reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Marshia oby torbiel juz zanikla.

@roxie123 trzymam kciuki.
Ilis super, ze wszystko ok.

Co do VOP to przestalam ogladac jak odpadla Jelena.

Magda1208 mocno Cie przytulam. Jesli wysylasz do genesis pamietaj ze ich trzeba pilnowac i dzwonic.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia zycze aby te 40urodziny przyniosly nowa lepsza przyszlosc.Zeby razem z trojka z przodu zostaly choroby i troski o nieplodnosc i za 5 lat potrzebowala antykoncepcji . Zloze ci dzis zyczenia bo skleroze mam a nie chce zapomniec.

@roxie kciuki za test ale dont panik bo juz widze 30 postow po 14 od samej cie!
@bobasek niby smieszne ciezarna na zakazny bo wymiotuje ale wkurzylabym sie totalnie.Mogliby Ci cos dac. Nie doradze co bo sama sie mecze ze zgaga ktora dzis daje w konc i budzi w srodku nocy.

@Porzeczka1234 tez przerabiam nogami.Lekarz mowil zeby nie spac na prawym boku bo mam tam lozysko hmmm. To od czwartku spie ratalnie bo jak mozna wyspac cala noc ns prawym???

Dziewczyny testujace, wizytujace!! Prosze zacznijcie chodzic na USG od 7-8 tyg ciazy ile stresu wam trzzeba bo durny lekarz i durna pacjentka (Bez obrazy) w 5czy 6tyg chce juz widziec serce, dzidze i moze pisiora najlepiej od razu znac plec. Nawet sobie nie wyobrazacie ile stresu kosztuje to kazda z nas a przynajmniej mnie?!!! Dobrze,ze

Kochana @bea25ta z tym bokiem przerabiałiam ja to spałam do zdrętwienia haha. Współczuję tej pozycji ja marzę o brzuszku żeby się położyć i wsypać ale przez ranę znów na wznak śpię. 4 cc ? W Barbary? Ja ze Śląska to ważna data patronka górników. Popieram z usg dziewczyny trochę za szybko chodzą i później się nakręcają niepotrzebnie.

Tak karmiłam właśnie ivan przygrywa a ja czekam aż mały człowiek zaśnie :). @kas90 czuwa też

@bentula kochana dziękuję za troskę na pewno to skonsultuję dziś lub jutro

Ostatnia edycja:
@porzeczka1234,@kas90 wy to przynajmniej macie sliczne powody by nie spac. A @bea25ta, czy ja zamiast dospac ostatnie wolne noce to gapimy sie w ekran.

Jade dzis oddac holtera i musze byc tam o swicie bo inni czekaja, a jeszcze zczytac go trzeba. I moze wreszcie zrobie badania, bo Milewicz nie trawi diagnostyki i trzeba szukac alabu albo synevo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Witam się niezmiernym spokojem [emoji23]
I zaczęło się...
Panika - lepszego zdj nie zrobię bo tu ciemno troche lepiej to na zywo wyglada ale jakiś blady ten test...
...to ja nie wiem jaka znowu ta beta wyjdzie
1511760563-0bdcfead7286d345-aaaaaa.jpeg

@Ilis91 Ty to miałaś kreche mocniejsza, więc jakoś bez entuzjazmu ...ale no co ma być to będzie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Witam się niezmiernym spokojem [emoji23]
I zaczęło się...
Panika - lepszego zdj nie zrobię bo tu ciemno troche lepiej to na zywo wyglada ale jakiś blady ten test...
...to ja nie wiem jaka znowu ta beta wyjdzie
1511760563-0bdcfead7286d345-aaaaaa.jpeg

@Ilis91 Ty to miałaś kreche mocniejsza, więc jakoś bez entuzjazmu ...ale no co ma być to będzie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Super, po cichutku trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry