reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@smerfik88 nie może być aż tak złe skoro ponoć połowa społeczeństwa to ma a ciąże książkowe i dzieci zdrowe, po latach dopiero wychodzi :) poczytaj, poanalizuj, jeśli jeszcze masz lekarza który ogarnia sprawę to będzie na pewno ok ;)

reklama
Ilis łez spokojnie, wiem że łatwo się mówi, ale nie masz wyjścia, musisz to przetrwać. I lez, robiłaś wczoraj zastrzyk z clexane?

@mickey* Ach ci mężczyźni [emoji23][emoji23][emoji23] najważniejsze by wizyta była owocna. Mocno trzymam kciuki za was [emoji110]️[emoji110]️ a drożność będziesz jeszcze robić?
@marzycielka81, Zamora, Wojewódzki, Taszycka, Staroslawska i u szefowej...

@marzycielka81, jestes pewna ze dzwonisz do odpowiedniej pani? Na ich stronie jest Pani Joanna Dworska. I ja do niej napisalam email, moze sprobuj do niej zadzwonic. Mysle ze ona odpisuje tylko troche czasu trzeba poczekac.

lek. Piotr Lewandowski

kontakt przez asystentkę:
Joanna Dworska - Mamla

22 566 80 00 wew. 215
jdworska@novum.com.pl

@Ilis91 kochana mocno trzymam kciuki za Ciebie i twoje dzieciątko wierzę, że będzie dobrze ,moja przyjaciółka to samo przechodziła jakieś 4 miesiące temu straszny krwotok okazało sie ze jest krwiak ,ale dzięki Bogu skończyło sie wszystko dobrze dziś już jest w 22 tc wierzę, że u Ciebie tak samo będzie że skończy siw tylko na strachu

reklama
@Ilis91 bidulko oby ten Twoj promyczek byl z Toba jeszcze do konca daleko. Moze chce Cie postraszyc jak u @Destino czy @Funia90. Pogadaj z kim trzeba i blagaj zeby sie unormowalo i zostala w dwupaku.

@burczuś pamietam o Twojej becie trzymam kciuki.

Przepraszam ze was tak opuszczam ale nie wyrabia moj sprzet co chce doczytac zaleglosci to pada albo on albo ja.Mam nadzieje ze niczego waznego nie przeoczylam i za kogo trzeba kciuki zaciskam.

P.S gdyby sie pojawialy przepisy swteczne poprosze mnie wywolac bede polowac na super przepisy ciast i salatek

Do góry