reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka przedstawia wam swoje pazurki i moje bimbalki.hehe.

Dziewczyny wsluchiwanie sie w organizm pozostanie do konca ciazy. Ciagnie i sa uplawy to dobrze czy zle a na koncowce to samo. Ciagnie i boli jak na okres, zwiekszaja sie uplawy wiec zagladania w majty ciag dalszy mowie wam po poronieniu ten strach jest oogromny i do konca.

@Beciiia-87 tez robilabym bete jutro lub w srde jakby wynik mial byc tuz przed wizyta.

Ide z maszynka w ruch bo nie wiem z ktorej strony lekarz bedzie mnie ogladal, dzis pierwsze ktg.

@magda1208 pokrzycz pokrzycz na meza jak trzeba a moze i fasolka sie przestraszy i mocniej wgryzie bedzie od teraz wiedziec ze z mamka nie ma zartow

Kochane dziękuję za słowo wsparcia przepłakałam pół nocy.
Mam do siebie żal ,że Bóg obdarzył mnie cudem a ja się kłócę i w kłótni padają słowa które nie powinny zostać wypowiedziane prze ze mnie i męża bo bardzo się kochamy tak naprawdę.

Jeżeli mogę was prosić o modlitwę za nas dzisiaj wizyta. Tak bardzo się boje że Bóg uzna ,że nie zasługujemy na ten cud.
.

magda1208 trzymamy kciuki i modlitwa zapewniona [emoji11] ,o której masz wizytę? A co kłótni to chyba taki był weekend ja nie w ciąży a też jestem po kłótni z mężem

13 to dobra data
emoji12.png
ja bralam ślub w tym dniu i z tego dnia jest też Michalina
emoji4.png
trzymam za Ciebie kciuki bo dopóki nie ma @wszystko jest możliwe

Głowa do góry bo na pewno wszystko jest w porządku. Nie zadreczaj się
emoji8.png

Kochana ja też szybko poszłam na zwolnienie - właśnie w okolicach 9/10 tydzień . Fakt że pracowałam trochę zdalnie z domu, co robię i teraz ale to zupełnie inna bajka

Proszę jakie super spotkanie
emoji3.png

@Porzeczka1234 jak karmienie Zosieńki? Dajecie radę już z obu piersi? I jak Ty się czujesz?

@kas90 jak pupcia Asi, lepiej? Jak Twoje samopoczucie?

@Funia90 wypoczęłaś troszkę nad morzem? Poprawiła się trochę pogoda?

@Destino jak się czujecie?

@roxie123 mam nadzieję że weekend spędzony z mężem zaowocuje ogromną świąteczną niespodzianka :-)

Michaśka ma katar. Teraz jest już dużo lepiej, ale pierwsze 2 dni to była masakra...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Pupka praktycznie wygojona :)
Pomoglo odstawienie chusteczek,woda, tormentiol i alantan.
Ja czuję się dobrze, chociaz marzę o tym zeby juz nie bylo gosci. Chrzciny mamy 17.12 wiec tez jest co ustalac :)
Ja się boję pierwszego kataru... mam nadzieję ze przyjdzie jak najpozniej!
Zdrówka dla Michasi!

@magda1208, bedziemy czekac, spokoju:*

Hej kochane! ;*

OMG znow 60 stron do nadrobienia...Nie wiem czy dam radę, ale postaram się.

@Destino - cieszę się, że okazało się to nic poważnego ;* Nathaniel to silny, walczący chłopczyk! Oby tak dalej!!! ;*

@roxie123 - oglądałam wczoraj ten film z moim M., który polecałaś: Inconceivable... no powiem Ci, ciężko mi było po nim zasnąć. Zeschizowałam trochę. Mój M. widziałam, że też.

@pixi.nova - jestem przekonana, że u Was po nowym roku zaskoczy!!! ;* I to będzie TEN CZAS! <3

@mała79 - mam nadzieję, że Twój M. już na nogach, zdrowiutki i zdolny do działania :))

@roxie123 - fajnie, że przemyślałaś i napisałaś ;) Co do tarczycy - mi zasugerowano dietę bezglutenową. Staram się ją stosować, ale nie idzie mi w 100%.

@Ilis91 - gratuluję i trzymam mocno kciuki!!! :))) Tobie także życzę udanych 8 miesięcy! ;*

@magda1208 - kolejne super wieści!!! gratuluję <3 :))) i życzę udanych oraz spokojnych 8 miesięcy!! ;*

@bobasek1990 - cieszę się z bijącego serduszka! ;* odpoczywaj i ciesz się tym stanem :)))

Dziewczyny dzisiaj doczytałam tylko do strony 5750. Dalej już mi czas nie pozwala.
Czy któraś mi streści co jeszcze się działo od środy wieczór?! ;))) PLiiiiiiis! ;*

Kochane dziękuję za słowo wsparcia przepłakałam pół nocy.
Mam do siebie żal ,że Bóg obdarzył mnie cudem a ja się kłócę i w kłótni padają słowa które nie powinny zostać wypowiedziane prze ze mnie i męża bo bardzo się kochamy tak naprawdę.

