@Porzeczka1234 nie wiem czemu lekarze nie mówią o tym :/ zauważyłam ,że mój lekarz działa etapami w sensie teraz chce żebym zawalczyła na żelaznym , a później zobaczymy... oczywiście w poniedziałek będzie zawalony pytaniami i tym co ja chce .
Siniec okrutny ! jak ja to znam ... chociaż w tamtym miesiącu nie zrobiłam sobie miałam tylko pieprzyki
ale częściej i tak robię siniaki bo albo trafie w naczyńko albo w zrosta ;/
@kas90 Ty już jesteś na wymarszu
jak się zacznie akcja daj znać
chyba , że poród będzie taki szybki ,że nie zdążysz napisać tego Ci życzę szybko i gładko
@Destino nawet nie to ,że się boję tylko nie chce jakoś mówić o tym ... bo ja jestem z wioski a tutaj szybko się rozchodzi news, nie chcę żeby później jakieś babki w sklepie patrzyły z boku i mi dupę obrabiały , z tego co widzę , to ludzie cieszą się kiedy drugiemu jest źle ... podbudowują na czyjejs krzywdzie ...no i póki babka żyje to też nie chce bo ona bbc nr1 by się jej pytali a ona mnie od ułomnych więc wiesz wolę zostawić dla siebie . A jak się czujecie z brzdącem ?
@marshia hah ja tez myślałam ,że wynik i aż mnie pikło
@marzycielka81 organizm czasami lubi płatać nam figle także wiesz
@Marthi oki , dzięki za wszystko ;* kubeł na łeb się czasami przydaje ...
Zastrzyki nie są takie złe, ja osobiście robię sama i nie wyobrażam sobie żeby mi robił ktoś inny no chyba , że pielęgniarka ;p jakoś sama wiem kiedy to ten moment i pik heh mozna przywyknąć raz nie boli wcale raz trochę , ale to nie jest taki ból że ból tylko tylko bardziej dyskomfort
pieczenie to normalna rzecz przy heparynie , poradzisz sobie
@Maciejka78 piękne wiadomości ! cieszę się , aż miło czytać ;*
@bobasek1990 my teraz co drugi dzień...w tamtym cyklu tak było i jak lekarz powiedział , że owulacja to 3 dni pod rząd a później już jak się chciało ;p ale obrałam metodę co drugi dzień
Ja dziewczyny badałam testosteron , prolaktynę wszystko jest ok , ale za waszą radą zrobię Ih fsh w następnym cyklu
Odnośnie tych wymazów czy jest coś jeszcze oprócz na chlamydie ureoplazme i mycoplazme czytałam jeszcze , że na grzyby candida bo to ostatnio miałam więc sprawdze i coś jeszcze badałyście ?