reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Witam się wieczorowo, z winkiem grzanym w łapce [emoji108]
Dziewczyny zazdraszczam spotkania [emoji1]
@nafoczka fajne kolorki na pazurkach [emoji4]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny zazdraszczam spotkania [emoji1]
Będzie [emoji8]@Porzeczka1234 , dziś brzuch boli znacznie rzadziej i też mnie to trochę niepokoi. W tamtej ciąży szybko mnie przestał boleć i ciąża przestała się rozwijać. Boję się..bardzo.
@kas90 , ja jutro powtarzam. Po 96h ,bo w sobotę nieczynne. Było w czwartek 185,to powinno być ok.800. Oby było...
@nafoczka fajne kolorki na pazurkach [emoji4]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
magda1208
@Porzeczka1234 U mnie tysiąc myśli na minutę mdłości nie ma bóle jajników podbrzusza jak na @ i macicy. Jestem na siebie zła bo przez ostatnie 2 dni kłóciłam się z mężem i to z frustracją czym mogłam zaszkodzić ciąży na tak wczesnym etapie. Zamiast zapewnić spokój bo mój organizm sam w sobie agresywny . Więc płacze , ,że zamiast chronić ten cud to stwarzam zagrożenie , aż odechciało mi się jutrzejszej wizyty.
Tyle się modlę a czasami tak ciężko wdrożyć mi to w życie.
Tyle się modlę a czasami tak ciężko wdrożyć mi to w życie.
Maciejka78
@Ilis91 Kochana u mnie te mdłości to jak na wagę złota były chyba tak od 5 tygodnia albo 6-go ale u mnie to bardzo mało mnie mdliło głównie wieczorami. Teraz jak skonczyłam 9 tydzien to nie mam ich nic a nic a jak się domyślasz wolałabym od czasu do czasu uskutecznicz żyganko to by mnie uspokoiło. Wiesz dziś rozmawiałam ze swoją bratową, która urodziła zdrowego chłopca i ona mówiła mi, że może ze dwa razy ją zemdliło przez całą ciążę. No ja sobie tłumaczę, ze jestem w tych szcześliwych 20% ciaż, ktore wymiotów nie mają bo inaczej oszalałabym
Maciejka78
Dziewczyny tylko ona kazala mi badac b6, b12, kwas i homocysteine. Wg niej nadmiar b6 powoduje objawy grypopodobne. Ile Wy bierzenie b6? Moja ma 34 mg.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
ja biorę 14 mg wit. B6
Maciejka78
@magda1208 Madziu Kobietko Ty się nie przejmuj chwilowym brakiem objawów pamiętasz jak ja spazmowałam Dziewczynom na forum, ze cyce już nie bolą innych objawów brak a serduszko bije jak dzwon. Nie zadręczaj się choć wiem jak trudno wyłączyć głowę ...
@marzycielka81 z escherichią coli to chyba ze 2 tyg. leciałam na antybiotyku bo nie mogłam tego dziada zbić ale w koncu się udało takżeu Ciebie też odpuści
@Porzeczka1234 ;* ja dziś konczę L4 i zastanawiam się czy wracać do pracy, jutro jeszcze odbiorę dzien za 11-go listopada a potem sama nie wiem? Mam jeszcze trochę kaszlu dlatego wacham się co robić. A do prenatalnych 27-go listopada jeszcze trochę czasu jest więc mogłabym pochodzić bo poza kaszlem to ja się rewelacja czuję. Mama oraz mój M. nie chcą słuchać o powrocie do pracy. Ja mam pracę non stop przed kompem ale nie muszę nic dzwigać tylko ta klima w pracy daje w kość.
Poza tym dziś byliśmy z moim M na chrzcinach i jak maleństwo trzymałam na kolanach to tak się Kochane rozmarzyłam ))
@marzycielka81 z escherichią coli to chyba ze 2 tyg. leciałam na antybiotyku bo nie mogłam tego dziada zbić ale w koncu się udało takżeu Ciebie też odpuści
@Porzeczka1234 ;* ja dziś konczę L4 i zastanawiam się czy wracać do pracy, jutro jeszcze odbiorę dzien za 11-go listopada a potem sama nie wiem? Mam jeszcze trochę kaszlu dlatego wacham się co robić. A do prenatalnych 27-go listopada jeszcze trochę czasu jest więc mogłabym pochodzić bo poza kaszlem to ja się rewelacja czuję. Mama oraz mój M. nie chcą słuchać o powrocie do pracy. Ja mam pracę non stop przed kompem ale nie muszę nic dzwigać tylko ta klima w pracy daje w kość.
