reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Maciejka78 kciuki za prenatalne

@roxie123 beta bedzie 2 cyfrowa zobaczysz.

@bobasek1990 jak się czujesz?

@magda1208 dasz radę kochana trzeba walczyć chodź czasem człowiek czuję się bezsilny i na skraju wytrzymania. Ja czekałam 5 lat udało się i Tobie się uda. Jeśli chodzi o męża wiem co czujesz chyba każda z nas ma takie poczucie "winy " nie wiem jak to nazwać. Kiedyś mąż mi powiedział , po tej wysokiej starcie , że wszyscy mężczyźni jak wychodzili ze szpitala z tymi fotelikami samochodowymi i dziećmi to mu było tak przykro , że im zazdrościł jak się domyślasz zostało mi to w głowie i miałam poczucie winy , że to moje ciało zawiodło, że ja zawiodłam. A nie dawno i on się doczekał wychodził ostatnio taki dumny i szcześliwy . Uda się zobaczysz chodź teraz wydaje się to być tak odległe odrealnione. Jeszcze wspomnisz moje słowa jak będziecie wychodzić ze szpitala z maleństwem. Ściskam Cię

@kas90 jak noc?

Ja już po z śniadaniu mała na cycu leży juz mnie troszkę bolą czy to oznacza , że mam za dużo mleczka @agatush? @nafoczka?

@czarna_mala dziękuję za info też kupiłam wczoraj jeszcze perfumy w ostatniej chchwili z Rossmann

U mnie lepiej wypiłam pół szklanki tej glukozy odrazu był belt później mąż zrobił herbatę z imbirem i cytryna wypiłam już było lepiej bo oddałam trochę więcej moczu więc trochę przyswoilam tego napoju i jeszcze wypiłam Miete prawie zasnęłam ale pies mnie obudził. Znowu sobie zygalam i przyszedł etap strasznego ssania była noc może 3 godzina wstałam zrobiłam słabą herbatę i zjadłam dwa herbatniki i to był przełom dziś już mnie delikatnie mdli jak myślicie to mogła być jelitowka ale ja nigdy nie wymiotowalam czy poprostu objaw ciąży i takie dni mogą się zdarzac bo cycki wogole nie bolą boję się o maleństwo będę dzwonić do lekarza czy może mi coś przepisać przeciw wymiotnego żebym miała w domu ale wczorajszy dzień to była masakra tak wymiotowalam że potrafiłam zsikać majtki a nasza służba zdrowia masakra tyle napisze. Mam dzisiaj zamiar odpocząć tak wczoraj zmęczyl mnie dzien

@roxie123 po cichutku zaciskam kciuki;*
@magda1208 ściskam Cię mocno... Wiem,ze masz milion myśli na sekundę. Dziwne by było, gdybyś tak nie miała... Życzę Ci,by wszystko się jakoś ułożyło. Powolutku,aby do przodu;*
@marshia ?? Ominęłam Twoją magiczną datę??
@bertha to my tez czekamy z Tobą na wynik rekrutacji;)
@Maciejka78 kciuki za wizytę;*

@zosiak domyślam się że Ci smutno ale zaraz wesele święta i M będzie [emoji4] ;**

Dzięki za wsparcie dziewczyny ♡ Kocham Was za to [emoji8]
Tak mi serce bije ze chyba wypadnie chce już coś wiedzieć...chwile drzemke sobie zrobiłam bo mnie muli od rana później koło południa mija i pod wieczór znowu chyba progesteron tak świruje

@bobasek1990 biedactwo mam nadzieje ze szybko staniesz na nogi :*

@burczuś &&& za jajka :** o której wizyta ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@roxie123 no zebym to się tak późno dowiadywała co i jak to wstyd! :* ja tym razem wiem, ze bedzie dobrze, a ty wiesz czemu ja wiem :*

@Porzeczka1234 tak może byc dużo melczka jak czujesz (.)(.) choć ja mialam tak, że jak wikus np dłuzej pospał to melczko samo sobie leciało jak przyszła pora :) Ważne, że wszystko przełamałaś, bo tak to mozna nazwać :)

@kas90 a jak Ci się sprawdzają te wkładki laktacyjne do prania?

aaa no i jeszcze polecam do masowania dziąseł takie sylikonowe nakładki- szczoteczki na palec, są super i sa w rossku :)

@bea25ta i @Destino czekam juz na wasze bąbelki z niecierpliwością i ehhhh tak córka wciąż chodzi mi po głowie i "piczce" :D :D :D ale pewnie Asia jej nie dam na imie :p

Do góry