reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam wszystkie forumowiczki, mam pytanie do dziewczyn, które stosują accofil, wstrzykujecie całą ampułkostrzykawkę, - 0,6 mg/ml czy wyliczoną ilość (na podstawie wagi ciała)?

reklama
Ja po niekrzepnieciu krwi i śmierci 35-letniej kobiety na sali porodowej boje się niemiłosiernie tych rozrzedzacy... choć sama się faszeruje aspiryn cardio ;/

@matulkaa przykre, ze musisz sie zmagac z cukrzyca. Moze insulina ci troche wyreguluje cukry. Dzidzia najwazniejsza

@olaa90 potem bedziecie myslec co dalej. Teraz skupiamy sie na maluszku. A takie odpuszczenie zawsze moze przyniesc niespodzianke. Jak chcesz psa a boisz sie, to zacznij od jakiegos nieduzego i od szczeniaka. Wtedy sie przelamiesz.

My po ktg. Zeby jeszcze tak czlowiek sie tym nie stresowal.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino wszystko oczywiście "gra i buczy", c'nie? ;)
@zaba38 sporo tu dziewczyn z accofilem, wiec zaraz któraś się odezwie.
@matulkaa ludzik najważniejszy :) Po porodzie cukrzyca pewnie minie. A już 1 zastrzyk więcej różnicy nie robi ;)

Ja się podzielę :) Dzwonił brat, jest u mamci (ja w pociągu powrotnym) mamie wyjęli dziś sondę z gardła, normalnie juz mówi, nic jej nie męczy, już siedzi :) Brat mówi, ze "wróciła do zdrowia" :) troszkę rządzi, "wie najlepiej", "nasza mama wróciła" jak to określił :)
Wiem, ze będą dni kiedy będzie lepiej, w inne gorzej, sinusoida. Ale jak jest lepiej jak dziś, to aż beczę ze szczescia, ze ona lepiej się czuje. I ze nie cierpi tak jak przez ostatnie 3 dni z rurą w gardle, bez picia.
:) :) :) :) :) :) :)

Ja tak na szybkiego
Pozdrowienia od @bea25ta i Milenki no i ode mnie (ale to na zamkniętym) ♡
2017-12-07 16.21.58.jpg

PS aż mi łzy stanęły w oczach :*

Załączniki

• 2017-12-07 16.21.58.jpg
    2017-12-07 16.21.58.jpg
    95,2 KB · Wyświetleń: 556
reklama
Uff udalo mi sie znalezc chwile [emoji4]

@agatush dziekuje za odpowiedz o lozeczku[emoji5]ja mojemu M chyba tego nie powierze,zrobie to sama jakos za niedlugo,w sumie juz wszytsko wypralam ,musze tylko wyprasowac[emoji5]

@kas90 ja do konca weekendu zamierzam miec gotowa spakowana torbe [emoji4]pytalas czy Asia sie obrocila,nie wiem czy juz odpwiedzialam[emoji4]tak,od dawna lezy glowka w dol[emoji4]

@Porzeczka1234 mebelki juz mam z 3-4 tygodnie zlozone ,ubranka poprasowane,teraz popralam wszytsko do lozeczka,musze tylko wyprasowac i pozniej ubarac[emoji4]

@marshia caluje i duzo sil zycze ,swietnie sobie radzisz[emoji8]
Moze te Twoje plamienia w cyklu sa spwoeodowane duzym stresem:/
Nie martw sie jak sie nie zalapiesz na moj brzuchol to znajdziemy Ci inny[emoji8]

@monia0208 trzymam kciuki zeby jedank bylo dobrze[emoji5]

@magda1208 kochana oczywiscie,ze zalugujecie na dzidzi,kochana rozumiem obawy ale musimy trzymac sie pozytywnego zakonczenia.
Caluje[emoji8]

@zosiak juz niedlugo Mezus przyjedzie i bedziecie razem[emoji5]

@bobasek1990 cudowne wiesci[emoji8]te pieresze usg sa niesamowice wzruszajace[emoji5]z prenatalnych polecam wzic plytke

@bertha tule[emoji17]juz myalalam bo cien piekny:/

@Destino taaak,gonimy Was [emoji4]

@matullka kurcze szkoda:/ ale dla dzidzi wszystno sie wezmie[emoji5]

@bea25ta jaka piekna Mielenka[emoji7][emoji7][emoji7]

@roxie123 no ja tez nie wiem co ten Mikolaj Ci dal[emoji87][emoji87][emoji87]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry