawy i nie wiem jak to techniczne ewentualnie załatwić bo wiem że na nauki nie musi iść jak mieszka daleko bynajmniej u nas w parafii bo pewnie różnie bywa.
Kasiu dobrze że nie napisałaś o tym węźle wcześniej bo pewnie bym zeszła na zawał nim bym poszła na porodówkę

@burczuś beta super [emoji7] pięknie przyrasta, oby tak dalej.
@Auri_a nie mam pojęcia dlaczego @Destino nie dostała accofilu. Też ciężko mi było czasami odnaleźć jakąś konsekwencje w zaleceniach [emoji26] edit. Już doczytałam o podejściu lekarki
@iveo ja z polecenia chodziłam do Agaty Bałdys-Waligórskiej, ale pani doktor postawiła mi ultimatum, że nie przepisze mi żadnych medykamentów dopóki nie schudnę. Na kolejnej wizycie ważyłam już 7 kilo mniej. I nowe wyniki badań były na tyle dobre, że żadne leki już nie były potrzebne [emoji4]

Dziękuję dziewczyny [emoji4] mama jest totalnym amatorem. Szyje na 40 letniej maszynie z dwoma ściegami do wyboru [emoji13] Ale daje radę.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@edloteh ja na razie 3 szczepienie potem na poczatku stycznia test mlr i te 2 inne na interleukiny i cytokiny. W miedzyczasie sprawdze jeszcze dodatkowe p/ciala zakrzepowe i te na nietolerancje glutenu. Na razie nie rezygnuje z drogi szczepień i leczenia w Lodzi ale szukam w tym wszystkim sensu i musze wierzyc ze mi to naprawde potrzebne
@Ilis91 duzo zdrowia dla Ciebie i malenstwa!

Jestem dziewczyny jestem ale tel mi się rozwalił i musiałam oddać do naprawy i teraz mam tel bratanek i za Chiny nie mogłam sobie przypomnieć hasła żeby do Was napisać
Byłam w środe na usg u dr który ma dobry sprzęt jak kolwiek to brzmi :p
Łożysko wcale nie jest brzeznej przodują ce. Miało być 8 mm nad ujście a jest 8 cm za główka małej. Blizna zdecydował ze nie ma sensu w ogóle jej mierzyć w ciąży bo zawsze będzie cienka tym bardziej po 2 cc. Sprawdza się tylko czy się nie rozchodzi. Ale zmierzył mi ją i w najcięższy miejscu ma 5 mm 3,5 mm w tym tyg ciąży przyjmuje się za normę a z 1,5 mm dziewczyny rodzą SN. Stwierdził że on by się dopiero nią przejmował po 36 tc ale ja i tak już mam fiola na jej punkcie i będę maltretowala gina żeby mi ją sprawdzał. Tylko gin prywatnego bo NFZ juz do niego nie ide. W piątek u gin na NFZ mała miała 402 gramy a w środe miała 800 g. Grzecznie sobie leże odpoczywam ile się da. I tak pewnie będę wegetowac do marca.

Dziewczynki, odebrałam dzisiaj wyniki przeciwciał i tak jak myślałam, ANA wyszły dodatnie, tylko za cholere nie wiem co dalej z tym mam zrobić, nie wiem co na to moja gin, bo będę się z nią widzieć dopiero poniedziałek lub wtorek. Powiecie coś więcej? Bo dla mnie to czarna magia :( napisane tego tam tyle że nie wiem :(
Wy tu takie mądre, a ja zielona i nie wiem co mam dalej zrobić :(

Załączniki

• _20171215_103829.JPG
    _20171215_103829.JPG
    619 KB · Wyświetleń: 69
reklama
@Porzeczka1234 pod kątem wizualnym to naprawdę wszystko jedno bo ona sa piękne i ładnie wykonane. Ale w tym z mody niby jest mniej melodii ale jest regulacją głośności a to często się przydaje... pytanie czy np w tym drugim są kołysanki i melodia bo jest męcząca to wtedy wybrałbym ten drugi może są jakieś filmy na Youtube z obsługi tego :D

@Destino tak ja wiem że lekarze różnie te leki wypisuja i dlatego ja jestem tak pogubiona bo po prostu mam trzech lekarzy z trzeba różnymi opiniami co do leczenia w moim przypadku o_O ja że mam już doświadczenie z accofilem to po prostu chyba teraz wybiorę opcje numer dwa czyli wlewy :D Ale ja też dlatego teraz jeżdżę do doktora i sprawdzam to moje endometrium bo właśnie doktor S tłumaczył mi że ten lek jest głównie na doczesne ale według niego Endo w wielkości 8 mm całkowicie dyskwalifikuje stosowanie tego leku. A ja w dniu owu mam raczej zawsze okolice 14 mm... więc nie najgorzej.

@Ilis91 TO SĄ WSPANIAŁE WIEŚCI ! CUDOWNE ! MUSI BYĆ DOBRZE TERAZ!

Do góry