reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@czarna_mala ja od owulacji biorę cały czas leki , w zasadzie jak tak patrzę tutaj na żywo to nawet ok ta kreska ale mogłaby byc jeszcze ciemniejsza boję się powtórki z września no ale muszę wierzyć w to wszystko nic nie zrobię ...mam na sobie pasek św Dominika i mi na psychice lżej. W labie siedzę od 6 na szczęście pierwsza jestem ale dopiero po 7 startuja z rejestracją

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Witam się niezmiernym spokojem [emoji23]
I zaczęło się...
Panika - lepszego zdj nie zrobię bo tu ciemno troche lepiej to na zywo wyglada ale jakiś blady ten test...
...to ja nie wiem jaka znowu ta beta wyjdzie
1511760563-0bdcfead7286d345-aaaaaa.jpeg

@Ilis91 Ty to miałaś kreche mocniejsza, więc jakoś bez entuzjazmu ...ale no co ma być to będzie

Piękna jest ta kreska! To nawet nie cień a już pełnowymiarowa:) moja była o wiele słabsza. Trzymam kciuki za ciąg dalszy...

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxi123 niektorzy maja bladziochy. Lec na betke i nie marudzaj. Zrobisz przyrost i bedziesz wiedziala. Glowa do gory. Wiesz niestety ze poczatki sa niezmiernie trudne. [emoji110][emoji110][emoji110] za ciebie i fasolinke

@czarna_mala jeszcze tylko miesiac i probujecie transferu, czy czekacie dluzej?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala ja od owulacji biorę cały czas leki , w zasadzie jak tak patrzę tutaj na żywo to nawet ok ta kreska ale mogłaby byc jeszcze ciemniejsza boję się powtórki z września no ale muszę wierzyć w to wszystko nic nie zrobię ...mam na sobie pasek św Dominika i mi na psychice lżej. W labie siedzę od 6 na szczęście pierwsza jestem ale dopiero po 7 startuja z rejestracją

Jesteś przed terminem @ czy po?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@roxi123 niektorzy maja bladziochy. Lec na betke i nie marudzaj. Zrobisz przyrost i bedziesz wiedziala. Glowa do gory. Wiesz niestety ze poczatki sa niezmiernie trudne. [emoji110][emoji110][emoji110] za ciebie i fasolinke

@czarna_mala jeszcze tylko miesiac i probujecie transferu, czy czekacie dluzej?

U nas to wszystko zależy teraz od endometrium, jak ładnie urośnie to styczeń, a jak nie to czekamy na odpowiedni miesiąc ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@Destino najgorsze sa początki...chyba dlatego że nigdy nie dotrwalam dalej jak do 6/7 tydzień... wola Boża chociaż bardzo pragnę tego dzieciątka...
@ Asia2104 14dpo zastrzyku myślałam że bd ciemniejsza jeszcze no ale jest [emoji4]
@czarna_mala Endo da rade :* masz jakiś lek na nie czy wino popijasz?
Nie wiem kiedy ta ow była bo jak faktycznie w dniu zastrzyku to dziś powinna byc

@czarna_mala troche brzuszkow sie zwolni, wiec niech ci mikolaj przyniesie sporo endometrium, co by fasolki mialy sie gdzie wgryzac

Oh @roxi123 wszystkie tu wiemy, ze poczatki najtrudniejsze. A jednak przechodzimy je, wierzymy i duuuuuzo sie udaja. W koncu mialo byc pod choinke, to niech sie trzyma

@Destino beta prawdę powie ... do 14 to ja nie wiem czym zajmę głowę ale i tak jakoś inaczej niż zwykle to wszystko odbieram chyba spokojniej mimo wszystko ... 4 raz pozytyw trochę mam drogi za sobą co przede mną tego nie wie nikt

reklama
@roxie123 po cichutku gratulacje :) !! kochana myślę, że nie odbierasz tego inaczej niż zawsze :) już od wczoraj Cię lekka panika ogarneła widzę to po ilości wpisów. Nic nam nie pozostaje tylko czekać i zrobić betę i przyrost kochana mam nadzieję , że będzie dobrze tego Ci życzę jak @Destino napisała trudne są początki później też jest trudno ale tym będziemy się martwić później

Ps ja też siedzę w laboratorium jestem 2 w kolejce a za mna już 2 osoby a niunia w domu z tatą i przebieram nóżkami żeby jak najszybciej stąd wyjść bo wszyscy kichaja. A laboratorium od 7:30 masakra

Do góry