reklama
matulkaa
Fanka BB :)
@roxie123 cichutko gratuluję [emoji4] wiedziałam, że tak będzie, czekamy teraz na wynik bety
@Maciejka78 kciuki za prenatalne mocno zaciśnięte
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
@Maciejka78 kciuki za prenatalne mocno zaciśnięte
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
@Maciejka78 kciuki za prenatalne
@roxie123 beta bedzie 2 cyfrowa zobaczysz.
@bobasek1990 jak się czujesz?
@magda1208 dasz radę kochana trzeba walczyć chodź czasem człowiek czuję się bezsilny i na skraju wytrzymania. Ja czekałam 5 lat udało się i Tobie się uda. Jeśli chodzi o męża wiem co czujesz chyba każda z nas ma takie poczucie "winy " nie wiem jak to nazwać. Kiedyś mąż mi powiedział , po tej wysokiej starcie , że wszyscy mężczyźni jak wychodzili ze szpitala z tymi fotelikami samochodowymi i dziećmi to mu było tak przykro , że im zazdrościł jak się domyślasz zostało mi to w głowie i miałam poczucie winy , że to moje ciało zawiodło, że ja zawiodłam. A nie dawno i on się doczekał wychodził ostatnio taki dumny i szcześliwy . Uda się zobaczysz chodź teraz wydaje się to być tak odległe odrealnione. Jeszcze wspomnisz moje słowa jak będziecie wychodzić ze szpitala z maleństwem. Ściskam Cię
@kas90 jak noc?
Ja już po z śniadaniu mała na cycu leży juz mnie troszkę bolą czy to oznacza , że mam za dużo mleczka @agatush? @nafoczka?
@czarna_mala dziękuję za info też kupiłam wczoraj jeszcze perfumy w ostatniej chchwili z Rossmann
@roxie123 beta bedzie 2 cyfrowa zobaczysz.
@bobasek1990 jak się czujesz?
@magda1208 dasz radę kochana trzeba walczyć chodź czasem człowiek czuję się bezsilny i na skraju wytrzymania. Ja czekałam 5 lat udało się i Tobie się uda. Jeśli chodzi o męża wiem co czujesz chyba każda z nas ma takie poczucie "winy " nie wiem jak to nazwać. Kiedyś mąż mi powiedział , po tej wysokiej starcie , że wszyscy mężczyźni jak wychodzili ze szpitala z tymi fotelikami samochodowymi i dziećmi to mu było tak przykro , że im zazdrościł jak się domyślasz zostało mi to w głowie i miałam poczucie winy , że to moje ciało zawiodło, że ja zawiodłam. A nie dawno i on się doczekał wychodził ostatnio taki dumny i szcześliwy . Uda się zobaczysz chodź teraz wydaje się to być tak odległe odrealnione. Jeszcze wspomnisz moje słowa jak będziecie wychodzić ze szpitala z maleństwem. Ściskam Cię
@kas90 jak noc?
Ja już po z śniadaniu mała na cycu leży juz mnie troszkę bolą czy to oznacza , że mam za dużo mleczka @agatush? @nafoczka?
@czarna_mala dziękuję za info też kupiłam wczoraj jeszcze perfumy w ostatniej chchwili z Rossmann
bobasek1990
U mnie lepiej wypiłam pół szklanki tej glukozy odrazu był belt później mąż zrobił herbatę z imbirem i cytryna wypiłam już było lepiej bo oddałam trochę więcej moczu więc trochę przyswoilam tego napoju i jeszcze wypiłam Miete prawie zasnęłam ale pies mnie obudził. Znowu sobie zygalam i przyszedł etap strasznego ssania była noc może 3 godzina wstałam zrobiłam słabą herbatę i zjadłam dwa herbatniki i to był przełom dziś już mnie delikatnie mdli jak myślicie to mogła być jelitowka ale ja nigdy nie wymiotowalam czy poprostu objaw ciąży i takie dni mogą się zdarzac bo cycki wogole nie bolą boję się o maleństwo będę dzwonić do lekarza czy może mi coś przepisać przeciw wymiotnego żebym miała w domu ale wczorajszy dzień to była masakra tak wymiotowalam że potrafiłam zsikać majtki a nasza służba zdrowia masakra tyle napisze. Mam dzisiaj zamiar odpocząć tak wczoraj zmęczyl mnie dzien
burczuś
@roxie123 po cichutku zaciskam kciuki;*
@magda1208 ściskam Cię mocno... Wiem,ze masz milion myśli na sekundę. Dziwne by było, gdybyś tak nie miała... Życzę Ci,by wszystko się jakoś ułożyło. Powolutku,aby do przodu;*
@marshia ?? Ominęłam Twoją magiczną datę??
@bertha to my tez czekamy z Tobą na wynik rekrutacji
@Maciejka78 kciuki za wizytę;*
@magda1208 ściskam Cię mocno... Wiem,ze masz milion myśli na sekundę. Dziwne by było, gdybyś tak nie miała... Życzę Ci,by wszystko się jakoś ułożyło. Powolutku,aby do przodu;*
@marshia ?? Ominęłam Twoją magiczną datę??
@bertha to my tez czekamy z Tobą na wynik rekrutacji
@Maciejka78 kciuki za wizytę;*
Beciiia-87
roxie123
@zosiak domyślam się że Ci smutno ale zaraz wesele święta i M będzie [emoji4] ;**
Dzięki za wsparcie dziewczyny ♡ Kocham Was za to [emoji8]
Tak mi serce bije ze chyba wypadnie chce już coś wiedzieć...chwile drzemke sobie zrobiłam bo mnie muli od rana później koło południa mija i pod wieczór znowu chyba progesteron tak świruje
@bobasek1990 biedactwo mam nadzieje ze szybko staniesz na nogi :*
@burczuś &&& za jajka :** o której wizyta ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za wsparcie dziewczyny ♡ Kocham Was za to [emoji8]
Tak mi serce bije ze chyba wypadnie chce już coś wiedzieć...chwile drzemke sobie zrobiłam bo mnie muli od rana później koło południa mija i pod wieczór znowu chyba progesteron tak świruje
@bobasek1990 biedactwo mam nadzieje ze szybko staniesz na nogi :*
@burczuś &&& za jajka :** o której wizyta ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
@roxie123 no zebym to się tak późno dowiadywała co i jak to wstyd! :* ja tym razem wiem, ze bedzie dobrze, a ty wiesz czemu ja wiem :*
@Porzeczka1234 tak może byc dużo melczka jak czujesz (.)(.) choć ja mialam tak, że jak wikus np dłuzej pospał to melczko samo sobie leciało jak przyszła pora Ważne, że wszystko przełamałaś, bo tak to mozna nazwać
@kas90 a jak Ci się sprawdzają te wkładki laktacyjne do prania?
aaa no i jeszcze polecam do masowania dziąseł takie sylikonowe nakładki- szczoteczki na palec, są super i sa w rossku
@bea25ta i @Destino czekam juz na wasze bąbelki z niecierpliwością i ehhhh tak córka wciąż chodzi mi po głowie i "piczce" ale pewnie Asia jej nie dam na imie
@Porzeczka1234 tak może byc dużo melczka jak czujesz (.)(.) choć ja mialam tak, że jak wikus np dłuzej pospał to melczko samo sobie leciało jak przyszła pora Ważne, że wszystko przełamałaś, bo tak to mozna nazwać
@kas90 a jak Ci się sprawdzają te wkładki laktacyjne do prania?
aaa no i jeszcze polecam do masowania dziąseł takie sylikonowe nakładki- szczoteczki na palec, są super i sa w rossku
@bea25ta i @Destino czekam juz na wasze bąbelki z niecierpliwością i ehhhh tak córka wciąż chodzi mi po głowie i "piczce" ale pewnie Asia jej nie dam na imie
Podziel się: