reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@Marthi styczen nie daleko ja jeszcze musze troche poczekac na meza sama dziecka nie zrobie
@Destino bardzo madre slowa zgadzam sie w 100 % odkad przestalam miec pretensje a zaakceptowalam cala sytuacje nawet blizny po ostatnim razie to lepiej mi sie zyje bez napiecia
Kurcze ja zaraz lece do pracy a wynikow bety nie ma od @bertha mozesz im powiedziec zeby sie strescili z tymi wynikami
@Destino bardzo madre slowa zgadzam sie w 100 % odkad przestalam miec pretensje a zaakceptowalam cala sytuacje nawet blizny po ostatnim razie to lepiej mi sie zyje bez napiecia
Kurcze ja zaraz lece do pracy a wynikow bety nie ma od @bertha mozesz im powiedziec zeby sie strescili z tymi wynikami
bertha
Fanka BB :)
Już jestem po spotkaniu wiec więcej info. Dzisiaj 12dpo. Beta <1.2, progesteron 5. Także @ się ewidentnie zbliża... cienie mnie po raz kolejny oszukały, za bardzo chciałam wierzyć w cud... odpuściłam w pierwszej fazie cyklu ale w drugiej już się nakręciłam...
także stara bida i trzeba myśleć o kolejnym podejściu do ivf. Pewnie w styczniu.
...niepotrzebnie sobie i M zrobiłam nadzieje.... cuda mi się nie przytrafiają.
także stara bida i trzeba myśleć o kolejnym podejściu do ivf. Pewnie w styczniu.
...niepotrzebnie sobie i M zrobiłam nadzieje.... cuda mi się nie przytrafiają.
reklama
Podziel się: