reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 a betę tez dziś robiłaś? Myślałam, ze tylko wizyta.
@Destino dobrze mówi, powinna rosnąć o min. 66% w ciągu 48 godzin. Ty miałaś duuuuzy przyrost pamietam. Chyba prawie 250-300%? Zawsze na poczatku jest największy jak coś. Jak będziesz mieć wynik wrzuć na belly best friend.pl i Ci obliczy średnią.
@tęczowa89 wieczorkuem się odezwę - będzie więcej czasu. Maluszek śliczny, a jakue usteczka całuśne ♥️

reklama
@Teczowa wspanialy mezczyzna. Jak tak go bedziesz cwiczyc to szybko bedzie chodzic i... mama bedzie musiala biegac [emoji4]

Dziewczyny cudownie sie patrzy na wasze dzieciaczki. Tyle szczescia... az lzy same spadaja [emoji179][emoji8][emoji179]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki...przez ostatnie pare dni ucichło nam coś to forum?? świeżo zaciążone siedzą cichutko jak trusie:) Nowe dziewczyny coś wogóle się nie udzielają, wszystkie zapracowane czy co? ;)
@marshia ja też czekam ma @mende... tylko mnie już 31dc. Ale powinna nadejść jutro:) No i wtedy zaczynamy od nowa cykl staraniowy. Z obstawieniem lekami. Zobaczymy. Cholerka no tak chciałabym by zaskoczyło...

Burczus [emoji38]
Destino musze go cwiczen bo to troche len jest [emoji23] no I fizjoterapeuta kazala go czesto klasc na brzuchu bo mial obnizone napiecie miesniowe. Teraz znow musimy pojsc na kontrole

Napisane na Redmi 4 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś no a ja myśle i myśle nad tym co powiedziała @anetkruczek. Żeby nie czekać...... Wbiło mi sie to w głowę i męczy i dręczy ;). Niby to ryzyko, bo obiecałam sobie, ze bez badań do Pasnika już nic nie zrobię. A z drugiej strony pewności, ze Paśnik pomoże tez nie mam. I się biję z myślami.....
Tylko nie pomonitoruję się zbytnio teraz. Zapomniałam, ze 23-25.11 wyjeżdżamy, a wtedy będzie jakus 10-11-12 dc pewnie. Wiec przystojniaka tez nie odwiedzę ;) Chociaz może to i lepuej akurat ;) ;) ;)
Tak czy inaczej myśle, ze będziemy szły łeb w łeb z cyklem :)

@Teczowa bedzie dobrze. Mialam juz doczynienia z dzieckiem, ktore mialo obnizone napiecie. Dzis pannica 18 lat. Mam nadzieje, ze twoj synek szybko sie zmobilizuje i zacznie raczkowac.
U nas do wyboru sa 2 opcje, albo bedzie len -po mamusi [emoji13], albo takie adhd, ze nie nadaze [emoji32]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry