reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 a mowilam, ze moga zrozumiec. W koncu tsm tez pracuja ludzie. Teraz odpoczywaj i wysiaduj maluszka

@magda1208 ja takiej opcji nie biore pod uwage, ze sie nie uda. Jednak gdyby... to na peno nie Bog uzna, ze na to nie zaslugujecie, bo chyba to siedzi w twoich myslach. To sie po prostu zdarza. On ma wielka moc, jednak pamietaj, ze ten maluszek tez ma wolna wole i nikt w nia nie zaingeruje. Jestes mama, kochaj go, mow do niego. Przekonaj go, ze dobrze bedzie dla calej rodziny jak sie pojawi. Ja tak przekonywalam Nataniela. Krew sie lala, a ja mowilam mu jaki swiat jest piekny, jak my go potrzebujemy i cala nasza rodzina. I naprawde tak jest. Po smierci tescia, zwlaszcza tesciowka potrzebowala swiatla, ale i moi rodzice. Nie wspomne o nas. Strata dziecka nie jest kara Boza. Choc my czesto tak to rozumiemy. Mysle, ze On wtedy cierpi razem z Nami.

My radzimy sobie. Coraz mocniejsze skurcze i bywa ze czestsze, ale jest w porzadku. Kradniemy swiatu dzien po dniu na rozwoj w brzuchu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaaaaaa :) :) :) @anetkruczek aj lov ju ♥️♥️♥️ Ale mi poprawiłaś humor :) Już mam zaje...poniedziałek :)
Bardzo się tez cieszę, ze udało nam się poznać :)
@Ilis91 w dzisiejszych czasach taka wyrozumiałość u szefowej to skarb. Ja znam przypadek gdzie dziewczyna przyszła do szefowej, powiedziaka o ciąży, a szefowa do niej: nue uzgodniłaś tego ze mną! Ania miwi, ze bliźniaki, a szefowa: nie dość, ze ciąża, to jescze bliźniaki? Coś jeszcze chcesz mi zakomunikować? Czujecie.........
Także kochana Ty teraz leż i pachnij ;)
@magda1208 musisz wziąć głęboki oddech i dać odpocząć swojej kropce :) Wierze, ze 1 gorszy dzień jej nie zaszkodził, bo Twoja beta była tak wysoka, ze bardzo chcemy wszystkie wierzyć, ze to mocna ciąża. I ze nic jej nie zagrozi :) Na pewno musisz przestać zadręczać sie myślami, że jeśli nawrt coś by się stało, to przez to, ze nie zasługujesz. Przez to, ze nie doceniłas i się pokłóciłaś. STOP takim myślom. Wierzymy, ze po 15 przekażesz nam dobre wieści :)
@Destino kciuki za dobre samipoczucue Twoje i Natanuelka :)
@bea25ta ja chcę takue bimbałki :) Świadczą o tym, ze w środku zdrowa Jagódka :)

Do mnie chyba @nue przyjdzie.... wczoraj był jakiś fałszywy alarm podczas wizyty w toalecie :( Czejam dalej.... Ale kochane - wszystkim miłego tygodnia :)

Hallo. Czuje sie wywolana [emoji6]. Dziekuje @anetkruczek
U nas czas leci jak oszalaly. Dni przeciekaja przez palce a synek tak szybko rosnie ze nie moge w to uwierzyc.
W ma juz 4.5 miesiaca I wariat z niego straszny [emoji23].
Teraz zaczyna sie u nas nowy etap w zyciu, bo mam zaczac leczenie Sm. Obawiam sie troche jak to bedzie I jak organizm zareaguje... Ale niestety trzeba z ta choroba walczyc na Ile sie da.

Caly czas jestem z Wami sercem I czekam az mezus bedzie mial urlop wtedy doczytam we wzglednym spokoju co u kazdej z Was. Wszystkie macie nasze mocno zacisniete kciuki I mamy nadzieje ze kazdej bedzie dane cieszyc sie tym ogromnym darem jakim jest macierzynstwo.

Napisane na Redmi 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:)
@magda1208 nosek do góry i nie dręcz się:) Bo to jakaś spirala niepotrzebna. Najpierw kłótnia, potem wyrzuty,ze kłótnia. Potem wyrzuty,że kłótnia mogła zaszkodzić:) Ja Cię proszę:) 10 głębokich oddechów i lecimy do przodu:) Kciuki za wizytę;*
@Ilis91 to wyobraź sobie,że ja mam dwóch szefów...dwóch facetów...i sa wyrozumiali jak mało która kobieta:) Oni bardzo mnie wspierają w mojej walce. Wiedzą kiedy się zaczynamy starać itd. Mam farta:)
@nafoczka i @bea25ta na zamkniętym możecie pokazać więcej fotek :)
@anetkruczek mam podobne odczucia:) Nikt tak głośno się nie śmiał w tej knajpce,jak my:*:*:*
@marshia dobrego dnia w pracy...mimo wszystko;)
@bertha gdzie Ty??

@tęczowa89 , czekamy na zdjęcie Syneczka. Przykro mi z powodu sm, może pogadaj z @marshia o tym,ona też jest na to chora niestety. Trzymam kciuki za leczenie. Niech opanuje to wredne choróbsko! A właśnie @marshia , jak zdrówko Twojej Mamy?
@burczuś ,tacy szefowie to skarb :) moja jest w porządku,ale bałam się,bo pracuję tam ponad 7mscy dopiero i ..ona nie ma dzieci,więc to może być dla niej drażliwy temat.
Dziewczynki mam betę :999,20 :) jest okey. Na chwilę odetchnęłam,ale tylko na chwilę, zaraz znowu będę schizować,bo nie rzygam, bo brzuch nie boli :D przyrost średni to 134% na 48h , więc raczej jeden Bąbelek. Idę spać,bo całą noc się budziłam co chwilę i zasypiam na siedząco. Dzięki za kciuki ! Teraz proszę o modlitwę,by Maleństwo się dobrze rozwijało ...
@magda1208 , kciuki za wizytę!
@Ilis91 i tak małymi kroczkami do przodu:) aż do szczęśliwego porodu:D Super ,że beta super;)

@Ilis91 pięknie! :) gratki. Teraz czekamy na wizytę, pęcherzyk, zarodek, serduszko irp itd :)
Mama - dzidkuję, ze pytasz :( tak sobie...... jutro odbieramy histopat - ale wiadomo z obrazu już co w nim bedxie :(. Termin ogromnej operacji w jamie brzusznej już ustalony wstępnie na grudzień :(.
@tęczowa89 kurczaczki.... ja tez SMowa :( napiszę potem na priv

reklama
@agatush kochana czuję się w miarę dobrze powiedz czy ty smarpwałaś czymś tą ranę kupiłam sobie maść na blizny ale nie wiem czy już mogę smarować minęła 10 dni. Jeśli chodzi o kp już jest dobrze mała ssie z 2 piersi zastosowałam radę @nafoczka dziękuję bo przez te nakładki po prostu nie umiem jej karmić. Ja tez brałam ślub 13 sierpnia a Zosia urodziła się 3 listopada.

@Ilis91 widzisz sa jeszcze normalni ludzie na tym świecie super beta cieszy się ogromnie

@magda1208 kciuki i modlitwa wycisz się wszustko będzie dobrze.

@tęczowa89 trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno nie wiedziałam , że masz sm

@marshia kciuki za mamę wierzę że wszystko będzie dobrze

Do góry