reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 wyspij sie. Robisz wszystko, co mozesz. Jak to mi gin mowila maluszek tez musi troszke o siebie zawalczyc. I teraz z perspektywy czasu widze, ze rzeczywiscie i mama i dziecko sie zgrywaja. A beta piekna. Niech tak dalej rosnie

@marshia o mamie pamietamy. Co by nie bylo zyczymy sily do walki i duuuuuuzo zdrowka

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pupka praktycznie wygojona :)
Pomoglo odstawienie chusteczek,woda, tormentiol i alantan.
Ja czuję się dobrze, chociaz marzę o tym zeby juz nie bylo gosci. Chrzciny mamy 17.12 wiec tez jest co ustalac :)
Ja się boję pierwszego kataru... mam nadzieję ze przyjdzie jak najpozniej!
Zdrówka dla Michasi!

@magda1208, bedziemy czekac, spokoju:*

No to się bardzo cieszę, że się udało :) My mamy chrzciny dopiero 21.01.2017r. :) pochwal się kreacją dla Małej jak już coś wybierzesz :)

@bertha @marshia @burczuś kochane bardzo bardzo dziękuję, że mogłam wypić kawę zjeść ciastko, w tym pięknym mieście w tak wspaniałym towarzystwie, mam nadzieję że prezent wam posłuży <3
Wracając do znajomych miałam czas na przemyślenie i kompletnie nie rozumiem i nigdy tego nie pojmę, że przechodzimy jakby nie było przed okropne wydarzenia w naszym życiu <codzienności> i nawet nie chodzi już o samą walkę o dziecko, ale ogólnie, a jak rozglądałam się pod knajpie to tylko przy naszym stoliku siedziały naprawdę piękne - piękne - kobiety CAŁY CZAS UŚMIECHNIĘTE. Nawet jak szkliły się wam oczy to w tych oczach był uśmiech, nic innego mi nie przechodzi do głowy jak to że, wiele razy zastanawiałam się po co mi to cierpienie którego doświadczyłam, przecież ono nie wnosi nic w moim życiu bo zawsze byłam dobrym człowiekiem i np to nie powoduje że więcej się modlę czy bardziej wierzę, czy bardziej doceniam to że mam córkę bo zawsze tak było, ale właśnie w ten weekend odkryłam, że wniosło bardzo bardzo wiele bo właśnie WAS wszystkie <3 Gdyby nie to nie miałabym ani okazji ani możliwości was poznać i moje życie nigdy nie było by tak wspaniałe jak jest teraz <3
@marshia mój mąż i moi znajomi którzy wiedzieli Cię przez szybę jednoznacznie określili że "ZAJEBISTA Z CIEBIE LASKA" i nikt mi nie wierzy że masz tyle lat co mówisz :D mój mąż uznał to za ściemę, także mam nadzieję że też kiedyś będę miała szansę tak dobrze wyglądać albo chociaż w połowie tak dobrze <3

@nafoczka cieszę się że z waszego spotkania, a nasze zdjęcia są cudne ale to tylko i wyłącznie zasługa @bertha i jej sprawnej ręki oka fachu i w ogóle :D

@Ilis91 super że już po rozmowie z szefową i że jest ok. Zawsze to jeden stres miej :D

@kas90 cieszę się że z pupą małej już dobrze <jakkolwiek to brzmi> :D I nie martw się nawał gości zaraz się skończy i będziesz ją mieć tylko dla was dwojga <3

@agatush ja też pamiętam pierwszy katar u mojej córki jak miała 9 miesięcy .... więc że tak powiem była już duża a wpadłam w taki szok :D

@tęczowa89 co u Ciebie ? Jak synek :) ?

@Destino a jak u Ciebie w weekend :) ?

@Beciiia-87 wiesz moja droga że ja za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki jeżeli nie 13 to 14 <3

Ja myślałam że zawału dostanę jak weszła do niej w nocy bo słyszałam przez nianię, że nie śpi, a ona przerażona leżała w łóżeczku, oczy jak 5 złotych i zdezorientowana, czemu tak ciężko jej się oddycha. Nawet nie marudziła przy odciąganiu :p Ale jest już znacznie lepiej :)

@agatush kochana czuję się w miarę dobrze powiedz czy ty smarpwałaś czymś tą ranę kupiłam sobie maść na blizny ale nie wiem czy już mogę smarować minęła 10 dni. Jeśli chodzi o kp już jest dobrze mała ssie z 2 piersi zastosowałam radę @nafoczka dziękuję bo przez te nakładki po prostu nie umiem jej karmić. Ja tez brałam ślub 13 sierpnia a Zosia urodziła się 3 listopada.

@Ilis91 widzisz sa jeszcze normalni ludzie na tym świecie super beta cieszy się ogromnie

@magda1208 kciuki i modlitwa wycisz się wszustko będzie dobrze.

@tęczowa89 trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno nie wiedziałam , że masz sm

@marshia kciuki za mamę wierzę że wszystko będzie dobrze

Porzeczko ja dopiero teraz zaczęłam ją smarować, ponieważ mnie w szpitalu kazali się wstrzymać jak się rozpuszczą szwy i odpadną pętelki po bokach. Byłam teraz na kontroli w tamtym tygodniu i właśnie moja gin powiedziała, że mogę zacząć. Zdecydowałam się na Silaurum z nanokoloidami złota, ale myślę, że za krótko go używam, zeby się wypowiedzieć ;)

Cieszę się, że z karmieniem ok :) Nieważne jak ważne że udało się doprowadzić do tego, żeby Zosia jadła z obu piersi. Ja też nie karmiłam z nakładek, bo mi nie podpasowały :*
https://www.doz.pl/apteka/p123133-Silaurum_silikonowy_zel_na_blizny_z_nanokoloidami_zlota_15_ml

https://www.doz.pl/apteka/p123133-Silaurum_silikonowy_zel_na_blizny_z_nanokoloidami_zlota_15_ml

@Ilis91 beta superrrrrr, krok po kroczku do przodu, pęcherzyk, serduszko, prenatalne i nawet się nie obejrzysz jak będziesz się szykować do porodu
@magda1208 kciuki zaciśnięte [emoji8]

Dużo prawdy w tym co piszecie, mimo tego, że los nas tak okrutnie doświadczył potrafimy mimo wszystko dostrzegać te jasne strony życia. Podnosimy się, choć świat wali się nam na głowę i z mocną wiarą zaczynamy kolejną walkę o nasze szczęście. Bo przegrywamy bitwę ale nie wojnę!!! Przytulam szczególnie mocno wszystkie staraczki [emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczyny za cieple slowa. Macie racje teraz walcze o swoje zdrowie I nie poddam sie temu dziadostwu. @marshia smku chetnie porozmawiam z Toba, zgadamy sie na priv? Fote zaraz dam bo wczesniej cos poszlo nie tak, bo myslalam ze wstawilam
1510579085-862e0ea97666375b-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi 4 w aplikacji Forum BabyBoom

@anetkruczek jestes niesamowicie pozytywna osoba. To ogromna przyjemnosc miec kogos takiego u swego boku [emoji8][emoji178]

@magda1208 nie da sie podac wartosci bety, ktorej powinnas dorownac. Wazne by przyrost byl wiekszy od 66%. Bedzie dobrze Kochana, zobaczysz, ze bedzie dobrze.... MUSI [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie ;*

U mnie intensywnie [emoji23] cały czas coś... poczytam później bo dopiero wróciłam do domu i głowa mi pęka muszę coś zjeść .

@magda1208 ♡♡♡ ! Kciuki
@Ilis91 super przyrost ;**!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry