@Destino brzuszek super piekny
@marshia @Magda 1208 no jakbym mogła czytam staram się jakoś wspomóc jak mogę.
@marshia ps też Was kocham [emoji14] przykro mi z powodu mamy
dużo wiary i siły życzę
@magda1208 kciuki wciąż za grudzień Zośka wyściskana
@mickey* wycałowany ten głodomor
@pixi.nova dobrze ze szybko i sprawnie poszło cieszę się z dobrego nastawienia będzie dobrze
@Marthi przytulam niestety my już tak mamy i z tym nic sie nie zrobi musisz wyplakac i wracać do walki
@Ilis91 trzymam kciuki za ten cykl i za zakończone różowym bobaskiem sle jednak to tej stronie brzuszka bo wierz mi będziesz odliczała dni do ewakuacji. Tak w domu już od wczoraj
@ovli22 pierwsze krwawienie liczyłam od żywej krwi
@ovli22 mała dostała rumień noworodkowy biedna cierpię z nią jutro przychodzi położna bo my od wczoraj jesteśmy w domu.
Zły glina dobry glina ja też wolałabym dobrego. Usuwaj te posty od półtorej roku nie było tu takich postów. Dzięwczyny zastanówcie się nad sobą nie da sie tego czytać tzn miałam napisać przykro to czytać. Foczka mleczarnia otwarta jutro będzie nawał bo tak bolą i co laktatorem osciagnąć pomocy ?
@bobasek1990 jupi jak się cieszę wiedziałam że będzie dobrze
@Locja ja w ciąży zaczynałam z dawką eutyroxu 25 skończyłam na 100.
@kas90 moja mała taka zachlanna że hej nie poczeka minuty od razu ryk. Kararzynko uspokoj się kochana smaruj zejdzie u nas mała cala czerwona ja byś zobaczyła to pewnie zeszłabys na zawał ja ledwo żyje. Dziś była położna mowi że luz, że zejdzie zobaczymy. Ja nie jem pomidorów dziś buraki ale prawda taka że połóżna mówiła zeby wszystko jeść prócz fasolowych
@susana dziękuję kochana wiem w koncu jaka jesteś szczęśliwa [emoji173]
@Maciejka78 w domu od wczoraj jutro teściowa bedzie uuuu zobaczymy jak będziemy sobie ze sobą radzić.
Wczoraj siostra była ale ona zakochana w małej do szaleństwa wykapała i pomaga .
@matulkaa wycałowana leży i spi koło mamy właśnie ps i taty
. Szkoła rodzenia ja nie chodziłam ale jak zobaczyłam dziecko to jakiś instynk jednak jest tak jak mama moja mówiła potrafi człowiek jakoś sobie radzić. Ale pewnie dobrze jednak iść albo liznac wiedzy
@Kwiatuszekk23 20 tydzień super kochana jak to zleciało
@agatush super to sobie pospaliście. Zośka budzi się 2 razy w nocy oczywiście pod warunkiem , ze ja nakarmie po korek koło 23:00. Moja tez mam bilirubine 11 ale nas wypuścić i kazali obserwować i jutro położna zadzwoni zeby w poniedziałek isc do.szpitala albo poradni zobaczyć albo zbadać ja takim urządzeniem jak do cukru i co ciekawe kazał już wozkiem jechać mam jakieś 15 min w jedną stronę a ile twoja miała miala bilirubiny ? Duża dziewczyna już 4400 . Mnie kazali wszystko jeść ale ja na razie ograniczone rzeczy wcinam.mam co zrzucać
@Destino jestem z Tobą Jezu dzięki Bogu będzie dobrze zobaczysz dotrwasz do 37 a nawet ,38 tygodnia ściskam Cię dzielna mamo
@Lenka88 dziś położna mówiła , ze karmić co 3 godziny ale ja jej powiedziałam że mała wypija czasem 70 ml bo laktatorem odciagam i ona mówi ze przy takiej ilości to 5 godzin może spać ale ona podsypia 3-4 i się budzi jeść
@edloteh ja po 3 pullowanych mrl 47% ale 6 wcześniejszych 3 od męża i 3 od mąż plus pullowane 0 i masz co nadrabiać ja zresztą tez ale jestem na dobrej drodze
@roxie123 widzisz po co Ci nerwy czasem trzeba to " wcisnąć w siebie jak to mówi moja siostrzenica"
@bea25ta jak u Ciebie?
@Funia90 a u Was
Ja ogólnie dobrze ale nogi mam jak bańki dziś położna mówi że zejdzie to woda zobaczymy.
Czytałam 30 min . To nasza miłość sciskamy wszystkie ciotki