reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka, to moze jednego dnia sie na obozie spotkamy :) Ja ogolnie nie cwicze z nia, przed ostatnim poronieniem chodzilam po prostu na zajecia na silownie a teraz regeneruje organizm bo troche swieza sprawa!
Chcialam jechac na oboz w 2018 roku, ale ciagle mam nadzieje ze jednak sie uda i w ciazy bede. Ale z tego co widze to duzo chetnych to mysle ze moze kwestia rezygnacji nie bylaby az taka zla. A cena jest zabojcza, to fakt!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ilis, mocno trzymam za was kciuki, zeby sie fasolka mocno trzymała...

Burczuś!!!! będzie piekna beta!!

Anetkruczek, mleczko zjedzone i nawet planuje dzisiaj rowniez mace zjesc ;)
PS. i lametta od Ciebie tez poszła w ruch! :)

@olaa90 rzeczywiście świry ja nie mogę tabletek anty zresztą mając mthfr nie wolno nam brać tabletek anty a miałam cesarkę i przez rok nie mogę być w ciąży i co mam zrobić jak gumki też nie bo PIS uważa, że jak króliki haha

@mickey* trzymam kciuki kochana żebyś mogła zadać wszystkie pytania. Kiedy masz hsg? Trzymam kciuk czas abyś już zachodziła kochana ❤

@Ilis91 kochana jestem z Tobą. Nie da się nic uszkodzić musisz się uspokoić kochana bo twoja panika nie pomaga maleństwu. Co mówił lekarz jest krwiak? Ja też tak miałam lało się ze mnie bardzo

@burczuś beta dobra kochana na początek wydaje się , że tak marnie rośnie ale wzrost masz prawie o 200%

@burczuś najważniejszy jest przyrost, a nie wartości! Przecież dobrze o tym wiesz :) jest tu na forum mnóstwo dziewczyn, które zaczynały od bety poniżej 20 i urodziły zdrowe maluchy :) mi beta pierwsza pozytywna wyszła dopiem w 35 dc przy cyklach 30 31 dni i wynosiła 14.3. Także spokojnie, nie stresuj maluszka :) będzie dobrze :)

@Ilis91 kochana trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! Odezwij się jak się trzymasz...

reklama
Do góry