reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś jest bosko [emoji7] niech ten cud dalej się tak pięknie rozwija [emoji110]️[emoji110]️
@iveo wiadomo że jednorazowy wynik nie jest miarodajny, nie mniej jednak dobrze widzieć takie wartości. Kochana, rozumiem, że zostało ci jeszcze jedno szczepienie... co dalej planujecie? Będziesz powtarzać wyniki?

reklama
@burczus narazie rosnie bardzo dobrze. Czekamy na usg.

@Auri_a nie dostalam accofilu, bo kto mial mi go przypisac. Wspomnial mi Chrostowski o nim do procedury in vitro, ale nie zdazylismy podejsc, Sydor tez o nim mowil, ale bylam juz w ciazy u niego. A moja gin jest za jak najbardziej naturalna ciaza, choc wszystkie moje leki ktore bralam przyjela.

@Porzeczka1234 nie napisala a zapomnialam wywolac. Obejrzalam obie chustawki i trudno doradzic.

@Kwiatuszekk23 co u was

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Auri_a kochana a który byś wzieła bo ceną podobna a skladamy się z babciami i ciociami wyjdą grosze.

@kas90 ty masz chrzest teraz prawda? Powiedz mi czy ksiądz daję jakieś karteczki do spowiedzi dla chrzestnych bo mój jest z Warszawy i nie wiem jak to techniczne ewentualnie załatwić bo wiem że na nauki nie musi iść jak mieszka daleko bynajmniej u nas w parafii bo pewnie różnie bywa.
Kasiu dobrze że nie napisałaś o tym węźle wcześniej bo pewnie bym zeszła na zawał nim bym poszła na porodówkę

@burczuś beta super [emoji7] pięknie przyrasta, oby tak dalej.
@Auri_a nie mam pojęcia dlaczego @Destino nie dostała accofilu. Też ciężko mi było czasami odnaleźć jakąś konsekwencje w zaleceniach [emoji26] edit. Już doczytałam o podejściu lekarki
@iveo ja z polecenia chodziłam do Agaty Bałdys-Waligórskiej, ale pani doktor postawiła mi ultimatum, że nie przepisze mi żadnych medykamentów dopóki nie schudnę. Na kolejnej wizycie ważyłam już 7 kilo mniej. I nowe wyniki badań były na tyle dobre, że żadne leki już nie były potrzebne [emoji4]

Dziękuję dziewczyny [emoji4] mama jest totalnym amatorem. Szyje na 40 letniej maszynie z dwoma ściegami do wyboru [emoji13] Ale daje radę.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@edloteh ja na razie 3 szczepienie potem na poczatku stycznia test mlr i te 2 inne na interleukiny i cytokiny. W miedzyczasie sprawdze jeszcze dodatkowe p/ciala zakrzepowe i te na nietolerancje glutenu. Na razie nie rezygnuje z drogi szczepień i leczenia w Lodzi ale szukam w tym wszystkim sensu i musze wierzyc ze mi to naprawde potrzebne
@Ilis91 duzo zdrowia dla Ciebie i malenstwa!

Jestem dziewczyny jestem ale tel mi się rozwalił i musiałam oddać do naprawy i teraz mam tel bratanek i za Chiny nie mogłam sobie przypomnieć hasła żeby do Was napisać
Byłam w środe na usg u dr który ma dobry sprzęt jak kolwiek to brzmi :p
Łożysko wcale nie jest brzeznej przodują ce. Miało być 8 mm nad ujście a jest 8 cm za główka małej. Blizna zdecydował ze nie ma sensu w ogóle jej mierzyć w ciąży bo zawsze będzie cienka tym bardziej po 2 cc. Sprawdza się tylko czy się nie rozchodzi. Ale zmierzył mi ją i w najcięższy miejscu ma 5 mm 3,5 mm w tym tyg ciąży przyjmuje się za normę a z 1,5 mm dziewczyny rodzą SN. Stwierdził że on by się dopiero nią przejmował po 36 tc ale ja i tak już mam fiola na jej punkcie i będę maltretowala gina żeby mi ją sprawdzał. Tylko gin prywatnego bo NFZ juz do niego nie ide. W piątek u gin na NFZ mała miała 402 gramy a w środe miała 800 g. Grzecznie sobie leże odpoczywam ile się da. I tak pewnie będę wegetowac do marca.

Dziewczynki, odebrałam dzisiaj wyniki przeciwciał i tak jak myślałam, ANA wyszły dodatnie, tylko za cholere nie wiem co dalej z tym mam zrobić, nie wiem co na to moja gin, bo będę się z nią widzieć dopiero poniedziałek lub wtorek. Powiecie coś więcej? Bo dla mnie to czarna magia :( napisane tego tam tyle że nie wiem :(
Wy tu takie mądre, a ja zielona i nie wiem co mam dalej zrobić :(

Załączniki

• _20171215_103829.JPG
    _20171215_103829.JPG
    619 KB · Wyświetleń: 66
reklama
@Porzeczka1234 pod kątem wizualnym to naprawdę wszystko jedno bo ona sa piękne i ładnie wykonane. Ale w tym z mody niby jest mniej melodii ale jest regulacją głośności a to często się przydaje... pytanie czy np w tym drugim są kołysanki i melodia bo jest męcząca to wtedy wybrałbym ten drugi może są jakieś filmy na Youtube z obsługi tego :D

@Destino tak ja wiem że lekarze różnie te leki wypisuja i dlatego ja jestem tak pogubiona bo po prostu mam trzech lekarzy z trzeba różnymi opiniami co do leczenia w moim przypadku o_O ja że mam już doświadczenie z accofilem to po prostu chyba teraz wybiorę opcje numer dwa czyli wlewy :D Ale ja też dlatego teraz jeżdżę do doktora i sprawdzam to moje endometrium bo właśnie doktor S tłumaczył mi że ten lek jest głównie na doczesne ale według niego Endo w wielkości 8 mm całkowicie dyskwalifikuje stosowanie tego leku. A ja w dniu owu mam raczej zawsze okolice 14 mm... więc nie najgorzej.

@Ilis91 TO SĄ WSPANIAŁE WIEŚCI ! CUDOWNE ! MUSI BYĆ DOBRZE TERAZ!

Do góry