reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 wyspij sie. Robisz wszystko, co mozesz. Jak to mi gin mowila maluszek tez musi troszke o siebie zawalczyc. I teraz z perspektywy czasu widze, ze rzeczywiscie i mama i dziecko sie zgrywaja. A beta piekna. Niech tak dalej rosnie

@marshia o mamie pamietamy. Co by nie bylo zyczymy sily do walki i duuuuuuzo zdrowka

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pupka praktycznie wygojona :)
Pomoglo odstawienie chusteczek,woda, tormentiol i alantan.
Ja czuję się dobrze, chociaz marzę o tym zeby juz nie bylo gosci. Chrzciny mamy 17.12 wiec tez jest co ustalac :)
Ja się boję pierwszego kataru... mam nadzieję ze przyjdzie jak najpozniej!
Zdrówka dla Michasi!

@magda1208, bedziemy czekac, spokoju:*

No to się bardzo cieszę, że się udało :) My mamy chrzciny dopiero 21.01.2017r. :) pochwal się kreacją dla Małej jak już coś wybierzesz :)

@bertha @marshia @burczuś kochane bardzo bardzo dziękuję, że mogłam wypić kawę zjeść ciastko, w tym pięknym mieście w tak wspaniałym towarzystwie, mam nadzieję że prezent wam posłuży <3
Wracając do znajomych miałam czas na przemyślenie i kompletnie nie rozumiem i nigdy tego nie pojmę, że przechodzimy jakby nie było przed okropne wydarzenia w naszym życiu <codzienności> i nawet nie chodzi już o samą walkę o dziecko, ale ogólnie, a jak rozglądałam się pod knajpie to tylko przy naszym stoliku siedziały naprawdę piękne - piękne - kobiety CAŁY CZAS UŚMIECHNIĘTE. Nawet jak szkliły się wam oczy to w tych oczach był uśmiech, nic innego mi nie przechodzi do głowy jak to że, wiele razy zastanawiałam się po co mi to cierpienie którego doświadczyłam, przecież ono nie wnosi nic w moim życiu bo zawsze byłam dobrym człowiekiem i np to nie powoduje że więcej się modlę czy bardziej wierzę, czy bardziej doceniam to że mam córkę bo zawsze tak było, ale właśnie w ten weekend odkryłam, że wniosło bardzo bardzo wiele bo właśnie WAS wszystkie <3 Gdyby nie to nie miałabym ani okazji ani możliwości was poznać i moje życie nigdy nie było by tak wspaniałe jak jest teraz <3
@marshia mój mąż i moi znajomi którzy wiedzieli Cię przez szybę jednoznacznie określili że "ZAJEBISTA Z CIEBIE LASKA" i nikt mi nie wierzy że masz tyle lat co mówisz :D mój mąż uznał to za ściemę, także mam nadzieję że też kiedyś będę miała szansę tak dobrze wyglądać albo chociaż w połowie tak dobrze <3

@nafoczka cieszę się że z waszego spotkania, a nasze zdjęcia są cudne ale to tylko i wyłącznie zasługa @bertha i jej sprawnej ręki oka fachu i w ogóle :D

@Ilis91 super że już po rozmowie z szefową i że jest ok. Zawsze to jeden stres miej :D

@kas90 cieszę się że z pupą małej już dobrze <jakkolwiek to brzmi> :D I nie martw się nawał gości zaraz się skończy i będziesz ją mieć tylko dla was dwojga <3

@agatush ja też pamiętam pierwszy katar u mojej córki jak miała 9 miesięcy .... więc że tak powiem była już duża a wpadłam w taki szok :D

@tęczowa89 co u Ciebie ? Jak synek :) ?

@Destino a jak u Ciebie w weekend :) ?

@Beciiia-87 wiesz moja droga że ja za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki jeżeli nie 13 to 14 <3

Ja myślałam że zawału dostanę jak weszła do niej w nocy bo słyszałam przez nianię, że nie śpi, a ona przerażona leżała w łóżeczku, oczy jak 5 złotych i zdezorientowana, czemu tak ciężko jej się oddycha. Nawet nie marudziła przy odciąganiu :p Ale jest już znacznie lepiej :)

@agatush kochana czuję się w miarę dobrze powiedz czy ty smarpwałaś czymś tą ranę kupiłam sobie maść na blizny ale nie wiem czy już mogę smarować minęła 10 dni. Jeśli chodzi o kp już jest dobrze mała ssie z 2 piersi zastosowałam radę @nafoczka dziękuję bo przez te nakładki po prostu nie umiem jej karmić. Ja tez brałam ślub 13 sierpnia a Zosia urodziła się 3 listopada.

@Ilis91 widzisz sa jeszcze normalni ludzie na tym świecie super beta cieszy się ogromnie

@magda1208 kciuki i modlitwa wycisz się wszustko będzie dobrze.

@tęczowa89 trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno nie wiedziałam , że masz sm

@marshia kciuki za mamę wierzę że wszystko będzie dobrze

Porzeczko ja dopiero teraz zaczęłam ją smarować, ponieważ mnie w szpitalu kazali się wstrzymać jak się rozpuszczą szwy i odpadną pętelki po bokach. Byłam teraz na kontroli w tamtym tygodniu i właśnie moja gin powiedziała, że mogę zacząć. Zdecydowałam się na Silaurum z nanokoloidami złota, ale myślę, że za krótko go używam, zeby się wypowiedzieć ;)

Cieszę się, że z karmieniem ok :) Nieważne jak ważne że udało się doprowadzić do tego, żeby Zosia jadła z obu piersi. Ja też nie karmiłam z nakładek, bo mi nie podpasowały :*
https://www.doz.pl/apteka/p123133-Silaurum_silikonowy_zel_na_blizny_z_nanokoloidami_zlota_15_ml

https://www.doz.pl/apteka/p123133-Silaurum_silikonowy_zel_na_blizny_z_nanokoloidami_zlota_15_ml

@Ilis91 beta superrrrrr, krok po kroczku do przodu, pęcherzyk, serduszko, prenatalne i nawet się nie obejrzysz jak będziesz się szykować do porodu
@magda1208 kciuki zaciśnięte [emoji8]

Dużo prawdy w tym co piszecie, mimo tego, że los nas tak okrutnie doświadczył potrafimy mimo wszystko dostrzegać te jasne strony życia. Podnosimy się, choć świat wali się nam na głowę i z mocną wiarą zaczynamy kolejną walkę o nasze szczęście. Bo przegrywamy bitwę ale nie wojnę!!! Przytulam szczególnie mocno wszystkie staraczki [emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczyny za cieple slowa. Macie racje teraz walcze o swoje zdrowie I nie poddam sie temu dziadostwu. @marshia smku chetnie porozmawiam z Toba, zgadamy sie na priv? Fote zaraz dam bo wczesniej cos poszlo nie tak, bo myslalam ze wstawilam
1510579085-862e0ea97666375b-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi 4 w aplikacji Forum BabyBoom

@anetkruczek jestes niesamowicie pozytywna osoba. To ogromna przyjemnosc miec kogos takiego u swego boku [emoji8][emoji178]

@magda1208 nie da sie podac wartosci bety, ktorej powinnas dorownac. Wazne by przyrost byl wiekszy od 66%. Bedzie dobrze Kochana, zobaczysz, ze bedzie dobrze.... MUSI [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie ;*

U mnie intensywnie [emoji23] cały czas coś... poczytam później bo dopiero wróciłam do domu i głowa mi pęka muszę coś zjeść .

@magda1208 ♡♡♡ ! Kciuki
@Ilis91 super przyrost ;**!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry