reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Maciejka78 pixi.nova dzięki dziewczyny [emoji8] w pracy młyn od kilku tygodni, w międzyczasie krótki urlop był... nadrobić was teraz to nie lada sztuka [emoji23] ale może mi się uda [emoji41]

reklama
Leczę się Wami :) i muzyką, a pamięć o moim zmarłym dziecku zawsze będzie przywoływać ta piosenka
Znacie?

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna.

Ja po poronieniu z uporem maniaka słuchałam tej, a w szczególności wzruszał mnie wstęp. Wyrwany z kontekstu fragment filmu Miasto aniołów. Słowa, że mama kiedyś zrozumie, tyle w tym prawdy.

youtu.be/j42ApkIIdNc

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@matulkaa nie wiem czemu, ale nie chce mi się otworzyć ten fragment, wieczorem spróbuję na kompie bo bardzo go ciekawa.

@Locja, kurcze u mnie też nie chciało ruszyć w aplikacji [emoji26] zmieniłam. Skopiuj link do przeglądarki [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Locja Musisz uwierzyc, że Ci sie uda. Ty juz masz dzieci :)dlatego masz bardzo duze szanse na kolejne. Jednak dla nich właśnie musisz być silna i nie poddać się depresji. Przytul sie do nich i ciesz, że masz takie cuda!! Kolejny przyjdzie już niebawem :)
Ja nie mam w ogóle dzieci ale będę walczyć do upadłego o dziecko. Wiem, że się nie poddam bo bycie mamą to moje największe marzenie.
@dżoł Jak po wizycie u Paśnika? Masz już plan działania?

Ostatnia edycja:
@agatush czyli te polozne maja takie zdanie jak Twoja ,ale tak jak mowisz kazda polozna i lekarz maja inne metody[emoji6]
A jak jadlas przy kp na poczatku? Bo ja planuje jesc w miare wszystko ale tak co dwa dni wprowadzac nowy produkt i zapisywac w zeszycie.
Ale czy to dobra taktyka to sie okaze[emoji4]

@Destino jeszcze bedziecie po terminie rodzic,Natanielkowi tak dobrze w brzusiu bedzie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@matulkaa początek powala... Dziękuję [emoji173]️

@pixi.nova masz dużo racji. Dziękuję Tobie za nie, czasem człowiek potrzebuje opamiętania się. Moja sytuacja nie jest tragiczna, wiem. Cieszę się, że w Tobie tyle nadziei i głęboko ufam, że zostanie spełniona [emoji173]️

@Destino uff, widzę, że brzuszek robi psikusy, ale najważniejsze że u Nataniela ok:)odpoczywaj jak najwięcej
@edloteh bardzo się cieszę że jesteś, trzymam mocno kciuki za Twoj mlr, oby teraz dobry wynik napędził do kolejnych kroków i aby się udało wszystko i zgrało tak jak tego pragniesz i stał się kolejny cud
@anetkruczek where are you? już w drodze?
@dżoł ? jak wizyta u Pasnika?

reklama
@Marthi @marshia @anetkruczek dzięki dziewczyny, no własnie z facetami tak to jest jak napisła Anetka,niby gotowi tu i teraz ale zawsze coś:mad: czosenk i miód poszedł już w ruch ... może się rozejdzie, albo temperatura będzie go trzymać ze dwa dni...no
@Destino jak dobrze że wszytsko wporzadku, ale strachu się najadłaś, masz przezycia w tej ciązy, podziwiam za spokój.......ściskam WAs:)
@dżoł @anetkruczek dajcie znac co po wizytach
jutro chyba wizytuje @bobasek1990 a w czwartek @Maciejka78 napewno zobaczycie sowje kochane serduszka pięknie bijące:)
@edloteh zapodziałaś się fajnie ze wróciłaś:)
@roxie123 a jak tam twoje stymulowanie>>????

Do góry