reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam się wieczorowo, z winkiem grzanym w łapce [emoji108]

Dziewczyny zazdraszczam spotkania [emoji1]
@Porzeczka1234 , dziś brzuch boli znacznie rzadziej i też mnie to trochę niepokoi. W tamtej ciąży szybko mnie przestał boleć i ciąża przestała się rozwijać. Boję się..bardzo.
@kas90 , ja jutro powtarzam. Po 96h ,bo w sobotę nieczynne. Było w czwartek 185,to powinno być ok.800. Oby było...
Będzie [emoji8]

@nafoczka fajne kolorki na pazurkach [emoji4]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@Porzeczka1234 U mnie tysiąc myśli na minutę mdłości nie ma bóle jajników podbrzusza jak na @ i macicy. Jestem na siebie zła bo przez ostatnie 2 dni kłóciłam się z mężem i to z frustracją czym mogłam zaszkodzić ciąży na tak wczesnym etapie. Zamiast zapewnić spokój bo mój organizm sam w sobie agresywny . Więc płacze , ,że zamiast chronić ten cud to stwarzam zagrożenie , aż odechciało mi się jutrzejszej wizyty.
Tyle się modlę a czasami tak ciężko wdrożyć mi to w życie.

@Ilis91 Kochana u mnie te mdłości to jak na wagę złota były chyba tak od 5 tygodnia albo 6-go ale u mnie to bardzo mało mnie mdliło głównie wieczorami. Teraz jak skonczyłam 9 tydzien to nie mam ich nic a nic a jak się domyślasz wolałabym od czasu do czasu uskutecznicz żyganko to by mnie uspokoiło. Wiesz dziś rozmawiałam ze swoją bratową, która urodziła zdrowego chłopca i ona mówiła mi, że może ze dwa razy ją zemdliło przez całą ciążę. No ja sobie tłumaczę, ze jestem w tych szcześliwych 20% ciaż, ktore wymiotów nie mają bo inaczej oszalałabym :p

@magda1208 Madziu Kobietko Ty się nie przejmuj chwilowym brakiem objawów pamiętasz jak ja spazmowałam Dziewczynom na forum, ze cyce już nie bolą innych objawów brak a serduszko bije jak dzwon. Nie zadręczaj się choć wiem jak trudno wyłączyć głowę ...
@marzycielka81 z escherichią coli to chyba ze 2 tyg. leciałam na antybiotyku bo nie mogłam tego dziada zbić ale w koncu się udało takżeu Ciebie też odpuści
@Porzeczka1234 ;* ja dziś konczę L4 i zastanawiam się czy wracać do pracy, jutro jeszcze odbiorę dzien za 11-go listopada a potem sama nie wiem? Mam jeszcze trochę kaszlu dlatego wacham się co robić. A do prenatalnych 27-go listopada jeszcze trochę czasu jest więc mogłabym pochodzić bo poza kaszlem to ja się rewelacja czuję. Mama oraz mój M. nie chcą słuchać o powrocie do pracy. Ja mam pracę non stop przed kompem ale nie muszę nic dzwigać tylko ta klima w pracy daje w kość.
Poza tym dziś byliśmy z moim M na chrzcinach i jak maleństwo trzymałam na kolanach to tak się Kochane rozmarzyłam ;)))

@magda1208 kochana moja mie martw się ja miałam na początku ze strachu takie poczucie krzywdy , że mąż mnie nie rozumie ( co oczywiście było bzdurą) , że nie dość, że klóciłam się z mężem to jeszcze płakałam jak wariatka i w żaden sposób nie zaszkodziło to Zosi. Spokojnie na pewno nie szkodzisz ciąży tylko masz gorsze dni spróbuj się wyciszyć i nie myśleć o tym co już było tylko żeby zapewnić sobie spokój i maleństwu.

@Maciejka78 ja muszę Ci powiedzieć , że w ciąży w ogóle nie wymiotywałam ani razu modliło mnie może ze 4-5 tygodni i to wszystko. Jeśli chodzi o l4 szczerze pracowałam do pierwszych prenatalnych bo nie chciałam iść wcześniej bałam sie. Pracy nie mam fizycznie ciezkiej ale bardzo stresującą ja bym odpuściła juz pracę leż i odpoczywaj jeszcze się napracujesz w swoim życiu.

reklama
Jutro 13ty.. We wtorek pójdę ;)
13 to dobra data [emoji12] ja bralam ślub w tym dniu i z tego dnia jest też Michalina [emoji4] trzymam za Ciebie kciuki bo dopóki nie ma @wszystko jest możliwe
@Maciejka78 Co do objawów to staram się nie zadręczać. Mam do siebie żal , że kłótnie i stres mogą zaszkodzić ciąży kłóci się to z moją filozofią.
Głowa do góry bo na pewno wszystko jest w porządku. Nie zadreczaj się [emoji8]
@magda1208 Madziu Kobietko Ty się nie przejmuj chwilowym brakiem objawów pamiętasz jak ja spazmowałam Dziewczynom na forum, ze cyce już nie bolą innych objawów brak a serduszko bije jak dzwon. Nie zadręczaj się choć wiem jak trudno wyłączyć głowę ...
@marzycielka81 z escherichią coli to chyba ze 2 tyg. leciałam na antybiotyku bo nie mogłam tego dziada zbić ale w koncu się udało takżeu Ciebie też odpuści
@Porzeczka1234 ;* ja dziś konczę L4 i zastanawiam się czy wracać do pracy, jutro jeszcze odbiorę dzien za 11-go listopada a potem sama nie wiem? Mam jeszcze trochę kaszlu dlatego wacham się co robić. A do prenatalnych 27-go listopada jeszcze trochę czasu jest więc mogłabym pochodzić bo poza kaszlem to ja się rewelacja czuję. Mama oraz mój M. nie chcą słuchać o powrocie do pracy. Ja mam pracę non stop przed kompem ale nie muszę nic dzwigać tylko ta klima w pracy daje w kość.
Poza tym dziś byliśmy z moim M na chrzcinach i jak maleństwo trzymałam na kolanach to tak się Kochane rozmarzyłam ;)))
Kochana ja też szybko poszłam na zwolnienie - właśnie w okolicach 9/10 tydzień . Fakt że pracowałam trochę zdalnie z domu, co robię i teraz ale to zupełnie inna bajka
No to teraz wyskakujemy my tzn ja i Jagoda& @bea25ta
Zobacz załącznik 829093
Śmiem twierdzić że też byłyśmy prawie zajebiste :D :D :D
Proszę jakie super spotkanie [emoji3]

@Porzeczka1234 jak karmienie Zosieńki? Dajecie radę już z obu piersi? I jak Ty się czujesz?

@kas90 jak pupcia Asi, lepiej? Jak Twoje samopoczucie?

@Funia90 wypoczęłaś troszkę nad morzem? Poprawiła się trochę pogoda?

@Destino jak się czujecie?

@roxie123 mam nadzieję że weekend spędzony z mężem zaowocuje ogromną świąteczną niespodzianka :-)

Michaśka ma katar. Teraz jest już dużo lepiej, ale pierwsze 2 dni to była masakra...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry