reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta cudna Milenka [emoji7] śliczności
@marshia każda dobra wiadomość to kolejne światełko w tunelu [emoji8] Dużo sił dla mamy. Ps. Nie jeden ale cztery zastrzyki więcej [emoji13] ale @Destino, @marshia @Funia90 macie rację, to maleństwo jest teraz najważniejsze [emoji173]
@zaba38 ja brałam accofil, ale miałam inna dawkę (0,3 mg/0,5 ml (30 mln j.m./0,5 ml) i zawsze wstrzykiwałam w całości.
@Destino ale zapis KTG był poprawny?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po niekrzepnieciu krwi i śmierci 35-letniej kobiety na sali porodowej boje się niemiłosiernie tych rozrzedzacy... choć sama się faszeruje aspiryn cardio ;/
Olcia Kochanie ta dziewczyna miala zator z braku wlasnie zastrzykow po CC. Zmarla 2 dni po porodzie.

@bea25ta cudna Milenka [emoji7]

@bertha tule Cie [emoji8][emoji8]

@Ilis91 doktor pożegnał się ze mną w 12 tygodniu. Prenatalne robiłam na Kopernika, ale ostatnie usg u doktorka było mega dokładne i nie przesadzę jeśli powiem, że trwało dobre 30 minut [emoji4] nasze dziecię jest nadal bezimienne
@Destino super, że KTG jest w porządku [emoji4]
@kas90 a ciebie kiedy Rajtar-Ciosek wysłała po raz pierwszy na KTG, mnie ostatnio wspominała, że koło 32 tygodnia możemy się umówić w szpitalu w Krakowie. Jak dziś sprawy brzuszkowe?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Liluli :( masakra....

Zrobie teraz w diagnostyce ten zespół antyfosfo... ale wstępnie czy ja po d-dimer 170 (norma do 500) i aptt 43 (norma do 39) muszę tez clexane w trybie pilnym? Możecie mi powiedzieć dziewczyny kochane jakie u was te wyniki są.... ?

Moja ciocia jadła heparynę ale dlatego ze żyły pod koniec ciąży to miała aż czarne

Ostatnia edycja:
@bea25ta Milenka cudowna

@Destino wszystko ok rozumiem mnie ktg też stresowało

@marshia kochana cieszę się , że z mamą lepiej kochana będzie dobrze ściskam Cię bardzo mocno jesteś dzielna kobieta

@bobasek1990 kochana idziesz jak burza z ciążą cudowne wiadomości

@matulkaa oj musisz wytrzymać który masz tydzień? Dzidzia najważniejsza

@kas90 jak u Ciebie?

@magda1208 kochana wierzę, że i Ty się doczekasz dzidziusia ❤❤❤

@Funia90 obiecałaś pokazać brzuszek

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry