reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bobasek1990 bidulko - chętnie bym od Ciebie to zabrała ;)
@anetkruczek rano się wystraszyłam, bo na papierze była normalnie czerwona krew. Dotykałam brzuch tak jak się bada objawy zapalenia otrzewnej i lekko spanikowałam, bo przy nacisku nie bolało, a przy odpuszczaniu tak. Teraz już tylko baaaaaardzo lekkie podbarwiano na papierze, brzuch nie boli. Wkładka cały dzień czysta. Może się zapisze na minitoring. Przy okazji zobavzę czy się szykuje owulacja.

reklama
@smerfik88 na 19 stycznia. Tylko moj brzuch niesubordynowany i ciagle jakis numer wykreca [emoji1] minelismy juz 32tc wiec i tak jestem spokojna gdyby cos sie wczesniej zaczelo. U nas synek Oskar Nataniel, choc chyba czesciej bedzie Oskar, bo cos tatusiowi n przez gardlo nie przechodzi

@olaa90 to dopiero 6tc. Jak do 8tc sie nie pojawi to jest pozno. Zarodeczek szyka sie w 6-7 tc. Cos ci wasi lekarze strasza ostatnio. Dobry lekarz nie szuka tak wczesnie zarodka. A jak szuka i nie znajduje to i tak czeka by sie upewnic, bo na takim etapie 1 dzien moze decydowac o wszystkim. Mialas ostatnio przyklad @ilis

@magda1208 jak trzeba placz, jak trzeba dyskutuj z Bogiem. Nie boj sie tego. Mozesz mu nawet nawyrzucac. Wazne, ze przy nim jestes. On bedzie cie za to jeszcze mocniej kochal. A zrozumiec... jak ci sie uda, to dobrze. Niestety czesto nam zrozumiec trudno. Ja poddalam sie w probach zrozumienia, ale nie w probach wrecz wyrwania Bogu z rak mojego cudu. Walcz z nim o swoje malenstwo. Przekonaj go, ze juz najwyzszy czas by blogoslawil wasze malzenstwo. Jesli bedziesz zdeterminowana, mysle, ze w koncu ustapi. Przeciez chce dla nas jak najlepiej. Tylko, czy my tez tego chcemy?... tak prawdziwie i do konca?... Na te pytania kazda z nas odpowiada sobie gleboko w sercu. Buzka dla Ciebie i twojego M [emoji8][emoji8]

@Ilis91 moze nie do konca bez znaczenia z encortonem, ale i tak zadziala. Ja tez najczesciej go o 9 bralam.

@Porzeczka1234, @kas90 fajnie sie czyta posty mam. Dla mnie to jakis inny swiat, choc przeciez w nim zylam jak chowalam siostrzenice. Ale swoje to swoje. Moze jak urodze, to bedziecie mnievinstruowac razem z @agatush, @nafoczka, @bea25ta

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak tylko będziemy mogły Ci w czymś pomóc to z miłą chęcią!!!
Ja już nie wiem czy to objaw ciąży czy grypa jelitowa ciągle mnie mdli nic nie jadłam a i tak zwymiotowalam wcześniej tak nie miałam a teraz przez cały dzień leżę i się nie ruszam i zaraz chyba znowu będę wymiotować jak było u Was @Porzeczka1234 @kas90 @naofoczka
Kochana... Ja tak miałam... Do 12 tygodnia ciąży... Schudłam na początku 7 kg... Zylam na wodzie serkach Danii i chtupkach kukurydzianych a i tak non stop wymiotowalam... Gdybyś nic nie mogła przyswoić do rana, skontaktuj się ze swoim lekarzem. Wiem że w takich sytuacjach podają leki na zatrzymanie wymiotów
Dziewczyny do jutra ;*
3majcie kciuki albo zmowcie zdrowaske prosze , żebym w końcu doświadczyła cudu...
Niby jestem spokojna , ale jak pomyślę o wyniku to mnie aż ściska od środka...wiem ze sobie nie wyczaruje szczęścia, ale wierzę głęboko ,ze w końcu doświadcze tego co najpiękniejsze...
Nie bede Was jutro stresować od rana napisze po wyniku koło 14 ♡

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana zaciska mocno kciuki i zmawiam Zdrowaske!

@marshia zapisz się warto zobaczyć co i jak tam na dole, a i samo spotkanie też będzie na pewno miłe :) robiłaś już jakieś badania ? czy czekasz na prawidłowy cykl ? Jak się trzymacie z mamą :(?

Dziękuję [emoji8][emoji7] i tak bede od rana na wc 100% [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@anetkruczek dzieki, ze pytasz. Dziś robiłam obiad urodzinowy, jakiś tort ryczącej 40-tki itp ;) Była mama, brat z dziewczyną i teściowie. Nikt by nawet nie powiedział, ze coś nie tak z mamą. Także jest super silną babką ♥️. Ale boimy się tej operacji strasznie. I ona, i ja, i brat :(.
Co do tego krwawienia, może mi ta torba- torbiel zrobiła prezent i się ewakuowała :)
A co do badań. Robiłam CBA i LCT - czekam na wyniki. Za 2 tyg IMK. Po tak aktywnym czasie od czwartku brak sił na amory, wiec ten cykl chyba raczej stracony ;). Czekam na "za miesiąc".

Ostatnia edycja:
@marshia oby sobie poszła!
Z mamą nawet nie wiem co czujecie :( w dniu operacji pomodle się za was i będę trzymać kciuki !
właśnie zastanawiałam się czy to dzisiaj czy jutro :) wiesz kochana że życzę Ci wszystkiego co najlepsze !

reklama
Do góry