reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush czyli te polozne maja takie zdanie jak Twoja ,ale tak jak mowisz kazda polozna i lekarz maja inne metody[emoji6]
A jak jadlas przy kp na poczatku? Bo ja planuje jesc w miare wszystko ale tak co dwa dni wprowadzac nowy produkt i zapisywac w zeszycie.
Ale czy to dobra taktyka to sie okaze[emoji4]

@Destino jeszcze bedziecie po terminie rodzic,Natanielkowi tak dobrze w brzusiu bedzie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia ja jadłam wszystko oprócz pomidora i cytrusów. Pomidora zaczęłam jeść niedawno, cytrusy jeszcze nie. A ogólnie to po prostu nie jadłam rzeczy ciezkostrawnych, tłustych i wzdymajacych ale to bardziej dlatego że bałam się o szwy i wypróżnianie. Ja na początku nie mogłam jeść nic z czekolada bo mała nie tolerowala. A takto wcinalam wszystko naprawdę, nawet pizze domowej roboty zjadłam :-)

My już po szczepieniu - Michaśka była bardzo dzielna :-) waży 4400 g :-) i ma 60 cm :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino cieszę się ze z malym wszystko OK! I mam nadzieje ze spokojnie posiedzi dalej w brzuszku!
Gdyby jednak cos sie działo to trzeba jechać na Kopernika bo tam jest najlepszy oddział

@edloteh ja miałam 3 szczepienia pullowane i po nich mam wynik 0.... Nie jestem pozytywnym przykładem...

A to nie jest tak ze na KP to dzieci sie karmi na żądanie, a budzi sie co 2/3h gdy jest karmienie butlą?
tak zawsze myslałam...
Tak kochana, na żądanie chyba że minie 3 godz a dzidzia dalej lula :) zresztą zobaczymy jak bedzie przybierac na wadze. Zresztą na początku to i cyce mogą nie wytrzymac dluzszej przerwy :D

@anetkruczek, od poczatku uzywamy masci bepanten, ale moze w to jedno miejsce potrzebujemy czegos mocniejszego :) dzis lepiej, przemywalam samą wodą i smarowalam sudocremem. Jak nie zejdzie kupię masc Kwiatuszka

@Destino, czekam na informacje!! Musi byc dobrze:*

EDit: doczytalam
Destino, musialas najesc sie strachu biedna! Wazne ze z synkiem wszystko dobrze. W ktorym szpitalu bylas ?

MOją przy zoltaczce kazali wlasnie non stop karmic, zeby wydalala bilirubine i pomagalo.
@Funia90, ja jem wszystko, dzis np goląbki. Pomidory tez jem. Nie powinno sie? W poradniku ktory czytalam pisali ze dieta tylkk w przypadku alergii

Ostatnia edycja:
@mickey* @mała79 aż tak się tęskniłyście ;) a co u was babki? Szybki update mi tu pisać [emoji23]

No dziewuszki, chwalić się swoimi wynikami MLR, i ile jakich szczepień było... czyli jaki MLR i po którym szczepieniu[emoji41]

@iveo Tak mi przykro, że szczepienia tak słabo u Ciebie zadziałały.. :(Jaki plan teraz? Będziesz się dalej szczepić?
Mnie diagnostyka u Paśnika czeka teraz 20 listopada.. Mam też wizytę u Malinowskiego ale nie wiem czy ostatecznie na nią pójdę..
Raczej nie wybiorę się teraz na szczepienia. Chce spróbować z encortonem.
@Locja I tak trzymaj!! Nie mozesz sie zalamywac :) Duzo dobrego przed twoja rodzinka! Na pewno nowy jej członek szybko się pojawi a tymczasem cieszcie się sobą :)
@edloteh A ty u kogo się szczepisz?

Tak kochana, na żądanie chyba że minie 3 godz a dzidzia dalej lula :) zresztą zobaczymy jak bedzie przybierac na wadze. Zresztą na początku to i cyce mogą nie wytrzymac dluzszej przerwy :D

@anetkruczek, od poczatku uzywamy masci bepanten, ale moze w to jedno miejsce potrzebujemy czegos mocniejszego :) dzis lepiej, przemywalam samą wodą i smarowalam sudocremem. Jak nie zejdzie kupię masc Kwiatuszka

@Destino, czekam na informacje!! Musi byc dobrze:*

EDit: doczytalam
Destino, musialas najesc sie strachu biedna! Wazne ze z synkiem wszystko dobrze. W ktorym szpitalu bylas ?

MOją przy zoltaczce kazali wlasnie non stop karmic, zeby wydalala bilirubine i pomagalo.
@Funia90, ja jem wszystko, dzis np goląbki. Pomidory tez jem. Nie powinno sie? W poradniku ktory czytalam pisali ze dieta tylkk w przypadku alergii
Kasiu można pomidory tylko one często uczula tak jak cytrusy :-) Michaśka na przykład była trochę wysyłana po pomidorze ale też jest już ok :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@anetkruczek Czemu katastrofa? Mam nadzieje, ze nie u Ciebie? o_O Oby chodzilo o kolejke kobiet..
@edloteh Dobrze mieć rekomendacje takiej koleżanki jak Ty :) Wierze, że dobrze wybrałaś! Rozumiem, że czekasz na wynik allo mlr i staranka? ;)

Do góry