reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie śpię, nie piszę,bo nic nie wiem..
Ilis modle sie za was i bede uruchamiac wszystkie dojścia które mam tam na górze :(

@JoannaRak ja już byłam i też jestem mega zadowolona tak dla siebie, choć czuję to do dziś :D ale endorfiny są :D ja się w to wciągnęłam dzieki @Kruszka z naszego wątku bo to ona mi poleciła ćwiczenia i na macierzyńskim było o to zdecydowanie łatwiej, teraz generalnie nie mam siły wieczorem, 15 min to max a czasem wieczorem razem z małym bo zaraz na mnie wyłazi :D
Jedyny minus jest taki, że ona jest dość droga...

reklama
@Marzycielka81 rozumiem twoją frustracje... wystarczyło by, gdyby poinformowali, że dr zajęty teraz, albo że jeszcze nie wiedzą i odezwą się np za tydzień/dwa.
Ja ich omijam szerokim łukiem... po 4 nieudanych inviro [emoji87] ale wiem, że wielu osobom pomogli.
@mickey* gotowa na spotkanie z doktorkiem [emoji848] jeszcze tylko kilka dni [emoji51]

@magda1208 oki czyli będę dzwonić, dziękuje za info ;*

@JoannaRak takich chyba naturalnych to nie ma, ale są najlepiej przyswajalne Optimal Prenatal z Seeking Health, one są z USA poleca je dr Lynch który się zajmuje Mthfr i metylacja na grupie Mthfr polska kobieta, która robi albo już zrobiła u niego staż wiedze ma ogromna tylko to polecała. A i jeszcze Thorne witaminy z Angli,je znowu poleca Jarek-on udziela rad na stronie (zespół downa info -coś takiego). Thorne kosztuje chyba 100 zł z hakiem na miesiąc, optimal prenatal 239 zł bo zalecana dawka w ciąży to 8 tabletek przy dużych niedoborach. Ja brałam 4 plus 1 tabletka kwas metylowany swanson 400 żeby mieć razem 800mg kwasu foliowego i reszta witamin. Zostało mi dużo ale zostawiam na następny raz hehe ;) u mnie chyba problem inny wiec się nie zrażam

@dżoasia kochana właśnie, napisz do niego Link do: Zespół Downa on Ci udzieli info w sprawie tych wyników twoich, ja tak pisałam jak się dowiedziałam o mthfr i wysyłałam wyniki mu, on na prawdę się zna na rzeczy. Pozatym sam jest ojcem syna z zespołem downa i drugiego z autyzmem. Jak robiłam podyplomowke z autyzmu to już wtedy o nim słyszałam, wiem tez ze rodzice w Polsce walczą o to by się pojawił na jakiejś konferencji bo wiedza na prawdę imponuje. Zreszta poczytaj tam jego artykuły, mimo ze mnie przerażały - ja lubię.

@ola90 ja w poniedziałek będę u Pani dr i czekam na leki... Jestem ciekawa kiedy dostaniemy zielone światło na starania....

Kto by pomyslal że tak Mi się zmieni podejście jeszcze z dwa miesiące do głowy mi starania nie przychodziły a teraz się ich doczekać nie mogę

@smerfik88 a mi się teraz właśnie odmieniło, absolutnie chce aby czas ten odwlekł się w czasie. Nie ma takiej opcji nawet dopóki nie będę miała wszystkich badań... już zakomunikowałam mojemu mężowi żeby zrobił zapas zabezpieczenia,skoro PiS chce podnieść ceny :D świry ! :D
U Ciebie oczywiście trzymam kciuki za szybkie zielone światło :*

@ola90 ja na dwa lata temat odpuściłam... Ale weszłam na link podany od ciebie i strasznie skomplikowane są nasz sytuację... Ja na prawdę chyba jednak nic nie wiem o mojej mutacji i o moim zdrowiu

reklama
Ilis modl się, tylko modlitwa może cię teraz uspokoić, a musisz być spokojna dla maluszka, będzie dobrze.3mam kciuki
@edloteh tak jestem gotowa, tylko obawiam się że nie uda mi się zadać wszystkich pytań, a maz tak szczęśliwy, że codzień pyta czy napewno chce jechać, bo to pół świata, to mu mówię że pociągiem pojade(a nawet połączenia nie ma:p) a on oszalała!

Do góry