reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 a betę tez dziś robiłaś? Myślałam, ze tylko wizyta.
@Destino dobrze mówi, powinna rosnąć o min. 66% w ciągu 48 godzin. Ty miałaś duuuuzy przyrost pamietam. Chyba prawie 250-300%? Zawsze na poczatku jest największy jak coś. Jak będziesz mieć wynik wrzuć na belly best friend.pl i Ci obliczy średnią.
@tęczowa89 wieczorkuem się odezwę - będzie więcej czasu. Maluszek śliczny, a jakue usteczka całuśne ♥️

reklama
@Teczowa wspanialy mezczyzna. Jak tak go bedziesz cwiczyc to szybko bedzie chodzic i... mama bedzie musiala biegac [emoji4]

Dziewczyny cudownie sie patrzy na wasze dzieciaczki. Tyle szczescia... az lzy same spadaja [emoji179][emoji8][emoji179]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki...przez ostatnie pare dni ucichło nam coś to forum?? świeżo zaciążone siedzą cichutko jak trusie:) Nowe dziewczyny coś wogóle się nie udzielają, wszystkie zapracowane czy co? ;)
@marshia ja też czekam ma @mende... tylko mnie już 31dc. Ale powinna nadejść jutro:) No i wtedy zaczynamy od nowa cykl staraniowy. Z obstawieniem lekami. Zobaczymy. Cholerka no tak chciałabym by zaskoczyło...

Burczus [emoji38]
Destino musze go cwiczen bo to troche len jest [emoji23] no I fizjoterapeuta kazala go czesto klasc na brzuchu bo mial obnizone napiecie miesniowe. Teraz znow musimy pojsc na kontrole

Napisane na Redmi 4 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś no a ja myśle i myśle nad tym co powiedziała @anetkruczek. Żeby nie czekać...... Wbiło mi sie to w głowę i męczy i dręczy ;). Niby to ryzyko, bo obiecałam sobie, ze bez badań do Pasnika już nic nie zrobię. A z drugiej strony pewności, ze Paśnik pomoże tez nie mam. I się biję z myślami.....
Tylko nie pomonitoruję się zbytnio teraz. Zapomniałam, ze 23-25.11 wyjeżdżamy, a wtedy będzie jakus 10-11-12 dc pewnie. Wiec przystojniaka tez nie odwiedzę ;) Chociaz może to i lepuej akurat ;) ;) ;)
Tak czy inaczej myśle, ze będziemy szły łeb w łeb z cyklem :)

@Teczowa bedzie dobrze. Mialam juz doczynienia z dzieckiem, ktore mialo obnizone napiecie. Dzis pannica 18 lat. Mam nadzieje, ze twoj synek szybko sie zmobilizuje i zacznie raczkowac.
U nas do wyboru sa 2 opcje, albo bedzie len -po mamusi [emoji13], albo takie adhd, ze nie nadaze [emoji32]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry