reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush czyli te polozne maja takie zdanie jak Twoja ,ale tak jak mowisz kazda polozna i lekarz maja inne metody[emoji6]
A jak jadlas przy kp na poczatku? Bo ja planuje jesc w miare wszystko ale tak co dwa dni wprowadzac nowy produkt i zapisywac w zeszycie.
Ale czy to dobra taktyka to sie okaze[emoji4]

@Destino jeszcze bedziecie po terminie rodzic,Natanielkowi tak dobrze w brzusiu bedzie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia ja jadłam wszystko oprócz pomidora i cytrusów. Pomidora zaczęłam jeść niedawno, cytrusy jeszcze nie. A ogólnie to po prostu nie jadłam rzeczy ciezkostrawnych, tłustych i wzdymajacych ale to bardziej dlatego że bałam się o szwy i wypróżnianie. Ja na początku nie mogłam jeść nic z czekolada bo mała nie tolerowala. A takto wcinalam wszystko naprawdę, nawet pizze domowej roboty zjadłam :-)

My już po szczepieniu - Michaśka była bardzo dzielna :-) waży 4400 g :-) i ma 60 cm :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino cieszę się ze z malym wszystko OK! I mam nadzieje ze spokojnie posiedzi dalej w brzuszku!
Gdyby jednak cos sie działo to trzeba jechać na Kopernika bo tam jest najlepszy oddział

@edloteh ja miałam 3 szczepienia pullowane i po nich mam wynik 0.... Nie jestem pozytywnym przykładem...

A to nie jest tak ze na KP to dzieci sie karmi na żądanie, a budzi sie co 2/3h gdy jest karmienie butlą?
tak zawsze myslałam...
Tak kochana, na żądanie chyba że minie 3 godz a dzidzia dalej lula :) zresztą zobaczymy jak bedzie przybierac na wadze. Zresztą na początku to i cyce mogą nie wytrzymac dluzszej przerwy :D

@anetkruczek, od poczatku uzywamy masci bepanten, ale moze w to jedno miejsce potrzebujemy czegos mocniejszego :) dzis lepiej, przemywalam samą wodą i smarowalam sudocremem. Jak nie zejdzie kupię masc Kwiatuszka

@Destino, czekam na informacje!! Musi byc dobrze:*

EDit: doczytalam
Destino, musialas najesc sie strachu biedna! Wazne ze z synkiem wszystko dobrze. W ktorym szpitalu bylas ?

MOją przy zoltaczce kazali wlasnie non stop karmic, zeby wydalala bilirubine i pomagalo.
@Funia90, ja jem wszystko, dzis np goląbki. Pomidory tez jem. Nie powinno sie? W poradniku ktory czytalam pisali ze dieta tylkk w przypadku alergii

Ostatnia edycja:
@mickey* @mała79 aż tak się tęskniłyście ;) a co u was babki? Szybki update mi tu pisać [emoji23]

No dziewuszki, chwalić się swoimi wynikami MLR, i ile jakich szczepień było... czyli jaki MLR i po którym szczepieniu[emoji41]

@iveo Tak mi przykro, że szczepienia tak słabo u Ciebie zadziałały.. :(Jaki plan teraz? Będziesz się dalej szczepić?
Mnie diagnostyka u Paśnika czeka teraz 20 listopada.. Mam też wizytę u Malinowskiego ale nie wiem czy ostatecznie na nią pójdę..
Raczej nie wybiorę się teraz na szczepienia. Chce spróbować z encortonem.
@Locja I tak trzymaj!! Nie mozesz sie zalamywac :) Duzo dobrego przed twoja rodzinka! Na pewno nowy jej członek szybko się pojawi a tymczasem cieszcie się sobą :)
@edloteh A ty u kogo się szczepisz?

Tak kochana, na żądanie chyba że minie 3 godz a dzidzia dalej lula :) zresztą zobaczymy jak bedzie przybierac na wadze. Zresztą na początku to i cyce mogą nie wytrzymac dluzszej przerwy :D

@anetkruczek, od poczatku uzywamy masci bepanten, ale moze w to jedno miejsce potrzebujemy czegos mocniejszego :) dzis lepiej, przemywalam samą wodą i smarowalam sudocremem. Jak nie zejdzie kupię masc Kwiatuszka

@Destino, czekam na informacje!! Musi byc dobrze:*

EDit: doczytalam
Destino, musialas najesc sie strachu biedna! Wazne ze z synkiem wszystko dobrze. W ktorym szpitalu bylas ?

MOją przy zoltaczce kazali wlasnie non stop karmic, zeby wydalala bilirubine i pomagalo.
@Funia90, ja jem wszystko, dzis np goląbki. Pomidory tez jem. Nie powinno sie? W poradniku ktory czytalam pisali ze dieta tylkk w przypadku alergii
Kasiu można pomidory tylko one często uczula tak jak cytrusy :-) Michaśka na przykład była trochę wysyłana po pomidorze ale też jest już ok :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@anetkruczek Czemu katastrofa? Mam nadzieje, ze nie u Ciebie? o_O Oby chodzilo o kolejke kobiet..
@edloteh Dobrze mieć rekomendacje takiej koleżanki jak Ty :) Wierze, że dobrze wybrałaś! Rozumiem, że czekasz na wynik allo mlr i staranka? ;)

Do góry