reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzień dobry...
Witam się niezmiernym spokojem [emoji23]
I zaczęło się...
Panika - lepszego zdj nie zrobię bo tu ciemno troche lepiej to na zywo wyglada ale jakiś blady ten test...
...to ja nie wiem jaka znowu ta beta wyjdzie
1511760563-0bdcfead7286d345-aaaaaa.jpeg

@Ilis91 Ty to miałaś kreche mocniejsza, więc jakoś bez entuzjazmu ...ale no co ma być to będzie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Roxie... Masz bardzo ładna kreseczke. Czekam na wynik bhcg i ślę Ci dobre fluidy!!!! [emoji8]

reklama
@Porzeczka1234 dziękuję ; * naprawdę nie mam takiej paniki jak kiedyś nie byłam nawet w wc [emoji23] nie boli mnie brzuch jak zwykle , ja pisze dużo jak muszę sie czymś zająć bo wiesz żeby nie sfiksowac sama ale nie ma źle daje radę na razie [emoji16] co badasz w labie? Dobrze ze byłam pierwsza zdążyłam leki wziąść wszystkie

@agatush wysylaj wysyłaj [emoji8] przyjmuje wszystko [emoji8]

@Ilis91 ja 5 tylko , ostatnio brałam 10 i nie wiem czy dobrze robiłam...w sumie steryd mam tak awaryjnie bo nie mam wskazań jako tako :/ jak będzie miało być dobrze to będzie... zobaczymy jaka beta będzie ale muli mnie dalej więc może...

@Ilis91 Gratuluję udanej wizyty
@olaa90 Trzymam kciuki.
@marshia Zdrówka niezmiennie dla ciebie i mamy.Oby wszystko ułożyło się po waszej myśli.
@roxie123 Będzie dobrze
@bobasek1990 Zdrówka i spokoju.
@czarna_mala Kciuki za endo.
@Destino @bea25ta Spokoju dla was na tej końcówce.
U mnie tysiąc myśli w głowie co dalej organizm trochę rozregulowany przez stres. To mnie martwi znowu będe musiała przywrócić go do normalnego stanu.
Czekam na wynik dzisiaj dzwonię do Maliny. Za dwa tyg. wizyta kontrolna.
Boże czy dam rade walczyć o ten cud niby jestem silna ale czasami wydaje się być bezradna. Tak chciałabym mieć normalną rodzinę serce mnie ściska jak widzę szczęśliwe mamy i tatusiów. Żal mi mojego męża bo wiem że pragnie dziecka.
Wydaje mi się ,że znowu stoję w miejscu pomimo badań i całej tej otoczki.
Przepraszam ,że smęce .

Ostatnia edycja:
@magda1208 wiem jak to jest kochana...masz prawo mieć gorsze dni ;* ale masz siłę i nie jednokrotnie to udowodniłas tym razem tez staniesz na nogi z podwójną siłą do walki o cud...♡

Moja teściowa wczoraj do mnie cichutko ze jestem w ciąży, nawet mnie to nie zaskoczylo ona zawsze wie nie wiem skąd podobno wyglądam inaczej
...ja jej powiedziałam tylko ze nie mamy wpływu na nic będzie jak będzie żeby się nie nastawiala bo święta moga być różne i moze byc tak ze znowu je przeplacze ale trzeba byc dobrej mysli...
Po ostatniej becie taka jestem trochę wycofana...jak znowu wynik będzie jednocyfrowy to wiadomo

@magda1208 wiem jak to jest kochana...masz prawo mieć gorsze dni ;* ale masz siłę i nie jednokrotnie to udowodniłas tym razem tez staniesz na nogi z podwójną siłą do walki o cud...♡

Moja teściowa wczoraj do mnie cichutko ze jestem w ciąży, nawet mnie to nie zaskoczylo ona zawsze wie nie wiem skąd podobno wyglądam inaczej
...ja jej powiedziałam tylko ze nie mamy wpływu na nic będzie jak będzie żeby się nie nastawiala bo święta moga być różne i moze byc tak ze znowu je przeplacze ale trzeba byc dobrej mysli...
Po ostatniej becie taka jestem trochę wycofana...jak znowu wynik będzie jednocyfrowy to wiadomo

Tym razem się uda.

@roxie123 to &&& za bete ;)
@Ilis91 tak dzis nasz wielki dzien prenatalne o 17:00 wiare mam duza, ze bedzie dobrze no musi byc!
@magda1208 dzialania ktore podjelas dzwonisz do Maliny badasz zarodeczek konbinujesz co dalej Kochana ja widze jak jestes silna i nie widze tu stania w miejscu. Czasem daj sobie prawo do chwilowej odsapki kazda z nas czasem tego potrzebuje.
@bobasek1990 no powiem Ci dziewczyno, ze rozkrecilas sie z tymi mdlosciami a pamietam jak pisalas ze objawow brak o_O Ci lekarze w szpitalach to zalamka z tego co piszesz zostawia czlowieka samemu sobie. Mam nadzieje, ze juz lepiej u Ciebie

@roxie123 to &&& za bete ;)
@Ilis91 tak dzis nasz wielki dzien prenatalne o 17:00 wiare mam duza, ze bedzie dobrze no musi byc!
@magda1208 dzialania ktore podjelas dzwonisz do Maliny badasz zarodeczek konbinujesz co dalej Kochana ja widze jak jestes silna i nie widze tu stania w miejscu. Czasem daj sobie prawo do chwilowej odsapki kazda z nas czasem tego potrzebuje.
@bobasek1990 no powiem Ci dziewczyno, ze rozkrecilas sie z tymi mdlosciami a pamietam jak pisalas ze objawow brak o_O Ci lekarze w szpitalach to zalamka z tego co piszesz zostawia czlowieka samemu sobie. Mam nadzieje, ze juz lepiej u Ciebie
Trzymam kciuki za wizytę.Będzie dobrze.

reklama
Do góry