reklama
@matulkaa przykre, ze musisz sie zmagac z cukrzyca. Moze insulina ci troche wyreguluje cukry. Dzidzia najwazniejsza
@olaa90 potem bedziecie myslec co dalej. Teraz skupiamy sie na maluszku. A takie odpuszczenie zawsze moze przyniesc niespodzianke. Jak chcesz psa a boisz sie, to zacznij od jakiegos nieduzego i od szczeniaka. Wtedy sie przelamiesz.
My po ktg. Zeby jeszcze tak czlowiek sie tym nie stresowal.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@olaa90 potem bedziecie myslec co dalej. Teraz skupiamy sie na maluszku. A takie odpuszczenie zawsze moze przyniesc niespodzianke. Jak chcesz psa a boisz sie, to zacznij od jakiegos nieduzego i od szczeniaka. Wtedy sie przelamiesz.
My po ktg. Zeby jeszcze tak czlowiek sie tym nie stresowal.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
marshia
Fanka BB :)
@Destino wszystko oczywiście "gra i buczy", c'nie?
@zaba38 sporo tu dziewczyn z accofilem, wiec zaraz któraś się odezwie.
@matulkaa ludzik najważniejszy Po porodzie cukrzyca pewnie minie. A już 1 zastrzyk więcej różnicy nie robi
Ja się podzielę Dzwonił brat, jest u mamci (ja w pociągu powrotnym) mamie wyjęli dziś sondę z gardła, normalnie juz mówi, nic jej nie męczy, już siedzi Brat mówi, ze "wróciła do zdrowia" troszkę rządzi, "wie najlepiej", "nasza mama wróciła" jak to określił
Wiem, ze będą dni kiedy będzie lepiej, w inne gorzej, sinusoida. Ale jak jest lepiej jak dziś, to aż beczę ze szczescia, ze ona lepiej się czuje. I ze nie cierpi tak jak przez ostatnie 3 dni z rurą w gardle, bez picia.
@zaba38 sporo tu dziewczyn z accofilem, wiec zaraz któraś się odezwie.
@matulkaa ludzik najważniejszy Po porodzie cukrzyca pewnie minie. A już 1 zastrzyk więcej różnicy nie robi
Ja się podzielę Dzwonił brat, jest u mamci (ja w pociągu powrotnym) mamie wyjęli dziś sondę z gardła, normalnie juz mówi, nic jej nie męczy, już siedzi Brat mówi, ze "wróciła do zdrowia" troszkę rządzi, "wie najlepiej", "nasza mama wróciła" jak to określił
Wiem, ze będą dni kiedy będzie lepiej, w inne gorzej, sinusoida. Ale jak jest lepiej jak dziś, to aż beczę ze szczescia, ze ona lepiej się czuje. I ze nie cierpi tak jak przez ostatnie 3 dni z rurą w gardle, bez picia.
D
Deleted member 170039
Gość
@olaa90 heparyna wileu osobom pomogla to ze ta kobieta zmarla musialy pokawic sie komplikacje ja sobie nie wyobrazam byc tylko na acardzie Link do: Niepotrzebne tragedie
@marshia to fajnie ze mamie sie poprawilo
@marshia to fajnie ze mamie sie poprawilo
reklama
Funia90
Fanka BB :)
Uff udalo mi sie znalezc chwile [emoji4]
@agatush dziekuje za odpowiedz o lozeczku[emoji5]ja mojemu M chyba tego nie powierze,zrobie to sama jakos za niedlugo,w sumie juz wszytsko wypralam ,musze tylko wyprasowac[emoji5]
@kas90 ja do konca weekendu zamierzam miec gotowa spakowana torbe [emoji4]pytalas czy Asia sie obrocila,nie wiem czy juz odpwiedzialam[emoji4]tak,od dawna lezy glowka w dol[emoji4]
@Porzeczka1234 mebelki juz mam z 3-4 tygodnie zlozone ,ubranka poprasowane,teraz popralam wszytsko do lozeczka,musze tylko wyprasowac i pozniej ubarac[emoji4]
@marshia caluje i duzo sil zycze ,swietnie sobie radzisz[emoji8]
Moze te Twoje plamienia w cyklu sa spwoeodowane duzym stresem:/
Nie martw sie jak sie nie zalapiesz na moj brzuchol to znajdziemy Ci inny[emoji8]
@monia0208 trzymam kciuki zeby jedank bylo dobrze[emoji5]
@magda1208 kochana oczywiscie,ze zalugujecie na dzidzi,kochana rozumiem obawy ale musimy trzymac sie pozytywnego zakonczenia.
Caluje[emoji8]
@zosiak juz niedlugo Mezus przyjedzie i bedziecie razem[emoji5]
@bobasek1990 cudowne wiesci[emoji8]te pieresze usg sa niesamowice wzruszajace[emoji5]z prenatalnych polecam wzic plytke
@bertha tule[emoji17]juz myalalam bo cien piekny:/
@Destino taaak,gonimy Was [emoji4]
@matullka kurcze szkoda:/ ale dla dzidzi wszystno sie wezmie[emoji5]
@bea25ta jaka piekna Mielenka[emoji7][emoji7][emoji7]
@roxie123 no ja tez nie wiem co ten Mikolaj Ci dal[emoji87][emoji87][emoji87]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@agatush dziekuje za odpowiedz o lozeczku[emoji5]ja mojemu M chyba tego nie powierze,zrobie to sama jakos za niedlugo,w sumie juz wszytsko wypralam ,musze tylko wyprasowac[emoji5]
@kas90 ja do konca weekendu zamierzam miec gotowa spakowana torbe [emoji4]pytalas czy Asia sie obrocila,nie wiem czy juz odpwiedzialam[emoji4]tak,od dawna lezy glowka w dol[emoji4]
@Porzeczka1234 mebelki juz mam z 3-4 tygodnie zlozone ,ubranka poprasowane,teraz popralam wszytsko do lozeczka,musze tylko wyprasowac i pozniej ubarac[emoji4]
@marshia caluje i duzo sil zycze ,swietnie sobie radzisz[emoji8]
Moze te Twoje plamienia w cyklu sa spwoeodowane duzym stresem:/
Nie martw sie jak sie nie zalapiesz na moj brzuchol to znajdziemy Ci inny[emoji8]
@monia0208 trzymam kciuki zeby jedank bylo dobrze[emoji5]
@magda1208 kochana oczywiscie,ze zalugujecie na dzidzi,kochana rozumiem obawy ale musimy trzymac sie pozytywnego zakonczenia.
Caluje[emoji8]
@zosiak juz niedlugo Mezus przyjedzie i bedziecie razem[emoji5]
@bobasek1990 cudowne wiesci[emoji8]te pieresze usg sa niesamowice wzruszajace[emoji5]z prenatalnych polecam wzic plytke
@bertha tule[emoji17]juz myalalam bo cien piekny:/
@Destino taaak,gonimy Was [emoji4]
@matullka kurcze szkoda:/ ale dla dzidzi wszystno sie wezmie[emoji5]
@bea25ta jaka piekna Mielenka[emoji7][emoji7][emoji7]
@roxie123 no ja tez nie wiem co ten Mikolaj Ci dal[emoji87][emoji87][emoji87]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: