reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam moje kochane :) chcialam wam przekazać kilka słów od naszej administratorki, dziewczyny o tak ogromnym sercu a zarazem tak skromnej, ze pewnie byłybyscie nieźle zdziwione kto tym wszystki zarządza :) ale ja nie o tym :D przekazuję wam wiadomość od niej:
"Pięć domów dziecka i maluchy, które czekają na Mikołaja i mogą się… nie doczekać. A przecież same dały coś od siebie!

Wkładając w pracę serduszka i całą dziecięcą ufność oraz nadzieję przygotowały słodycze na licytację. Smoby Polska dodało zestawy z serii Smoby Chef. Cały dochód z licytacji/sprzedaży zostanie przekazany do wybranych placówek.

Nie jesteśmy autorami tej akcji, nasza pomocowa jest już w trakcie realizacji, ale po prostu nie chce nam się wierzyć, że nie znajdzie się 100 osób, które zaoferują pomoc!

Licytacje od 20 złotych i tylko kilka dni, żeby ofiarować radość, wiarę i trochę pieniędzy. Dacie radę???

Link do: Charytatywni Allegro - licytuj lub sprzedawaj i w ten sposób wspieraj wybrane przez Ciebie fundacje!
Bardzo Wam dziękuję" i ze swojej strony ja też :)

reklama
@Funia90 pamietam tez te programy o Kalicie,tez ogladalam i dziwilam sie skad on w takiej chorobie mial tyle sily.
Mam nadzieje ze sie tesciowej poprawi po operacji.
I ze u brata sie nie potwierdzi obecna diagnoza.

@matulkaa piekna podusia [emoji7][emoji7]

@bea25ta pokaz nam Milenke [emoji3]

@Ilis91 jak dzis u Ciebie?

@kas90 Asia z czasem sama zacznie Ci przesypiac coraz wiecej. Mi Szymek przesypia czesto od 21.30-22 do 4 i to juz ale zdarzaja sie noce ze budzi sie co 2 godziny.

Ja myślę że rośnie ♡♡♡

@dżoasia to może czytałam to na innym forum a podciagnełam to pod ten Twój wpis z książki tej prof :D już mi się wszystko miesza :D

@matulkaa ja wiem ale Ty miałaś genotyp kir AA i niby dla takiego się zaleca ale @Destino też ma taki genotyp i a ccofilu nie brała :D dla tego dla mnie to jest taki młyn :(

@kas90 absolutnie nie ma recepty na spanie dziecka w nocy,moje corki gdy miały skonczony miesiąc zycia,przesypialy w nocy ciagiem sześć godzin,moj syn do 5 miesiaca wstawal jak w zegarku co trzy godziny do jedzenia,az pediatry pytalam czy to normalne,na co odpowiedziała ze taki egzemplarz sie pani trafił,wiec co dziecko to inna historia. Nawet juz zageszczone mleko zagescilam mu raz kaszka,i co wstał za trzy godziny,wiec stwierdziłam ze nie bede go niepotrzebnie tuczyc pustymi kalorjami. Ale od kilku dni jest poprawa,zaczyna przesypiac tylko raz w nocy sześć godzin,wiec sie z tego bardzo cieszę :-). @burczus powodzenia dzisaj :-). @Ilis91 oby było usg,i same dobre nowiny gorąco życzę. A reszcie dziewczynom milego dnia ŻYCZĘ :-*

@kas90 u nas różnie w dzień nie mogę narzekać na spanie. Coś się dzieje z małą bo jak ją kąpiemy koło 18 to później jest gehenna do 21-22 płacze skomli je na zmianę nie wiem jak to przerwać co prawda jak zaśnie to śpi do 3 no czasem 2 a później co 2,3 godziny się budzi. Nie ma kolki na pewno nie, kupki robi itd. Wygląda mi na to , że się rolet boi ciągle skupia wzrok na czymś innym nie wiem co robić może jej to przejdzie.

@burczuś kciuki za betę czekam razem z Tobą

@matulkaa piękna poduszka

@agatush kciuki za kupkęD

Dziewczyny co z @Kwiatuszekk23 bo albo mi umknęło albo nie pisała

Dziś kończymy 6 tydzień o 9:59 haha mała zważona bo co piątek ja ważę czasie częściej i jest pulpecik 4640 gram

Mam prośbę o radę ktory wybrać waszym zdaniem na prezent dla małej pod choinkę

Link do: HUŚTAWKA HYBRYDOWA ZEBRA BRIGHT STARTS 3-9kg HIT !

Czy

Link do: LEŻACZEK AUTOMATYCZNE BUJANIE HUŚTAWKA DLA DZIECI

Ps @burczuś beta super

reklama
Do góry