reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie śpię, nie piszę,bo nic nie wiem..
Ilis modle sie za was i bede uruchamiac wszystkie dojścia które mam tam na górze :(

@JoannaRak ja już byłam i też jestem mega zadowolona tak dla siebie, choć czuję to do dziś :D ale endorfiny są :D ja się w to wciągnęłam dzieki @Kruszka z naszego wątku bo to ona mi poleciła ćwiczenia i na macierzyńskim było o to zdecydowanie łatwiej, teraz generalnie nie mam siły wieczorem, 15 min to max a czasem wieczorem razem z małym bo zaraz na mnie wyłazi :D
Jedyny minus jest taki, że ona jest dość droga...

reklama
@Marzycielka81 rozumiem twoją frustracje... wystarczyło by, gdyby poinformowali, że dr zajęty teraz, albo że jeszcze nie wiedzą i odezwą się np za tydzień/dwa.
Ja ich omijam szerokim łukiem... po 4 nieudanych inviro [emoji87] ale wiem, że wielu osobom pomogli.
@mickey* gotowa na spotkanie z doktorkiem [emoji848] jeszcze tylko kilka dni [emoji51]

@magda1208 oki czyli będę dzwonić, dziękuje za info ;*

@JoannaRak takich chyba naturalnych to nie ma, ale są najlepiej przyswajalne Optimal Prenatal z Seeking Health, one są z USA poleca je dr Lynch który się zajmuje Mthfr i metylacja na grupie Mthfr polska kobieta, która robi albo już zrobiła u niego staż wiedze ma ogromna tylko to polecała. A i jeszcze Thorne witaminy z Angli,je znowu poleca Jarek-on udziela rad na stronie (zespół downa info -coś takiego). Thorne kosztuje chyba 100 zł z hakiem na miesiąc, optimal prenatal 239 zł bo zalecana dawka w ciąży to 8 tabletek przy dużych niedoborach. Ja brałam 4 plus 1 tabletka kwas metylowany swanson 400 żeby mieć razem 800mg kwasu foliowego i reszta witamin. Zostało mi dużo ale zostawiam na następny raz hehe ;) u mnie chyba problem inny wiec się nie zrażam

@dżoasia kochana właśnie, napisz do niego Link do: Zespół Downa on Ci udzieli info w sprawie tych wyników twoich, ja tak pisałam jak się dowiedziałam o mthfr i wysyłałam wyniki mu, on na prawdę się zna na rzeczy. Pozatym sam jest ojcem syna z zespołem downa i drugiego z autyzmem. Jak robiłam podyplomowke z autyzmu to już wtedy o nim słyszałam, wiem tez ze rodzice w Polsce walczą o to by się pojawił na jakiejś konferencji bo wiedza na prawdę imponuje. Zreszta poczytaj tam jego artykuły, mimo ze mnie przerażały - ja lubię.

@ola90 ja w poniedziałek będę u Pani dr i czekam na leki... Jestem ciekawa kiedy dostaniemy zielone światło na starania....

Kto by pomyslal że tak Mi się zmieni podejście jeszcze z dwa miesiące do głowy mi starania nie przychodziły a teraz się ich doczekać nie mogę

@smerfik88 a mi się teraz właśnie odmieniło, absolutnie chce aby czas ten odwlekł się w czasie. Nie ma takiej opcji nawet dopóki nie będę miała wszystkich badań... już zakomunikowałam mojemu mężowi żeby zrobił zapas zabezpieczenia,skoro PiS chce podnieść ceny :D świry ! :D
U Ciebie oczywiście trzymam kciuki za szybkie zielone światło :*

@ola90 ja na dwa lata temat odpuściłam... Ale weszłam na link podany od ciebie i strasznie skomplikowane są nasz sytuację... Ja na prawdę chyba jednak nic nie wiem o mojej mutacji i o moim zdrowiu

reklama
Ilis modl się, tylko modlitwa może cię teraz uspokoić, a musisz być spokojna dla maluszka, będzie dobrze.3mam kciuki
@edloteh tak jestem gotowa, tylko obawiam się że nie uda mi się zadać wszystkich pytań, a maz tak szczęśliwy, że codzień pyta czy napewno chce jechać, bo to pół świata, to mu mówię że pociągiem pojade(a nawet połączenia nie ma:p) a on oszalała!

Do góry