reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha bardzo mi przykro:(szkoda,myslalam ze ten test to 100 % pokaze +bete,
chyba opryszczka dopiero zadziała za miesiac:p:p:pczekamy prawda?
ja dlatego nie sikam z reguły, tylko od razu ide na betę,
ilis te kłócia po lewej po stronie to zapewne jelitka, po lewej się zakręcają, czasem jak tam kupka zalega pojawiają się właśnie takie bóle lub kłócia, także nie przejmuj sie tym, jedz duzo błonnika

@bertha przykro mi, że się nie udało [emoji26] a miałam taką nadzieję na świąteczny cud [emoji8]
@monia0208 tak jest, że P. rzadko chce komukolwiek przepisywać heparynę
@Ilis91 dobrze, że bóle choć trochę odpuściły. Ciekawe jak taki "pawik" poprawia humor [emoji4]

A ja dziś jestem po kolejnej wizycie u diabetologa. Niestety, mimo ścisłej diety moje cukry żyją własnym życiem. Do wszystkich leków, które biorę dojdzie jeszcze jeden [emoji26] od dziś mam brać insulinę. Nic to zdrowie maleństwa jest najważniejsze. Damy radę!

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha jak możesz nie wierzyć w cuda ? Ja Cię spotkałam i kochanie Ty cała jak leci jesteś chodzący cudem ♡♡♡ zostaniesz mama ziemskiego dzieciaka na pewno ♡♡♡ po za tym jak Ci pisze w stopce w ciąży naturalnie raz już byłaś będziesz i drugi jedz mace mleczko koenzym inofem myśl o inv a między czasie próbuj :) po za tym nadzieja to dobra rzecz! Bo to znaczy że masz w sobie dużo wiary ♡♡♡

reklama
@Marthi polecam tatoo:) sama mam. Tylko ostrzegam,ze po pierwszym rośnie apetyt na więcej :D ja nie zrobiłam kolejnego bo z mojego pierwszego w niektórych miejscach razem ze strupkami odpadł tusz i miałam poprawkę a ze tatuaż na zewnętrznej stronie śródstopia i bolało jak huuuuuuu... to na razie podziękowałam :D

Macie racje dziewczyny, jesteście silne !! Ja niestety nie i postanowiliśmy z mezem ze jeśli w niedziele znowu spadnie na nas zła nowina to odpuszczamy całkowicie... kupimy sobie nowy samochód, zajmiemy się budowa a ja wrócę do formy hehe i zostanę bikini fitness :D :D chciałabym psa ale się boje psów i kotów no i niestety temat poszedł w odstawke na razie... choć nadal wierze w mój cud...

Do góry