reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 a mowilam, ze moga zrozumiec. W koncu tsm tez pracuja ludzie. Teraz odpoczywaj i wysiaduj maluszka

@magda1208 ja takiej opcji nie biore pod uwage, ze sie nie uda. Jednak gdyby... to na peno nie Bog uzna, ze na to nie zaslugujecie, bo chyba to siedzi w twoich myslach. To sie po prostu zdarza. On ma wielka moc, jednak pamietaj, ze ten maluszek tez ma wolna wole i nikt w nia nie zaingeruje. Jestes mama, kochaj go, mow do niego. Przekonaj go, ze dobrze bedzie dla calej rodziny jak sie pojawi. Ja tak przekonywalam Nataniela. Krew sie lala, a ja mowilam mu jaki swiat jest piekny, jak my go potrzebujemy i cala nasza rodzina. I naprawde tak jest. Po smierci tescia, zwlaszcza tesciowka potrzebowala swiatla, ale i moi rodzice. Nie wspomne o nas. Strata dziecka nie jest kara Boza. Choc my czesto tak to rozumiemy. Mysle, ze On wtedy cierpi razem z Nami.

My radzimy sobie. Coraz mocniejsze skurcze i bywa ze czestsze, ale jest w porzadku. Kradniemy swiatu dzien po dniu na rozwoj w brzuchu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaaaaaa :) :) :) @anetkruczek aj lov ju ♥️♥️♥️ Ale mi poprawiłaś humor :) Już mam zaje...poniedziałek :)
Bardzo się tez cieszę, ze udało nam się poznać :)
@Ilis91 w dzisiejszych czasach taka wyrozumiałość u szefowej to skarb. Ja znam przypadek gdzie dziewczyna przyszła do szefowej, powiedziaka o ciąży, a szefowa do niej: nue uzgodniłaś tego ze mną! Ania miwi, ze bliźniaki, a szefowa: nie dość, ze ciąża, to jescze bliźniaki? Coś jeszcze chcesz mi zakomunikować? Czujecie.........
Także kochana Ty teraz leż i pachnij ;)
@magda1208 musisz wziąć głęboki oddech i dać odpocząć swojej kropce :) Wierze, ze 1 gorszy dzień jej nie zaszkodził, bo Twoja beta była tak wysoka, ze bardzo chcemy wszystkie wierzyć, ze to mocna ciąża. I ze nic jej nie zagrozi :) Na pewno musisz przestać zadręczać sie myślami, że jeśli nawrt coś by się stało, to przez to, ze nie zasługujesz. Przez to, ze nie doceniłas i się pokłóciłaś. STOP takim myślom. Wierzymy, ze po 15 przekażesz nam dobre wieści :)
@Destino kciuki za dobre samipoczucue Twoje i Natanuelka :)
@bea25ta ja chcę takue bimbałki :) Świadczą o tym, ze w środku zdrowa Jagódka :)

Do mnie chyba @nue przyjdzie.... wczoraj był jakiś fałszywy alarm podczas wizyty w toalecie :( Czejam dalej.... Ale kochane - wszystkim miłego tygodnia :)

Hallo. Czuje sie wywolana [emoji6]. Dziekuje @anetkruczek
U nas czas leci jak oszalaly. Dni przeciekaja przez palce a synek tak szybko rosnie ze nie moge w to uwierzyc.
W ma juz 4.5 miesiaca I wariat z niego straszny [emoji23].
Teraz zaczyna sie u nas nowy etap w zyciu, bo mam zaczac leczenie Sm. Obawiam sie troche jak to bedzie I jak organizm zareaguje... Ale niestety trzeba z ta choroba walczyc na Ile sie da.

Caly czas jestem z Wami sercem I czekam az mezus bedzie mial urlop wtedy doczytam we wzglednym spokoju co u kazdej z Was. Wszystkie macie nasze mocno zacisniete kciuki I mamy nadzieje ze kazdej bedzie dane cieszyc sie tym ogromnym darem jakim jest macierzynstwo.

Napisane na Redmi 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:)
@magda1208 nosek do góry i nie dręcz się:) Bo to jakaś spirala niepotrzebna. Najpierw kłótnia, potem wyrzuty,ze kłótnia. Potem wyrzuty,że kłótnia mogła zaszkodzić:) Ja Cię proszę:) 10 głębokich oddechów i lecimy do przodu:) Kciuki za wizytę;*
@Ilis91 to wyobraź sobie,że ja mam dwóch szefów...dwóch facetów...i sa wyrozumiali jak mało która kobieta:) Oni bardzo mnie wspierają w mojej walce. Wiedzą kiedy się zaczynamy starać itd. Mam farta:)
@nafoczka i @bea25ta na zamkniętym możecie pokazać więcej fotek :)
@anetkruczek mam podobne odczucia:) Nikt tak głośno się nie śmiał w tej knajpce,jak my:*:*:*
@marshia dobrego dnia w pracy...mimo wszystko;)
@bertha gdzie Ty??

@tęczowa89 , czekamy na zdjęcie Syneczka. Przykro mi z powodu sm, może pogadaj z @marshia o tym,ona też jest na to chora niestety. Trzymam kciuki za leczenie. Niech opanuje to wredne choróbsko! A właśnie @marshia , jak zdrówko Twojej Mamy?
@burczuś ,tacy szefowie to skarb :) moja jest w porządku,ale bałam się,bo pracuję tam ponad 7mscy dopiero i ..ona nie ma dzieci,więc to może być dla niej drażliwy temat.
Dziewczynki mam betę :999,20 :) jest okey. Na chwilę odetchnęłam,ale tylko na chwilę, zaraz znowu będę schizować,bo nie rzygam, bo brzuch nie boli :D przyrost średni to 134% na 48h , więc raczej jeden Bąbelek. Idę spać,bo całą noc się budziłam co chwilę i zasypiam na siedząco. Dzięki za kciuki ! Teraz proszę o modlitwę,by Maleństwo się dobrze rozwijało ...
@magda1208 , kciuki za wizytę!
@Ilis91 i tak małymi kroczkami do przodu:) aż do szczęśliwego porodu:D Super ,że beta super;)

@Ilis91 pięknie! :) gratki. Teraz czekamy na wizytę, pęcherzyk, zarodek, serduszko irp itd :)
Mama - dzidkuję, ze pytasz :( tak sobie...... jutro odbieramy histopat - ale wiadomo z obrazu już co w nim bedxie :(. Termin ogromnej operacji w jamie brzusznej już ustalony wstępnie na grudzień :(.
@tęczowa89 kurczaczki.... ja tez SMowa :( napiszę potem na priv

reklama
@agatush kochana czuję się w miarę dobrze powiedz czy ty smarpwałaś czymś tą ranę kupiłam sobie maść na blizny ale nie wiem czy już mogę smarować minęła 10 dni. Jeśli chodzi o kp już jest dobrze mała ssie z 2 piersi zastosowałam radę @nafoczka dziękuję bo przez te nakładki po prostu nie umiem jej karmić. Ja tez brałam ślub 13 sierpnia a Zosia urodziła się 3 listopada.

@Ilis91 widzisz sa jeszcze normalni ludzie na tym świecie super beta cieszy się ogromnie

@magda1208 kciuki i modlitwa wycisz się wszustko będzie dobrze.

@tęczowa89 trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno nie wiedziałam , że masz sm

@marshia kciuki za mamę wierzę że wszystko będzie dobrze

Do góry