reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoł ojesu jak ja kocham takie grubasy! Przeprzepiekny:* @Ilis91 super wiesci mam nadzieje ze te niuanse to problem aparatury, albo drobnostka ktora zaraz wroci do normy, tylko spokojnie kochana a kiedy kolejna wizyta? :* super:) edit. Myslalam ze wykituje jak czytalam po kolei strony i czekalam na wiesci od Ciebie.pewnie za mocno sie zestresowalas ta wizyta ale szczerze to nobla tej ktora powie nam jak sie nie stresowac, ozlocilabym za jakas rade.kochana na pewno modlitwa Cie uspokoi
Tule wszystkie spijcie dobrze fighterki:*

reklama
@nafoczka, jedziesz sie spotkac z Chodakowska? Ja sobie w tym roku zafundowalam metamorfoze u niej, bylo to w kwietniu w Wadowicach. Bylam zalamana po kolejnym poronieniu i powiem Wam ze gdyby nie ten oboz to nie wiem czy bym dalej walczyla i miala tyle sily!!! To byl chyba najlepszy tydzien dla mnie samej :) A jakie Ty masz spotkanie z Choda?

@Ilis91 nie nie nie! Ja tu pomodle sie za was chociaz robie to jedynie na grobie taty, musi byc dobrze! Nie wierze ze cos takiego sie dzieje: ( ile stresu, powiedz ze jest dobrze napisz ze wszystko dobrze, Ja wierze w Was:*

@agatush kochana 4900 Misia ma ile mała ma miesięcy? Cholera to nasze z @kas90 niezłe grubaski haha

Dziewczyny dużo piszecie nie odniosę się mała szalała a ja już padam spać się chce dobranoc kochane
Dzisiaj kończymy 3 miesiące. Michalina jest Maluchem to fakt, ale taka jej uroda po prostu. Rozwija się dobrze. Mam nauce że Zosia dała Wam trochę odpocząć. Całuję [emoji8]
Troszkę się uśmialam bo to zabrzmiało jakbyś zazdrościla Chodakowskiej spotkania ze mną :D

@Ilis91 tez sądzę że może to być po badaniu i wierzę że będzie dobrze :)

@kas90 @Porzeczka1234 @@agatush musze chyba wam pokazać swojego "knypka", przy kim stanie tam je :)
Chętnie zobaczymy Twoje Szczęście :-D jedno i drugie zresztą też :-D
Dostałam krwotoku. Kosmówka się odwarstwiła. Mogę poronić. Jestem w szpitalu
Kochana... Módl się... My też za Was będziemy. Trzymaj się Kochanie. I dużo sił Ci życzę :-* Ściskam [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ilis tak się ucieszyłam czytając wcześniejszy post, a na końcu taka zła informacja. Musi być dobrze. Przecież tak daleko już jesteś! Trzymam kciuki z całej siły. Jak rozumiem pierwszy lekarz tego nie zauważył? :( leż kochana i módl się. ♥️

Do góry