Jeżeli mogę was prosić o modlitwę za nas dzisiaj wizyta. Tak bardzo się boje że Bóg uzna ,że nie zasługujemy na ten cud.
.
Madzia modlitwa zapewniona i zobaczysz że doczekasz chwili w której będziesz dziekowac Najwyższemu z całego ♡ a żadne zle słowa juz nie będą mieć znaczenia :)
Uff już po rozmowie, szefowa bardzo wyrozumiała, mam się nie martwić pracą,oficjalnie do końca miesiąca jestem chora. Ale denerwowałam się bardzo. Podziwiam Was,że pracujecie, ja zdecydowałam,że od razu idę na l4. Noszenie kilku-kilkunastu tomów akt,siedzenie na wokandach całymi dniami z krótką przerwą na siku i ciągły stres to nie dla mnie teraz. Zresztą to praca na chwilę, i tak potem nie będę miała do czego wracać,więc nie warto.
Kochane , wszystkie miałyście na poczatku bóle podbrzusza i czy miały one charakter ciągły?
@Beciiia-87 , nic mi nie mów ,że 13ty, bo ja sprawdzam dziś przyrost! :D no ale musi być dobrze...
Dobrze, że masz wyrozumiała szefowa i myśl teraz tylko o Was bo nic innego się nie liczy.
Co do kłótni to fakt, my się nigdy nie kłócimy a też wkradł się na imprezie mojemu M foch i do tej pory nie wiem czemu ale ja skakałam na parkiecie wokół niego jak na trampolinie i w końcu uległ :) pewnie jakiś orkan wiał ;)

Tak, @bea25ta teraz musze tak jak mówiłaś zrobić zdjęcie ręki przy buzi żeby dziewczyny wiedziały ze to moje :D a to nie bimbaly tylko twoja córeczka ma daszek :p
Ps wspólnej fotki nie dam bo razem stwierdzilysmy ze moja komórka robi paskudne zdjęcia ;) :D :p

@bertha @marshia @burczuś kochane bardzo bardzo dziękuję, że mogłam wypić kawę zjeść ciastko, w tym pięknym mieście w tak wspaniałym towarzystwie, mam nadzieję że prezent wam posłuży <3
Wracając do znajomych miałam czas na przemyślenie i kompletnie nie rozumiem i nigdy tego nie pojmę, że przechodzimy jakby nie było przed okropne wydarzenia w naszym życiu <codzienności> i nawet nie chodzi już o samą walkę o dziecko, ale ogólnie, a jak rozglądałam się pod knajpie to tylko przy naszym stoliku siedziały naprawdę piękne - piękne - kobiety CAŁY CZAS UŚMIECHNIĘTE. Nawet jak szkliły się wam oczy to w tych oczach był uśmiech, nic innego mi nie przechodzi do głowy jak to że, wiele razy zastanawiałam się po co mi to cierpienie którego doświadczyłam, przecież ono nie wnosi nic w moim życiu bo zawsze byłam dobrym człowiekiem i np to nie powoduje że więcej się modlę czy bardziej wierzę, czy bardziej doceniam to że mam córkę bo zawsze tak było, ale właśnie w ten weekend odkryłam, że wniosło bardzo bardzo wiele bo właśnie WAS wszystkie <3 Gdyby nie to nie miałabym ani okazji ani możliwości was poznać i moje życie nigdy nie było by tak wspaniałe jak jest teraz <3
@marshia mój mąż i moi znajomi którzy wiedzieli Cię przez szybę jednoznacznie określili że "ZAJEBISTA Z CIEBIE LASKA" i nikt mi nie wierzy że masz tyle lat co mówisz :D mój mąż uznał to za ściemę, także mam nadzieję że też kiedyś będę miała szansę tak dobrze wyglądać albo chociaż w połowie tak dobrze <3

@nafoczka cieszę się że z waszego spotkania, a nasze zdjęcia są cudne ale to tylko i wyłącznie zasługa @bertha i jej sprawnej ręki oka fachu i w ogóle :D

@Ilis91 super że już po rozmowie z szefową i że jest ok. Zawsze to jeden stres miej :D

@kas90 cieszę się że z pupą małej już dobrze <jakkolwiek to brzmi> :D I nie martw się nawał gości zaraz się skończy i będziesz ją mieć tylko dla was dwojga <3

@agatush ja też pamiętam pierwszy katar u mojej córki jak miała 9 miesięcy .... więc że tak powiem była już duża a wpadłam w taki szok :D

@tęczowa89 co u Ciebie ? Jak synek :) ?

@Destino a jak u Ciebie w weekend :) ?

@Beciiia-87 wiesz moja droga że ja za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki jeżeli nie 13 to 14 <3

reklama
Do góry