reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91, takie smutne informacje z rana!!! Wierze ze bedzie dobrze. A poki co lez kochana, i zycze Ci duzo sil w tych najblizszych godzinach!!!
Jestem z Toba calym sercem.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@marshia pytałam lekarki czy doktor na usg o 15tego nie zauważył. Powiedziała,że wtedy nie było krwawienia więc nie miał co zauważyć. Wczoraj lało się ze mnie jak z kranu. Przez noc trochę krwi było,na razie jest czysto,ale leżę i się nie ruszam. Boję się wstać do toalety. Ogólnie jestem w szoku i nie wierzę po prostu w to co się dzieje.

@ilus91 Kochana tak bardzo bardzo chcę aby się udało dopiero doczytałam .
Nie przyjmuję innej wiadomości mi się nie udało ale ty zasłużyłaś na to dzieciątko i niech Bóg to usłyszy. Musi być dobrze zawsze opowiadam mężowi o tobie.

Dziewczyny mi na wizycie prof w Novum tlumaczyl ze biorac acard i clexane odrazu mozna zbyt mocno rozrzedzic krew na samym poczatku kiedy wszystko jest kolokwialnie po naszemu ;) zbyt małe i dopiero co sie wyksztalca no i moze poplynac...
Dlatego oni zalecaja acard 100 mg a od pozytywnej bety 0,6 clexane.
Ale warto @dżoasia @anetkruczek abyscie o to zapytaly na wizycie u Pani prof i podzielily sie z nami :D
@Ilis91 Trzymam mocno kciuki!! ✊✊ Musi byc dobrze!
@marzycielka81 Nie poddawaj sie kochana, tak to jest z tymi najlepszymi lekarzami.. Dzwonimy i dzwonimy, w koncu ich zmeczysz ;)
@burczuś Trzymam mocno kciuki za powtorke bety!!!✊✊
@magda1208 Juz niedlugo wizyta i na pewno cos sie wyjasni jaki plan na przyszlosc.
@mickey* U mnie Pasnik zaleca steryd i ja chyba sama czuje, ze to dobra droga dla mnie. Jednak tak jak mowilam teraz odpoczywam, jade na narty i relaksuje sie z winkiem :p
@dżoasia Co do metyli to Jerzak ich zupelnie nie zaleca na pewno nie same. Mozna brac je w femibionie ale ona stanowczo zaleca 5 mg syntetyku i w Novum tak samo.
W ogole znalazlam artykul, ze syntetyk zbija cytotoksycznosc komorek nk. Takze moze cos w tym jest.

Obawiam się że zbyt dużo to ja się nie dowiem.

@Destino no tak, wy kochane mamusie (tuż tuż,albo niektóre już) jesteście tego najlepszym przykładem <3

@dżoasia i bądź tu mądry człowieku...ale może masz odp i musisz wrócić do poprzedniej suplementacji :oo:

A badalysvie mężów pod katem mthfr ?

@magda1208 , Madziu Ty wysłałaś do genesis prawda? Po jakim czasie zadzwonili z info ze materiał się nadaje?

Kochana czekałam trzy dni.
Wczoraj dzwoniłam aby poprosić o wynik do 27.12 nic nie obiecują postarają się.
Nie chciałam zbyt mocno naciskać aby dobrze wykonali badanie.

@Ilis91 trzymam mocno kciuki. Zeby juz sie uspokoilo a Twoj maluszek grzecznie w brzuszku siedzial

@JoannaRak wizyty umawia pani Anna Wisniewska. I naprawde popularnosc to jedno i moge zrozumiec ale olewactwo to drugie. Jesli nie jestem tak interesujacym przypadkiem wystarczylo by powiedziec. Nie mam czasu dzwonic tam co godzine.

@dżoasia jestem z Poznania takze do Warszawy kawalek mam.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@lli91 kochana, najważniejsze że jesteś pod opieką lekarzy. Oby szybko krwawienie minęło [emoji110]️ Mocno trzymam za was kciuki [emoji110]️[emoji110]️

Do góry