reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@czarna_mala ja od owulacji biorę cały czas leki , w zasadzie jak tak patrzę tutaj na żywo to nawet ok ta kreska ale mogłaby byc jeszcze ciemniejsza boję się powtórki z września no ale muszę wierzyć w to wszystko nic nie zrobię ...mam na sobie pasek św Dominika i mi na psychice lżej. W labie siedzę od 6 na szczęście pierwsza jestem ale dopiero po 7 startuja z rejestracją

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Witam się niezmiernym spokojem [emoji23]
I zaczęło się...
Panika - lepszego zdj nie zrobię bo tu ciemno troche lepiej to na zywo wyglada ale jakiś blady ten test...
...to ja nie wiem jaka znowu ta beta wyjdzie
1511760563-0bdcfead7286d345-aaaaaa.jpeg

@Ilis91 Ty to miałaś kreche mocniejsza, więc jakoś bez entuzjazmu ...ale no co ma być to będzie

Piękna jest ta kreska! To nawet nie cień a już pełnowymiarowa:) moja była o wiele słabsza. Trzymam kciuki za ciąg dalszy...

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxi123 niektorzy maja bladziochy. Lec na betke i nie marudzaj. Zrobisz przyrost i bedziesz wiedziala. Glowa do gory. Wiesz niestety ze poczatki sa niezmiernie trudne. [emoji110][emoji110][emoji110] za ciebie i fasolinke

@czarna_mala jeszcze tylko miesiac i probujecie transferu, czy czekacie dluzej?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala ja od owulacji biorę cały czas leki , w zasadzie jak tak patrzę tutaj na żywo to nawet ok ta kreska ale mogłaby byc jeszcze ciemniejsza boję się powtórki z września no ale muszę wierzyć w to wszystko nic nie zrobię ...mam na sobie pasek św Dominika i mi na psychice lżej. W labie siedzę od 6 na szczęście pierwsza jestem ale dopiero po 7 startuja z rejestracją

Jesteś przed terminem @ czy po?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@roxi123 niektorzy maja bladziochy. Lec na betke i nie marudzaj. Zrobisz przyrost i bedziesz wiedziala. Glowa do gory. Wiesz niestety ze poczatki sa niezmiernie trudne. [emoji110][emoji110][emoji110] za ciebie i fasolinke

@czarna_mala jeszcze tylko miesiac i probujecie transferu, czy czekacie dluzej?

U nas to wszystko zależy teraz od endometrium, jak ładnie urośnie to styczeń, a jak nie to czekamy na odpowiedni miesiąc ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@Destino najgorsze sa początki...chyba dlatego że nigdy nie dotrwalam dalej jak do 6/7 tydzień... wola Boża chociaż bardzo pragnę tego dzieciątka...
@ Asia2104 14dpo zastrzyku myślałam że bd ciemniejsza jeszcze no ale jest [emoji4]
@czarna_mala Endo da rade :* masz jakiś lek na nie czy wino popijasz?
Nie wiem kiedy ta ow była bo jak faktycznie w dniu zastrzyku to dziś powinna byc

@czarna_mala troche brzuszkow sie zwolni, wiec niech ci mikolaj przyniesie sporo endometrium, co by fasolki mialy sie gdzie wgryzac

Oh @roxi123 wszystkie tu wiemy, ze poczatki najtrudniejsze. A jednak przechodzimy je, wierzymy i duuuuuzo sie udaja. W koncu mialo byc pod choinke, to niech sie trzyma

@Destino beta prawdę powie ... do 14 to ja nie wiem czym zajmę głowę ale i tak jakoś inaczej niż zwykle to wszystko odbieram chyba spokojniej mimo wszystko ... 4 raz pozytyw trochę mam drogi za sobą co przede mną tego nie wie nikt

reklama
@roxie123 po cichutku gratulacje :) !! kochana myślę, że nie odbierasz tego inaczej niż zawsze :) już od wczoraj Cię lekka panika ogarneła widzę to po ilości wpisów. Nic nam nie pozostaje tylko czekać i zrobić betę i przyrost kochana mam nadzieję , że będzie dobrze tego Ci życzę jak @Destino napisała trudne są początki później też jest trudno ale tym będziemy się martwić później

Ps ja też siedzę w laboratorium jestem 2 w kolejce a za mna już 2 osoby a niunia w domu z tatą i przebieram nóżkami żeby jak najszybciej stąd wyjść bo wszyscy kichaja. A laboratorium od 7:30 masakra

Do góry