Poza tym dziś byliśmy z moim M na chrzcinach i jak maleństwo trzymałam na kolanach to tak się Kochane rozmarzyłam ))
magda1208
@Maciejka78 Co do objawów to staram się nie zadręczać. Mam do siebie żal , że kłótnie i stres mogą zaszkodzić ciąży kłóci się to z moją filozofią.
Beciiia-87
Jutro 13ty.. We wtorek pójdę@marshia Jestem już w domku , wyjechaliśmy o 16:40 o 19:00 byłam już w Krakowie... a potem jakis wypadek za Krakowem na A4 więc się delikatnie mówiąc korek zrobił
@Beciiia-87 idź jutro na bete. To najrozsadniejsze.
@Ilis91 ❤❤❤❤
Porzeczka1234
@magda1208 kochana moja mie martw się ja miałam na początku ze strachu takie poczucie krzywdy , że mąż mnie nie rozumie ( co oczywiście było bzdurą) , że nie dość, że klóciłam się z mężem to jeszcze płakałam jak wariatka i w żaden sposób nie zaszkodziło to Zosi. Spokojnie na pewno nie szkodzisz ciąży tylko masz gorsze dni spróbuj się wyciszyć i nie myśleć o tym co już było tylko żeby zapewnić sobie spokój i maleństwu.
@Maciejka78 ja muszę Ci powiedzieć , że w ciąży w ogóle nie wymiotywałam ani razu modliło mnie może ze 4-5 tygodni i to wszystko. Jeśli chodzi o l4 szczerze pracowałam do pierwszych prenatalnych bo nie chciałam iść wcześniej bałam sie. Pracy nie mam fizycznie ciezkiej ale bardzo stresującą ja bym odpuściła juz pracę leż i odpoczywaj jeszcze się napracujesz w swoim życiu.
@Maciejka78 ja muszę Ci powiedzieć , że w ciąży w ogóle nie wymiotywałam ani razu modliło mnie może ze 4-5 tygodni i to wszystko. Jeśli chodzi o l4 szczerze pracowałam do pierwszych prenatalnych bo nie chciałam iść wcześniej bałam sie. Pracy nie mam fizycznie ciezkiej ale bardzo stresującą ja bym odpuściła juz pracę leż i odpoczywaj jeszcze się napracujesz w swoim życiu.
reklama
agatush
Moderatorka
13 to dobra data [emoji12] ja bralam ślub w tym dniu i z tego dnia jest też Michalina [emoji4] trzymam za Ciebie kciuki bo dopóki nie ma @wszystko jest możliweJutro 13ty.. We wtorek pójdę
Głowa do góry bo na pewno wszystko jest w porządku. Nie zadreczaj się [emoji8]@Maciejka78 Co do objawów to staram się nie zadręczać. Mam do siebie żal , że kłótnie i stres mogą zaszkodzić ciąży kłóci się to z moją filozofią.
Kochana ja też szybko poszłam na zwolnienie - właśnie w okolicach 9/10 tydzień . Fakt że pracowałam trochę zdalnie z domu, co robię i teraz ale to zupełnie inna bajka@magda1208 Madziu Kobietko Ty się nie przejmuj chwilowym brakiem objawów pamiętasz jak ja spazmowałam Dziewczynom na forum, ze cyce już nie bolą innych objawów brak a serduszko bije jak dzwon. Nie zadręczaj się choć wiem jak trudno wyłączyć głowę ...
Proszę jakie super spotkanie [emoji3]No to teraz wyskakujemy my tzn ja i Jagoda& @bea25ta
Zobacz załącznik 829093
Śmiem twierdzić że też byłyśmy prawie zajebiste
@Porzeczka1234 jak karmienie Zosieńki? Dajecie radę już z obu piersi? I jak Ty się czujesz?
@kas90 jak pupcia Asi, lepiej? Jak Twoje samopoczucie?
@Funia90 wypoczęłaś troszkę nad morzem? Poprawiła się trochę pogoda?
@Destino jak się czujecie?
@roxie123 mam nadzieję że weekend spędzony z mężem zaowocuje ogromną świąteczną niespodzianka :-)
Michaśka ma katar. Teraz jest już dużo lepiej, ale pierwsze 2 dni to była masakra...
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: