reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka, to moze jednego dnia sie na obozie spotkamy :) Ja ogolnie nie cwicze z nia, przed ostatnim poronieniem chodzilam po prostu na zajecia na silownie a teraz regeneruje organizm bo troche swieza sprawa!
Chcialam jechac na oboz w 2018 roku, ale ciagle mam nadzieje ze jednak sie uda i w ciazy bede. Ale z tego co widze to duzo chetnych to mysle ze moze kwestia rezygnacji nie bylaby az taka zla. A cena jest zabojcza, to fakt!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ilis, mocno trzymam za was kciuki, zeby sie fasolka mocno trzymała...

Burczuś!!!! będzie piekna beta!!

Anetkruczek, mleczko zjedzone i nawet planuje dzisiaj rowniez mace zjesc ;)
PS. i lametta od Ciebie tez poszła w ruch! :)

@olaa90 rzeczywiście świry ja nie mogę tabletek anty zresztą mając mthfr nie wolno nam brać tabletek anty a miałam cesarkę i przez rok nie mogę być w ciąży i co mam zrobić jak gumki też nie bo PIS uważa, że jak króliki haha

@mickey* trzymam kciuki kochana żebyś mogła zadać wszystkie pytania. Kiedy masz hsg? Trzymam kciuk czas abyś już zachodziła kochana ❤

@Ilis91 kochana jestem z Tobą. Nie da się nic uszkodzić musisz się uspokoić kochana bo twoja panika nie pomaga maleństwu. Co mówił lekarz jest krwiak? Ja też tak miałam lało się ze mnie bardzo

@burczuś beta dobra kochana na początek wydaje się , że tak marnie rośnie ale wzrost masz prawie o 200%

@burczuś najważniejszy jest przyrost, a nie wartości! Przecież dobrze o tym wiesz :) jest tu na forum mnóstwo dziewczyn, które zaczynały od bety poniżej 20 i urodziły zdrowe maluchy :) mi beta pierwsza pozytywna wyszła dopiem w 35 dc przy cyklach 30 31 dni i wynosiła 14.3. Także spokojnie, nie stresuj maluszka :) będzie dobrze :)

@Ilis91 kochana trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! Odezwij się jak się trzymasz...

reklama
Do góry