iveo
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szlachcic z Macierzynstwa jest gin-endo, ale z caloksztaltu leczenia (moze bardziej chodzi o jedo zachowanie I chyba typowo zarobkowe podejscie) srednio go polecam.
Kasiu ona po prostu zaczęła spać sama dłużej. Z uwagi na to że ostatnio mamy problemy z kupa (nie ma jej :-/) dostanę mleko na zaparcia na noc. Modyfikowane dłużej trzyma. Ale jak np. Dawałam jej moje na noc z butelki to też mi pięknie spała... Nie dam Ci złotej rady. Jedyne co zauważyłam to to że widać efekty tego ze jesteśmy konsekwentnie z wieczornym rytułałem. Przychodzi 19 a ja widzę że jej się chce spać. I zasypia po kąpieli i jedzeniu sama w łóżeczku.@matulkaa, aaa sliczne widzialam takie po stówie, twoja mama jest krawcową?
@iveo, ja nie wiem niestety
@burczuś, jak samopoczucie?
@magda1208, jak się czujesz? Kiedy wizyta u Maliny?
@Porzeczka1234, jak Zosia? U nas teraz Asia cud miód. Spi mi w dzień jak suseł. Gorzrej w nocy, cchoc nie ma co narzekac, 2 razy się budzi, ale nie przespi dluzej niz 4 godz. Choc z reguly 3.Jak wydluxyc ten czas?
Probowalas na brzuchu?
@agatush, dzis lepiej? A ty jak wydluzylas czas nocnych przerw?
Ktora testuje?