@bertha @marshia @burczuś kochane bardzo bardzo dziękuję, że mogłam wypić kawę zjeść ciastko, w tym pięknym mieście w tak wspaniałym towarzystwie, mam nadzieję że prezent wam posłuży <3
Wracając do znajomych miałam czas na przemyślenie i kompletnie nie rozumiem i nigdy tego nie pojmę, że przechodzimy jakby nie było przed okropne wydarzenia w naszym życiu <codzienności> i nawet nie chodzi już o samą walkę o dziecko, ale ogólnie, a jak rozglądałam się pod knajpie to tylko przy naszym stoliku siedziały naprawdę piękne - piękne - kobiety CAŁY CZAS UŚMIECHNIĘTE. Nawet jak szkliły się wam oczy to w tych oczach był uśmiech, nic innego mi nie przechodzi do głowy jak to że, wiele razy zastanawiałam się po co mi to cierpienie którego doświadczyłam, przecież ono nie wnosi nic w moim życiu bo zawsze byłam dobrym człowiekiem i np to nie powoduje że więcej się modlę czy bardziej wierzę, czy bardziej doceniam to że mam córkę bo zawsze tak było, ale właśnie w ten weekend odkryłam, że wniosło bardzo bardzo wiele bo właśnie WAS wszystkie <3 Gdyby nie to nie miałabym ani okazji ani możliwości was poznać i moje życie nigdy nie było by tak wspaniałe jak jest teraz <3
@marshia mój mąż i moi znajomi którzy wiedzieli Cię przez szybę jednoznacznie określili że "ZAJEBISTA Z CIEBIE LASKA" i nikt mi nie wierzy że masz tyle lat co mówisz
mój mąż uznał to za ściemę, także mam nadzieję że też kiedyś będę miała szansę tak dobrze wyglądać albo chociaż w połowie tak dobrze <3
@nafoczka cieszę się że z waszego spotkania, a nasze zdjęcia są cudne ale to tylko i wyłącznie zasługa
@bertha i jej sprawnej ręki oka fachu i w ogóle
@Ilis91 super że już po rozmowie z szefową i że jest ok. Zawsze to jeden stres miej
@kas90 cieszę się że z pupą małej już dobrze <jakkolwiek to brzmi>
I nie martw się nawał gości zaraz się skończy i będziesz ją mieć tylko dla was dwojga <3
@agatush ja też pamiętam pierwszy katar u mojej córki jak miała 9 miesięcy .... więc że tak powiem była już duża a wpadłam w taki szok
@tęczowa89 co u Ciebie ? Jak synek
?
@Destino a jak u Ciebie w weekend
?
@Beciiia-87 wiesz moja droga że ja za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki jeżeli nie 13 to 14 <3