reklama
agatush
Moderatorka
Funia moja wyszła z dość duża bilirubina i nam kazali ja wzbudzać przez pierwszy miesiąc, ale prawda jest taka że ona sama głównie budziła się po 3 godzinach. A jak miesiąc skończyła to już jej nie wybudzałam bo właśnie przybiera na wadze :-)@marshia jeszcze sie nie wybieram na porodowke choc wczoraj myslam ,ze fajnie by bylo zeby szybciej juz to zlecialo,termin 25 styczen.[emoji4]
Po poronieniach to wszystko sie zmienia:/
@agatush spoko,spoko dzis mialam dla odmiany lekkie zaparcie hihi.
Wspolczuje stresu zwiazanego ze szczepieniem i zycze zeby poszlo gladko,sama juz zaczynam sie tego bac[emoji15]
Gratuluje dlugiego snu[emoji5]
@nafoczka czyli robisz podchody zeby sie wdrozyc i potem zagadac haha [emoji23]
No fajnie czekam w koncu na ta Teoja corcie,Aska wyrosnie z opasek to Twoja dostanie w spadku[emoji16]
@kas90 ja tez slyszlam,ze trzeba budzic na karmienie co 2/3 godziny i tak planuje.
Za to corka mojej siostry urodzona miesiac temu,w pierwszym tyg zycia spala 8h !!! I polozna powiedziala ,ze ok skoro przybiera na wadze.
Tylko ,ze ona w Holandii mieszka wiec co kraj to obyczaj.[emoji4]
@Liluli ooo czyli dobrze wybralam[emoji4]poczekam najwyzej na jakies promo,choc te z pamersa chyba nie sa tez jakos wiele tansze,wiec juz w sumie lepiej dolozyc i przecierac ta pupcie tak zeby nic sie nie dzialo[emoji5]
Chociaz teraz weszlam na rosmana i widze ,ze pamers 6,99 to jedank jest roznica no ale coz zrobic[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Generalnie na żądanie ale w nocy na samym początku powinno dziecko jeść też więc jeśli się nie budzi to powinno się wzbudzać, ale wiesz co położna i lekarz to inne zdanie [emoji6]A to nie jest tak ze na KP to dzieci sie karmi na żądanie, a budzi sie co 2/3h gdy jest karmienie butlą?
tak zawsze myslałam...
Destino będzie wszystko dobrze! Grunt że Nataniel ma się dobrze i na usg wszystko ok [emoji8] i na pewno wytrzymacie co najmniej do 37 tygodnia :-*Kochane moje ze lzami w oczach i obawa, ale juz w domku. Zrobili usg. Wyglada na to, ze lozysko i szyjka w porzadku. Natanielek ma sie dobrze. Ciagle sie ruszal i to mnie uspokajalo. A jak uslyszalam serduszko, to w ogole sie poryczalam. Maly wazy 1400 i wszystko z nim dobrze. Pan dr mowi ze to prawdopodobnie krwiaczek okolokosmowkowy sie ewakulowal. Mam lezec i nic nie robic. W razie nasilajacych sie objawow mamy wracac. Poki co lezymy i liczymy na kontrole w piatek u mojej ginki. Do szpitala chce wrocic najwczesniej w 37tc. Ciagle sie boje i leca mi lzy. Wyciszam sie i dam troche pospac dzieciakowi. Dzielny maluch, obydwoje sie wspieralismy.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
bobasek1990
Fanka BB :)
Locja
Mam wrażenie, że powoli zaczynam żyć. Hormony ciążowe już zeszły ze mnie, przynajmniej tak czuję. Zaczynam uzbrajać się do działania i myślach o tym, by znów się postarać. Oczywiście z rozsądkiem, najpierw muszę się pokonsultować z lekarzem. Dziś przedłużyłam sobie zwolnienie z pracy, do której wrócę w poniedziałek.
Leczę się Wami i muzyką, a pamięć o moim zmarłym dziecku zawsze będzie przywoływać ta piosenka
Znacie?
Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
Leczę się Wami i muzyką, a pamięć o moim zmarłym dziecku zawsze będzie przywoływać ta piosenka
Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
Maciejka78
reklama
pixi.nova
@Destino Tak się cieszę kochana!!! Twoj synek jest kochany na pewno poczeka do 37 tc przynajmniej!!
@edloteh Super, że znowu tutaj jesteś!
@Marthi Ty wiesz, że ja Ciebie tez lof lof
Moja wariatko
U mnie dziewczyny jakoś lepszy czas czuje się zbliża. Kilka spraw prywatnych się ulożyło, histeroskopia udana. Jakos wola walki i wiara w szczesliwa ciaze we mnie wstapila! Do konca stycznia uporzadkuje jeszcze kilka spraw i z nowa energia rozpoczniemy staranka Tak bardzo marze o tym żeby teraz się udało. Trzymam mocno za nas wszystkie kciuki aby to forum znowu żyło radością i pojawił się wysyp pięknych brzuszków!!
@edloteh Super, że znowu tutaj jesteś!
@Marthi Ty wiesz, że ja Ciebie tez lof lof
Moja wariatko
U mnie dziewczyny jakoś lepszy czas czuje się zbliża. Kilka spraw prywatnych się ulożyło, histeroskopia udana. Jakos wola walki i wiara w szczesliwa ciaze we mnie wstapila! Do konca stycznia uporzadkuje jeszcze kilka spraw i z nowa energia rozpoczniemy staranka Tak bardzo marze o tym żeby teraz się udało. Trzymam mocno za nas wszystkie kciuki aby to forum znowu żyło radością i pojawił się wysyp pięknych brzuszków!!
Podziel się: