reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Maciejka78, bliźniaki, albo lalunia:D
Bedziesz jeszcze badać?

@Destino, wysłałam Ci listę rzeczy do szpitala :) Zapytam dr na wizycie czy mam spisywać plan porodu. W sumie moje życzenia, to raczej takie standardowe są. Nie boisz się pęknięcia? Przygotowujesz jakoś krocze? A widzisz, o oksytocynie myślałam, że dają tylko na wywołanie.

reklama
@Maciejka78 no wspaniale cieszę się bardzo.

@kas90 @Destino a ja nic nie planuję znieczulenie jesli nie wytrzymam chce nacięcie krocza jesli trzeba będzie zgadzam się bo mała najważniejsza a reszta to taki mały hardkor powiem tak trochę to boli i trudno się tu jakiegoś planu trzymać ja słuchałam tylko polożnej ktora mówiła żebym przeć. I mnie masowali szyjkę i jak kochana Kasiu w trakcie porodu to tak nie boli. Będzie dobrze moje kochane wszystko się zapomina

@Porzeczka1234 nie wiem czemu lekarze nie mówią o tym :/ zauważyłam ,że mój lekarz działa etapami w sensie teraz chce żebym zawalczyła na żelaznym , a później zobaczymy... oczywiście w poniedziałek będzie zawalony pytaniami i tym co ja chce .
Siniec okrutny ! jak ja to znam ... chociaż w tamtym miesiącu nie zrobiłam sobie miałam tylko pieprzyki :) ale częściej i tak robię siniaki bo albo trafie w naczyńko albo w zrosta ;/
@kas90 Ty już jesteś na wymarszu :D jak się zacznie akcja daj znać :) chyba , że poród będzie taki szybki ,że nie zdążysz napisać tego Ci życzę szybko i gładko :)
@Destino nawet nie to ,że się boję tylko nie chce jakoś mówić o tym ... bo ja jestem z wioski a tutaj szybko się rozchodzi news, nie chcę żeby później jakieś babki w sklepie patrzyły z boku i mi dupę obrabiały , z tego co widzę , to ludzie cieszą się kiedy drugiemu jest źle ... podbudowują na czyjejs krzywdzie ...no i póki babka żyje to też nie chce bo ona bbc nr1 by się jej pytali a ona mnie od ułomnych więc wiesz wolę zostawić dla siebie . A jak się czujecie z brzdącem ? :)
@marshia hah ja tez myślałam ,że wynik i aż mnie pikło :D
@marzycielka81 organizm czasami lubi płatać nam figle także wiesz :p
@Marthi oki , dzięki za wszystko ;* kubeł na łeb się czasami przydaje ...
Zastrzyki nie są takie złe, ja osobiście robię sama i nie wyobrażam sobie żeby mi robił ktoś inny no chyba , że pielęgniarka ;p jakoś sama wiem kiedy to ten moment i pik heh mozna przywyknąć raz nie boli wcale raz trochę , ale to nie jest taki ból że ból tylko tylko bardziej dyskomfort :) pieczenie to normalna rzecz przy heparynie , poradzisz sobie :)
@Maciejka78 piękne wiadomości ! cieszę się , aż miło czytać ;*
@bobasek1990 my teraz co drugi dzień...w tamtym cyklu tak było i jak lekarz powiedział , że owulacja to 3 dni pod rząd a później już jak się chciało ;p ale obrałam metodę co drugi dzień :)

Ja dziewczyny badałam testosteron , prolaktynę wszystko jest ok , ale za waszą radą zrobię Ih fsh w następnym cyklu :) Odnośnie tych wymazów czy jest coś jeszcze oprócz na chlamydie ureoplazme i mycoplazme czytałam jeszcze , że na grzyby candida bo to ostatnio miałam więc sprawdze i coś jeszcze badałyście ?

Kochane bete na jakis czas odstawiaj bo za duzo nerwow mnie to kosztuje.
Blizniaki nie ma mowy byl jeden pecherzyk;)
Ten wczorajszy dziad gin tak mi popsyl myslenie, ze nie potrafie sie cieszyc z tego przyrostu tym bardziej ze duzoooo wieksza bete mialam w nieudanej ciazy i zasniad groniasty sie okazal. Takze chyba dlatego dziewuszki moje czuje ulge ale jeszcze przed serduszkiem, ktorego nigdy niestety nie widzialam to powsciagliwa zostane.

@marshia nie bede miala wyjscia :p
@pixi.nova - tak, tak kochana, Ty juz lepiej mnie nie bajeruj ahhahaha :D
@marzycielka81 a mąż robił z wyczuciem? mój mówił, że też mi może robić, ale chyba wolę sama niż aby on mi robił bo nie ma wyczucia w takich sprawach :D
@Maciejka78 - aaaaaaaaaaaale EXTRAAAAAAAAAAAAA! :* :*:* :):):) no i zaczynasz spokojnie weekend! swietnie! :D <3
@bobasek1990 - z tego, co wiem to raczej co drugi dzień kochana bo inaczej to sie nie dobrze regeneruja plemniki. Ostatnio jakis program ogladalam i tak lekarz tez mowil.
@roxie123 - cieszę się, że rozumiesz już o co mi chodzi :) no przywyknąć muszę! :D

Uciekam moje drogie na upragniony weekend i jak zwykle robie odwyk! :D nadrobie Was z poczatkiem przyszlego tygodnia! Buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i wszystkiego dobrego :)))))))))))

Kochane bete na jakis czas odstawiaj bo za duzo nerwow mnie to kosztuje.
Blizniaki nie ma mowy byl jeden pecherzyk;)
Ten wczorajszy dziad gin tak mi popsyl myslenie, ze nie potrafie sie cieszyc z tego przyrostu tym bardziej ze duzoooo wieksza bete mialam w nieudanej ciazy i zasniad groniasty sie okazal. Takze chyba dlatego dziewuszki moje czuje ulge ale jeszcze przed serduszkiem, ktorego nigdy niestety nie widzialam to powsciagliwa zostane.
Maciejka bądź powściągliwa ale pamiętaj, że może być jedno jajko i się podzielić i wyjdą 2 boby :p:p:D. To tak dla rozluźnienia ściskam

@roxie123 to prawda lekarze jadą schematami a może wystarczy tylko trochę się wysilić

reklama
@Maciejka78 świetnie Cię rozumiem moja beta tez pięknie rosła była ponad 55tys i serduszka nie ujrzałam ... ale musisz być dobrej mysli , że ładnie beta rośnie i ,że to zupełnie inna ciąża , pamiętaj ,że kazda jest inna i musimy wychodzić z dobrym nastawieniem . Niestety pierwsze tygodnie trzeba miec żelazną cierpliwość i nerwy , ja ciągle to ćwiczę ... bo mi nie wychodzi .
To samo @marshia to jest nowa zupełnie inna ciąża ;*
@Marthi jasne już stoję prawie na 2 nogach :D jak ogarnę lekarza to będę stała twardo na ziemi :) dzieki :* miłego weekendu :)
@Porzeczka1234 wiesz jak to z lekarzami bardziej my się musimy wysilać , oni na tyle pacjentek są już tak znieczuleni , że inaczej podchodzą do tematu , wiadomo są lekarze , którzy od razu dają badania od góry do dołu , ale cięzko się do nich dostać ;/

Mój M mi wczoraj powiedział ,że jego tez ogarnęło takie przeczucie jak mnie ... że najpierw o II kreski jest szansa a później nagle taka pustka w środku , nie potrafiliśmy się cieszyć jakbyśmy wiedzieli do przodu , że to się nie rozkręci , chociaz mieliśmy nadzieję .
Ale w ostateczności potraktowaliśmy to jako reakcję organizmu ...

Do góry